חוק המאגר הביומטרי החדש שהועלה לקריאה ראשונה

Gilliana

New member
נכון שזה נשמע נורא ואיום, אבל...

בואו נחשבו רגע בהגיון - מה כ"כ מסוכן בזה? מה יכולים לעשות עם מאגר טביעות אצבע שלא עושים היום עם מספר זהות? מה בעצם משנה טביעת האצבע תכל'ס מלבד העובדה שהיא אכן מוודאת שבעל מספר הזהות הוא אכן בעליו החוקיים ולא מתחזה? שימו לב - לא מדובר בדגימת דנ"א, ההבדל בין השניים עצום.

ובכן, לשם התחלה...

פריצות במאגר וגניבת טביעות אצבעות ושתילתן בזירות פשע, בכך למעשה להפליל את הבנאדם בפשע שלא ביצע והכתמתו לשארית חייו.

Gilliana

New member
את זה אפשר לעשות בקלות גם כיום

אם כבר פורצים - אין שום בעיה לקחת טביעות אצבע ממאגרי המשטרה או אפילו סתם לגנוב את הטביעה ישירות מהקרבן (יותר קל מאשר לפרוץ למאגר ממוחשב), הרי ברור שאם כבר מישהו יהיה מעוניין בשתילת טביעת אצבע, זו לא תהיה טביעת אצבע אקראית אלא של אדם ספציפי שאותו מעוניינים להפליל. מלבד זאת, בניגוד למה ש רואים בסרטים - ממש לא פשוט "לשתול" טביעות אצבע בזירת פשע, מאד מאד מאד לא פשוט. .

אני מסכים עם גילי

באמת שאין ממה לפחד. לעומת מה שכולם אומרים על שתילת טביעות אצבעות ודברים דומים, היום אם מישהו בלי תיק במשטרה פורץ לכם לבית, הוא לא צריך לדאוג בקשר להשארת טביעות אצבעות מכיוון שאלא אם הוא חשוד, לא יכולים לבדוק אותו. בקיצור, אם למישהו יש טיעון הגיוני למה, שיגיד אותו כי אני לא רואה סיבה לפחד.

0Pandemonium0

New member
אני כבר חתמתי.

ולא צריך את כל שאר הלינקים שהוא הביא, כדי להבין שכולם צריכים לחתום. קדימה!

miss mcmillan

New member
נראה לי שאני הולכת לברר

כמה תעלה צריבת לייזר של טביעות האצבעות כדי להעלים אותן. רוצים לבדוק מחיר קבוצתי?

למעלה