חוקת ההתעמלות החדשה

חוקת ההתעמלות החדשה

איגוד ההתעמלות פירסם לאחרונה את חוקת ההתעמלות מכשירים החדשה, בפורמט צבעוני, מעניין וידידותי (לדעתי) למשתמש. לדעתי כל אחד יכול עכשיו לעיין בחוקה ולהבין כמה דברים, ללמוד דברים חדשים ולהחכים. תהנו http://www.fig-docs.com/Judges/WAG Help Desk Eng.pdf

אמא לה3

New member
מגניב

אהבתי תא הפורמט ואפילו למדתי כמה נק' חדשות... לדוגמא: לא ידעתי שבקפיצת וולף הרגליים אמורות להיות מעל 90 מעלות (קטן מ90) אני מניחה שכשעבור בצורה יסודית אלמד עוד דברים, תודה על השיתוף

Tammie

New member
מישהו אמר STICK IT?

יש כמה הורדות מאוז הזויות בחוקה....

הורדות הזויות בחוקה

יש הרבה. הנה כמה מהן: צבע תחבושת אלסטית צריך להיות בצבע גוף [ומה לגבי מתעמלות כושיות??]. דרך אגב, באליפות ישראל האחרונה הורידו נקודות לואלריה מקסיוטה על תחבושת אלסטית כחולה או שחורה. כאשר לוקחים מגנזיום מקערת המגנזיום, השפרצת ענן מגנזיום לאוויר תגרור הורדה של כמה עשיריות (לא זוכרת כמה). אם המספר של המתעמלת (בגב) או הסמל של המדינה נופלים/רופפים/משתחררים מהבגד גוף תוך כדי תרגיל. מורידים עשירית. אם תנועות הפנים לא מגוונות במהלך התרגיל או לא מתאימות למוסיקה (בקרקע) ניתן להוריד עד 3 עשיריות אני חושבת. עשירית אם רואים את התחתונים או החזייה. אסור למתעמלת להופיע לתחרות עם מאמן גבר בלבד. אפשר או מאמנת, או שתי מאמנות, או מאמן ומאמנת. מורידים נקודות למתעמלות שמתחממות או מבצעות תרגיל כלשהו שלא בזמן החימום (למשל כשמישהי אחרת מתחרה ומתעמלת מחכה לתורה). פעם לפני כמה שנים היה סיפור על איזו תחרות בינלאומית גדולה, שפתאום באמצע התחרות הייתה הפסקת חשמל והתחרות התעכבה בכמה דקות. המתעמלת שהייתה צריכה בדיוק להתחיל בתרגיל מקבילים וכבר עמדה על הפודיום להתחיל, אמרו לה לחכות. היא חיכתה דקה ואז ביצעה גשר רגל רגל. נדמה לי שפסלו אותה או הורידו לה נקודות...

Tammie

New member
בקשר להורדה על ביצוע אלמנטים

תמיד בתחרויות רואים את המתעמלות בצד עושות תרגילים, בעיקר לפני הקורה. מורידים להן על זה ניקוד? ואם כן, אז למה זה כל כך נפוץ?

השאלה היא מה זה בצד

אם בתחרות יש פודיום, אז מחוץ לפודיום לא נראה לי שיש בעיה לעשות אלמנטים.

למעלה