חוק משפחות מרובות ילדים.

פ.יעקב

New member
חוק משפחות מרובות ילדים.

בגלל שאין ממשלה עם רוב בכנסת עומד לעבור חוק שעקרו הגדלת קיצבאות למשפחות מרובות ילדים. מי שיהנה מזה הם כמובן: 1.החרדים שאין מהם תועלת ולא תורמים דבר למדינה. 2.הערבים הישראלים שהוכח שהם אויבנוץ על הממשלה להתפטר ולפזר את הכנסת או לחבור לליכוד על מנת להדוף הצעת חוק זו. זה אבסורד שאנו החילונים נעבוד ומס ההכנסה שאנו משלמים ילך לקצבאות של פרזיטים ולאויבנו.

igul

New member
החרדים הם הנהנים העיקריים...

מהסיכסוך הישראלי ערבי. כל עוד ממשיכים הערבים לשתות את דמנו ימשיכו החרדים לשתות את כספנו, את עתידנו הכלכלי והחברתי ואת האופציה להפוך פעם לעולם ראשון. הפרימיטיבים הדתיים הם המכה הגדולה של ישראל הן אצל השכנים והן אצלנו. כל עוד ימשך הסיכסוך לא יאונה כל רע לטפילי המועצות הדתיות של ש``ס. הם ימשיכו להשתכר כמו ראשי ערים - רק בלי להתחלף, בלי לעבוד, ובלי לדאוג מתחרות - המקום במועצה יועבר בבוא העת לבן הבכור.

amor

New member
בושה

איך אתה מסוגל בנשימה אחת להשוות ערבים שפלים ,רוצחים צמאי דם עם יהודים חרדים? אבדתם את שפיות דעתכם ? מזל שייש לנו מלחמה עם הערבים אחרת היינו אוכלים אחד את השני. לפני שאתה עונה לי קח אויר.

a - s -inv

New member
לא הספקתי לקחת אויר אבל,,,

מי כמוך ו שכמותך צודקים ומי כמוהו וכשכמותו שפלים נטולי בינה

פ.יעקב

New member
תשובה\תגובה לאמור:

אתה בעצמך מכנה את הערבים``שפלים,רוצחים,צמאי דם``אז למה להעניק כספים לאויבנו? אני מזכיר את החרדים והערבים בנשימה אחת כירוב החרדים הם אנטי ציוניםוגורמים נזק כלכלי למדינה בסחטנותם. אני חרד מהחרדים יותר מן הערבים.עם הערבים אנו נסתדר לטוב או לרע.אבל כשתהיה פה מדינת הלכה זה יהיה אבוד.

פ.יעקב

New member
ברק שוב בכיס של ש``ס

ועכשו נתבשרנו כי ש``ס תעניק מטריה לברק בתנאי שלא ישנה את בסטטוס קוו ולא ימשיך במהפכה החילונית עליה הכריז אך לפני שבועות אחדים. בשביל השרדותו ברק שוב מוכר עצמו לש``ס.הוא שכח (במתכון)את החרא שהם האכילו אותו,אבל כנראה יש לו עור של פיל. מילה של ברק שווה בועת אויר.אנו נשלם ביטוח לאומי ומס הכנסה וברק יחלקם לפרזיטים החרדים. מרגיזה גם העובדה שגם הערבים המשריצים ילדים יהנו מזה.

למעלה