חוקים וכללים
עדין , ה"כלי" הכי חשוב ומועיל להגנה על ילדינו זה קשר טוב בין ההורה לילד ומידה מסויימת של הבהרות ופיקוח. בכל נושא תמיד חוזרים לזה. אני זוכרת לפני שנתיים, הבן שלי רצה לנסוע למפגש של פורום מסויים, כאשר הוא בן 16 ואחד המשתתפים מעיר סמוכה הציע לו טרמפ משם. הסכמתי בתנאי שיהיה לי שם (אמיתי) וטלפון, ואם זה קטין, שאדבר עם ההורים. הבן שלי החליט שזה "פדיחה" ולא נסע. ייתכן מאד שאותו משתתף הוא באמת נער בן 17.5 תמים. ואולי לא. לעולם לא נדע. אבל העדפתי להיות בטוחה. והבן הקשיב במקום "לתחמן אותי" בגלל טיב הקשר שיש .(ואני יודעת שלפעמים בכל זאת, בגילאים האלה מהשהו משתבש לנערים ולנערות והקשר לא מה שהיה). כל הדיון על החוק ו אכיפתו הזכיר לי סרט שראיתי בטלויזיה לפני כשנה, מבוסס על סיפור אמיתי. איזו אמא קראה כמה סיפורים על גברים שהכירו נערות דרך האינטרנט ופיתו אותם לפגישות ואז עשו בהן מעשים מגונים או אונס או..... בכל אופן, האמא ההיא התנדבה במשטרה(אחרי וויכוחים איתם) והתחזתה באינטרנט לנערה(בתה עזרה לה עם השפה). כאשר נקבעה פגישה, שלחו סוכנת סמויה. פעם הסוכנת היתה פצועה או חולה והאמא הלכה בעצמה , מחופשת בבגדי בתה. הסיפור היה מאד מותח. המשפחה בשלב מסויים כעסו כי האמא מקדישה כל-כך הרבה זמן, אבל כאשר היתה כתבה בעיתון עליה, הם היו מאד מאד מאד גאים בה. לא זוכרת את שם הסרט.