חוק הרשע בארץ

חוק הרשע בארץ

העורך דין של אשתי עיקל לי את כל הכסף שעבדתי 40 שנה, רציתי לטפל בערמונית אבל לא מאפשרים לי להוציא כסף.
אפילו לאוכל לא נשאר....עכשו מבין למה יש כל כך הרבה הומואים רווקים ובורחים מהארץ,
שלא תדעו לעולם כזו אשה שמחסלת את בעלה

orig429

New member
אתה צודק

לא משתלם להתחתן בימינו. אין לדעת מה צופן העתיד.
גם הסכמי ממון, לא תמיד מכסים כל דבר שזה מגיע לגרושין.

אף פעם זה לא השתלם להתחתן..

פשוט היום אתה גם מוציא 100 אלף+ שקל על האירוע וגם מסתכן בגירושים כואבים....

orig429

New member
אכן. גם אם חתונה היתה עולה שקל תשעים

זה לא היה משתלם.

Berethor

New member
דווקא בעבר זה השתלם יותר

כי גירושים לא היו נפוצים כמו היום. היום עוד לפני חתונה צריך לחשוב על גירושין, אני מציע לעשות הסכם ממון.

מתחתנים בלי סיבות טובות וערכיות

ובסוף נשארים גם בלי כסף.
מי שמתחתן בשביל שירדו ממנו בנושא
או סתם כי כולם מתחתנים שלא יתפלא מהתוצאה הסופית.
הצעת הרבה פתרונות חסכוניים ויעילים.
תעבור להיות הומו, תשאר רווק ותממן רק את עצמך בדד
או תעבור מהארץ. ליבי עם ערמוניתך.

ReaL Fun

New member
מאיפה הגעת לזה

מתחתנים כי יש אהבה ומתגרשים כי אין. מה, בני אדם עירכיים לא מפסיקים לאהוב, או פשוט לא מתגרשים.
תוריד את חיתול הראש הזה שאצה קורא לו כיפה ותחשוב לרגע על השטויות שכתבת.
בהצלחה.

Berethor

New member
בגלל זה זה טעות להתחתן רק מאהבה

צריך להיות אדם שמתאים ושאתה סומך עליו ולא סתם מישהו שמתחתנים איתה מגחמה של רגע זה פשוט טיפשי. אחר כך משלמים על זה ביוקר, גם מהצד של האישה אבל גם מהצד שלה הגבר. חוץ מזה התאהבות זה דבר חולף זה דבר ידוע אבל עובדה שיש הרבה שנים ביחד, נכון זה לא כמו שהיה פעם אבל עדיין זה שהם ביחד זה יפה מאוד.

Berethor

New member
עם זה אני לא יתווכח

איזו כיפה? אהבה זה לא מספיק בימינו במיוחד לך

אנשים כמוך אין להם כלום בכיס, שום סיבה טובה בשרוול.

אפילו כיפה אין, ולא שאני יודע מה זה קשור.
אהבה? זה לא מספיק. זה רק הבסיס.
מטרה משותפת? כיוון אחד לזוג?
תתחתן רק מאהבה ונראה מה יקרה, החיים זה לא אגדות ילדים.

ReaL Fun

New member
יפה

יפה. תסביר לי מה עוד מה עוד אני צריך בשביל זוגיות ונישואין, תסביר.
ואז תסביר לי למה אני שרוול ריק. בבקשה תסביר לי למה אני לא ערכי. ובבקשה ממך, תסביר לי למה אני לא אדע אושר ונישואין.
ואז תעצור, תסתכל על מה אתה כותב ואולי תבין שהתלבשתי על הכיפה שלך כי היא סממן חיצוני של אנשים שכיבו את החשיבה הביקורתית שלהם. ויותר מזה, אנשים שמעצבים את השקפתיהם על פי עולם שמכיל שדים ומעלים באוב.
החלטת שאני שרוול ריק?
תוריד את חיתול הראש הזה כדי שהחרא יצא ותבין מה כתבת.

לפני שאתה כותב שאין לך כיפה בכלל, אל. גם אם אתה לא חובש אחת יש לך תשובות של אחד שכן.

Berethor

New member
מסכן..

באמת החוקים בנושא נישואים וילדים יש הרבה אפליות לגברים בארץ. הייתה צריך להיות זהיר מאוד עם מי אתה מתחתן, יש הרבה נוכלות שמנצלות את זה, או שיכולת לא להתחתן בכלל, יש מלא זוגות שחיים בלי חתונה, בלי הסיכון הזה.

מה הקשר

אני מניחה שהחובות שהוא צבר כלפי אישתו הם חובות מזונות עבור הילדים המשותפים שלהם. אז קודם כל מי שעושה ילדים צריך להשתתף בכלכלתם ואם הוא השאיר את אשתו לשעבר עם ההוצאה הזאת לבד הגיוני ביותר שהיא תפתח נגדו בהליכים ושנית כל גם אם הם לא היו נשואים- את מזונות הילדים הוא עדין היה צריך לשלם אז זה בכלל לא קשור לחתונה או הסכם ממון.

Berethor

New member
הוא לא הזכיר ילדים, ככה שלא ברור מה הסיבה

הוא רק טוען שרוששו אותו אחרי הגרושין. יש גם זוגות בלי ילדים שדברים כאלה קרו, ואז זה אפילו פחות מוצדק.

למעלה