חוק ההחזרה עזרה בבקשה :(

Mystic3

New member
חוק ההחזרה עזרה בבקשה :(

שלום לכולם , אני בן 25 כרגע אבל כשהייתי בן 16-17 עוד בגיל הטיפש עשרה שלא מודעים להרבה , השתמשתי בכישוף אהבה , משהו שהוא כישוף רע כי הוא למעשה היה מובנה בניגוד לרצונו של האחר. כיום אני חולה בכל מיני מחלות שתודה לאל יצאתי מכלל סכנה אבל עדיין הן משפיעות על חיי הרגילים. שאלתי היא : האם ניתן איכשהו לתקן , לבקש סליחה , לעשות משהו שאני יפסיק להיפגע נפשית ופיזית כתוצאה מהמעשה הנ"ל? בבקשה עזרו לי אני מאוד מעוניין לדעת אם זה בכלל ממשיך לפגוע בי אחרי כל כך הרבה שנים ואם כן אז כיצד ניתן לבטל.

וירוסוס

New member
השלב הראשון

זה באמת להבין את הטעות שלך, העולם שלנו מאוד מעגלי והכל חוזר אלייך כמו בומרנג בסופו של דבר. להגיד לך שכל מה שקורה לך קורה בגלל אותו מקרה, אני לא יכול בדיוק. יכול ליהיות. לתקן בהחלט אפשר, תאמין. אל תחפש פעולות גשמיות כלשהן שיוכלו לעזור לך, אולי אותן פעולות יתנו לך את האמונה להפסיק את הרצף מחלות שקפץ לפתע, אבל אתה לא צריך אותן באמת, הם הכלי שלך להאמין. בקיצור, תתחיל דף חדש, ואל תחפש כישוף שיעשה את זה בשבילך. יום טוב

אני לא חושב שהשניים קשורים

ז"א, המצב הבריאותי לכישוף האהבה. מנסיוני שלי, תוצאות הכישוף קשורות האחת בשניה. ז"א, אם השתמשת בכישוף אהבה, אזי ההשפעה עליך גם תהיה בתחום הזה. האם אפשר לתקן את הנזק שעשית אז? אולי. האם אפשר לבטל? לא, הכישוף כבר נעשה והתוצאות כנראה כבר היו בשטח. לבטל תוצאות שכבר התרחשו כמוהן לחזור אחורה בזמן. ככל שידוע לנו כעת, הדבר לא אפשרי לנו. לבקש סליחה תמיד אפשר, אך לא בטוח שיסלחו לך - זה תמיד סיכון. יכול להיות שאותו אדם כלל לא מאמין בכישופים וכיו"ב ולכן התנצלותך לא תזיז לאותו אדם במיוחד. אבל לבקש סליחה זה מאותו בן אדם, לא מאף אחד אחר. ושוב, לא נראה לי כי יש קשר בין שני הדברים. מדוע אתה חולה כל הזמן? זו שאלה אחרת. אני מקווה שאתה גם מתייעץ עם רופאים (אחרי הכל, הם הסמכות המתאימה לכך), ואתה יכול לבדוק עם עצמך מה השיעור שאתה צריך ללמוד מהמחלות האלה.

Swicca

New member
:S

אני לא יודע.. לדעתי זה יהיה מאוד לא אחראי להגיד לך שהשניים קשורים. כי מאיפה לנו לדעת.. שלא לדבר על אם בכלל הצלחת בדבר. >> בכל אופן, פשוט עזוב.. תשכח את כל החרא שהיה. פשוט תתרכז בלחיות את החיים שלך עכשיו, בלהרגיש טוב יותר. אני בטוח שזה לא פיקניק, אבל לחיות את החיים במצב של קורבן(אפילו אם זה קורבן של מעשיך שלך...) זה פשוט להתחבא ממה שקורה ולברוח מהבעיה במקום להתמודד איתה. כך שבאמת, אני לא חושב שמאגיה יכולה לעזור פה הרבה. רק הגישה שלך כלפי הסיטואציה.

למעלה