חוק:אסורלשמוע שירים חדשים מהופעה

ryonatan

New member
חוק:אסורלשמוע שירים חדשים מהופעה

אני חייב להגיד לכם שאסור בשום פנים ואופן להעביר ביקורת על שירים חדשים כשהם מהופעה ועוד באיכות גרועה. חכו בסבלנות לדיסק החדש ותאמינו לי זה שווה את זה. בינתיים תהנו מדברים אחרים כמו למשל WHITE STRIPES HUNDRED REASONS ROYKSOPP COPARCK TRAIL OF THE DEAD

Bquiet

New member
אני בעד

האמת היא שככה אני אוהבת- לשמוע את האלבום פעם ראשונה כשהוא חדש לי לגמרי. לא שהצלחתי לעשות את זה עם הקודמים, אבל הפעם הבטחתי לעצמי. אח"כ, אני אוריד את כל הבוטלגים.

power play

New member
בנוגע למוסיקה יש רק חוק אחד-

אין חוקים.. חיכינו והגיע לנו לשמוע..אבל בגלל כל הרעש והצלצולים שמלווים ציפייה לאלבום חדש, לא נראה לי שמישהו הבין איזה מין אלבום זה הולך להיות. מהסיבה שהוא עוד לא יצא. רדיוהד בדיסק אצלכם בבית, ורדיוהד על הבמה מפיקים צליל אחר צליל, זה שתי להקות שונות. בהחלט יש עוד מה לשמוע,וכמו שאמא אומרת- "אתה יודע למי מראים חצי עבודה?" :) האמת השוונג של ההתלהבות לא הספיק לי בשביל להוריד אפילו חצי מהשירים החדשים, אבל חידשתי את המנוי בחנות דיסקים just in case... np:ratm-people of the sun

the use

New member
למי באמת?

שפעם אחת יגידו לי למי מראים חצי עבודה ואני אלך אליו. שונא את הביטוי הזה...

מנויים לחנויות דיסקים../images/Emo35.gif

ממתי יש דבר כזה? ואיפה? זה נותן לך הנחות בקניית דיסקים או משהו כזה?

lide

New member
תשובה למאמר מ-8\11

את הא´מת אני לא מבין למה אתה כזה אנטי, רק בקשר למה שכתבת "אין חוקים" זה ממש עצבן אותי, אל תעלב אני חושב שיש חוקים ללהקות שאתה מעריך, בכל זאת הם חלק ממך, אל תוריד מהם את הערך.

Major Thom

New member
אני, לאחר ששמעתי את כל השירים החדשי

ם כמה וכמה פעמים, ונורא התלהבתי מכל הקטע של "איזה יופי! שירים חדשים! שירים חדשים!" ומזה ש-there there שיר נורא יפה, החלטתי שמיציתי את הסקרנות שלי לשלב זה ושאני הולכת לחכות לאלבום וזהו. ויש עוד הרבה דברים אחרים שאפשר להנות מהם. רדיוהד, למשל
עוד לא. רק קמתי.

למעלה