חוק הודעה על אי קבלה לעבודה
שלום.
אני עובד בתחום ההייטק ובחודשיים האחרונים התמיינתי לתפקיד בחברה כלשהי (חברה מעל 25 עובדים).
ההליך כלל ראיון טלפוני,ולאחר מכן ראיון מקצועי של חצי יום.
לראיון המקצועי שהיה לפני חודש נסעתי במיוחד,הפסדתי חצי יום עבודה במקום עבודה הנוכחי וכו.
מאז הראיון המקצועי אף אחד בחברה לא פנה אליי, לא הודיע לי אם התקבלתי או לא, לא שלח מייל וגם לא שיחת טלפון - כאשר לפני הראיון לא כך היה.
סביר שלא התקבלתי לעבודה .
מלבד היחס המזלזל שאפילו לא טורחים לשלוח אימייל מסכן ולהודיע שלא התקבלתי, למיטב הבנתי זו גם עבירה על החוק.
לשון החוק אומר שחובה ליידע תוך 14 יום מרגע קבלת מועמד אחר.
איך אני יכול לבדוק אם קיבלו מישהו אחר?
ובכללי, יש מה לעשות עם החוק הזה?
שמעתי ואני מבין את האימרה "עזוב,תרכז אנרגיה במציאת עבודה ולא בלתקן את העולם",
אבל זה מכעיס, מזלזל ומעצבן , ומה זה שווה אם יש חוק ולמרות זאת חברות לא נוהגות בכבוד (להודיע שלא התקבלתי.. בלי קשר לחוק) וגם לא נוהגות כחוק.
תודה
שלום.
אני עובד בתחום ההייטק ובחודשיים האחרונים התמיינתי לתפקיד בחברה כלשהי (חברה מעל 25 עובדים).
ההליך כלל ראיון טלפוני,ולאחר מכן ראיון מקצועי של חצי יום.
לראיון המקצועי שהיה לפני חודש נסעתי במיוחד,הפסדתי חצי יום עבודה במקום עבודה הנוכחי וכו.
מאז הראיון המקצועי אף אחד בחברה לא פנה אליי, לא הודיע לי אם התקבלתי או לא, לא שלח מייל וגם לא שיחת טלפון - כאשר לפני הראיון לא כך היה.
סביר שלא התקבלתי לעבודה .
מלבד היחס המזלזל שאפילו לא טורחים לשלוח אימייל מסכן ולהודיע שלא התקבלתי, למיטב הבנתי זו גם עבירה על החוק.
לשון החוק אומר שחובה ליידע תוך 14 יום מרגע קבלת מועמד אחר.
איך אני יכול לבדוק אם קיבלו מישהו אחר?
ובכללי, יש מה לעשות עם החוק הזה?
שמעתי ואני מבין את האימרה "עזוב,תרכז אנרגיה במציאת עבודה ולא בלתקן את העולם",
אבל זה מכעיס, מזלזל ומעצבן , ומה זה שווה אם יש חוק ולמרות זאת חברות לא נוהגות בכבוד (להודיע שלא התקבלתי.. בלי קשר לחוק) וגם לא נוהגות כחוק.
תודה