חוק רוסי גועל נפש!

dark happy shadow

Member
מנהל
חוק רוסי גועל נפש! בגלל החוק הרוסי הזה אכלנו אותה כל העונה הזאת בכל המסגרות, אני לא מעוניין יותר לצפות בליגה העלובה הזאת בלי שום קשר לסגל או למאמן הלוזר הזה... פשוט חוק אנטי מכבי מוחלט, שיקחו את הליגה העלובה הזאת ויסגרו אותה כבר אם הם חייבים את כל החוקים האלה לעצור את מכבי. זאת פשוט לא ליגה... לרוסים יש יותר כסף ולכן החוק הרוסי לא מזיז להם, למכבי כדי להיות פקטור בליגה אין יכולת להתמודד עם החוק הרוסי הזה חד וחלק בלי עוד 20 מיליון לתקציב! אני לא מעוניין יותר לצפות בליגה והלוואי שמכבי תפרוש מהליגה העלובה הזאת. יותר מדי חוקים חוקקו נגדה פשוט עם השנים!

Thierry Henry

New member
מה הקשר עכשיו? איך החוק הרוסי דפק אותנו יותר משאר הקבוצות? שוק הישראלים הוא כמו שהוא לכולן. החוק הזה מעולה וצריך להישמר לטובת הכדורסל הישראלי, שהוא עדיין לא נקרא מכבי ת"א. מה שהרס את מכבי העונה זה שני האנשים שעמדו בראשה כמאמנים. ואותם אף חוק רוסי לא חייב להיות כלכך חלשים.. זאת ליגה טובה. עם שיטת פיינל פור מפגרת אבל זה לא הנושא. אתה לא יכול להוביל 8 הפרש 3 דקות לסיום, אחריי שאיבדתי 20 הפרש העונה ברבע אחד בגביע ולעשות את אותן השטויות שוב. להשאיר מוביל כדור אחד, ועוד ביינום (מה קורה קרמלו? אוכל כובע?) ולצפות שלא יקרה כלום. והשערורייה של ההתקפה האחרונה.. שחקן מקבל כדור ורץ..אף אחד לא יוצא, אף אחד לא קופץ..חושבים שזה איזה מאיר טפירו שיצליח להוציא את הכדור החוצה. שילכו לעזאזל כולם ובראשותם צביקה שרף. כזה לוזר רבאק

dark happy shadow

Member
מנהל
צריך לעבור בשבילך על רשימת חוקי האנטי מכבי? אני מניח שלא? בלי לפגוע בך כמובן. חוק בוסמן אחרי כן היה צריך לרשום רק 4כמה זרים בטופס וזר אחד של מכבי תמיד ישב בחוץ... פיינל פור החוק הרוסי שחקנים טובים ישראלים יקבלו את הדקות שלהם בלי שום קשר לחוק לפי ת.ז או ארץ לידה וכו... כמו שזרים לא טובים לא יראו דקות.

דןמור

New member
מאשים את הפיינל-פור? מכבי הפסידה 9 פעמים השנה הדבר האחרון שהיא יכולה לטעון העונה זה שגנבו לה את האליפות, אחרי שהיא הפסידה 3 פעמים לבני השרון ו-3 פעמים לחולון. תירוץ הפיינל-פור בוודאי שלא יכול להתקבל העונה - בוודאי אחרי שמכבי הוכיחה שהיא פשוט לוזרית העונה בגמרים (ראה אליפות, גביע ואירופה).

bendelac

New member
חוק בוסמן? חוק בוסמן - החוק היה חוק ברוב אירופה! בישראל הוא פשוט נשאר יותר זמן אבל זה לא היה חוק אנטי-מכבי אלא חוק אנטי-זרים באירופה. 4 זרים בטופס וזר אחד של מכבי תמיד ישב בחוץ - מכבי יכלה לרכוש רק 4 זרים ולא 5. פיינל פור - אתה צודק אבל מכבי קבלה בתמורה השתתפות מובטחת ביורוליג אז אין לה מה לבכות. החוק הרוסי - חוק בעד ישראל אבל כמובן ששכחתי שמכבי היא הקבוצה של המדינה לא נבחרת ישראל. טעות שלי.

נמשל

New member
חייבים 2 ישראלים בחמישיה בכל רגע נתון וכך היה מצב שמכבי איבדה גם את דריק וגם את יותם, ולא היה גארד ישראלי שיכנס

all about eve

New member
טל בורשטיין הוא עז? למה הגיעו למצב שיש "חרם" על שחקנים מסויימים? מה זה משחקי הכבוד המפגרים האלה? לדעתכם חולון הייתה מנצחת את ברצלונה וריאל? ברור שהכישלון של מכבי התחיל ביחסי אנוש גרועים בין השחקנים......

אבי83808

New member
זה גם בגלל צביקה אני לא מבין למה צביקה לא הכניס אותו כמעט לאחר הפציעה. מה הוא חשב לעצמו שהוא לא יחזור טוב לשחק??? הוא כמעט ולא נתן לו הזדמנות.

נמשל

New member
באותו משחק גם אני לא הייתי מכניס את טל 2 דקות לסוף. הוא לא ראה פרקט כל כך הרבה זמן, אז הסיכון להכניס אותו גדול. הייתי משחק עם קאמינגס וביינום, בלותנטל/כספי ו-2 גבוהים או חילופי הגנה התקפה בין גארסיה לניקולה. המחדל הוא שטל לא הוכנס לרוטציה מאז שחזר. נתנו לו רבע משחק בהתחלה ומאז העלימו ראותו. צביקה ויתר עליו ושילם את המחיר. בזמן כזה צריך להעריך את ספאחיה שנתן לטל את כל הקרדיט , האמין בו ובחזיר אותו לרוטציה. לפעמים, זה כל מה ששחקן צריך, שיאמינו בו. ברגע שזה קורה, יש בטחון, והסיכוי לחזור לעצמך הוא גדול יותר

למעלה