חוק העישון החדש

חוה 1

New member
חוק העישון החדש

מה אפשר לעשות אם במקום העבודה החדש שבו חברתי עובדת, לא מקפידים על נושא העישון. אדם יושב ומעשן לידה כ- 8 שעות ביום. לא עזרו שום הערות ובקשות , אותו אדם ותיק מאד במקום העבודה ובעל מעמד ולכן מרשה לעצמו לעשן לידה. חברתי סובלת מאד. איך ניתן לכפות על המקום לבצע את החוק? אודה מאד על תשובה.

ציפי ג

New member
אין לי את נוסח החוק

אבל נדמה לי שבמשרד העבודה ורווחה צריך להיות אדם שתפקידו לפקח על ביצוע חוקים מעין אלו. ד"א אני עבדתי במשרד שעשנו בו באופן מסיבי, ולא הצלחתי לאכוף את בצוע החוק, אבל לפחות הצלחתי להרגיל אותם לא לעשן בנוכחותי, דבר שקצר לעיתים מזומנות את אורך הישיבות.

חוה 1

New member
הבעיה היא שהמשרד שלה בנוי

עם מחיצות. ובמשך 8 שעות היא מעשנת פאסיבית. אמנם הבחור מעשן "בחדרו" כלוצר במחיצה שלו אבל כל העשן עובר ומגיע גם אליה. גם אני עבדתי פעם בבית ספר שבו עישנו חופשי בחדר המורים. הייתי בהריון ולכן ישבתי בחוץ 7 חודשים.(אבל אז לא היה חוק כל כך חד משמעי)

חוה 1

New member
הבעיה היא שהמשרד שלה בנוי

עם מחיצות. ובמשך 8 שעות היא מעשנת פאסיבית. אמנם הבחור מעשן "בחדרו" כלוצר במחיצה שלו אבל כל העשן עובר ומגיע גם אליה. גם אני עבדתי פעם בבית ספר שבו עישנו חופשי בחדר המורים. הייתי בהריון ולכן ישבתי בחוץ 7 חודשים.(אבל אז לא היה חוק כל כך חד משמעי)

למעלה