חוק תיכנון ובנייה

חוק תיכנון ובנייה

כמה שאלות : 1 - מדוע יש ישיבות בוועדת חוק תכנון ובנייה ( או איך שקוראים לה ) שהן סגורות לקהל הרחב ובהן מצביעים לא על אדם פרטי כי אם על קבלן או על חברה שרוצה להרחיב את מבניה או לקבל הקלות מסויומות ? 2 - אם קיים חוק שבס - מדוע בכל זאת אם בכלל צריך להביא את הבקשה לאישור ? 3 - מי בעצם אחראי מבחינה מוניציפאלית על בנייה כל כך צפופה בשכונה החדשה שחמון - האם חברי הוועדה ? האם חברי מועצת העיר ? האם ראש העיר ? האם חוק שבס שלא חשבו על דברים כאלו ? 4 - כיצד ניתן להגיש התנגדות לפרויקט זה או אחר ובאילו עילות מותר לאדם להתנגד ? האם שמו של המתנגד יגיע לחברי הוועדה ( השאלה היא עקב פחד של אזרחים להתנגד )

חוק התכנון והבניה

ישיבות הוועדה לתכנון ולבניה סגורות בכדי שהנוכחים חברי מועצה יוכלו להצביע ע"פ צו מצפונם ללא ביקורת או לחצים...מכל מקום זה הרעיון הכללי התנגדויות ניתן להגיש לכל הצעה וההתנגדות חייבת להופיע עם הסבר מפורט. לגבי חוק שבס היתה החלטה כי לא יאפשרו תוספות בשחמון לאור כך שהשחמון כבר עמוס אבל החלטות לחוד וביצוע בפועל לחוד גם כאן ניתן להגיש התנגדויות לוועדה המחוזית לתכנון ולבניה בבאר שבע לגבי שבס עדיף שתגיע התנגדות ע"י קבוצה של דיירים בשחמון כך תהייה לזה משמעות גדולה יותר אשמח להפגש אתך בעיניין ולהגיש התנגדויות משותפות. לגבי בניה צפופה האחריות היא על יו"ר הוועדה -ראש העיר אך הור מקבל גיבוי מהמליאה לתכנון ולבניה בהצבעותיה לגבי חשיפת שם המתנגד בוועדה מקומית הוא חייב להזדהות בוועדה מחוזית גם כן שכן עשויים להביא אותו לעדות לפירוט סיבות ההתנגדות אני עומד לרשותך

pilovich shahaf

New member
אורי ידידי מה שלומך../images/Emo24.gif

לאחרונה אנחנו יודעים, שומעים ורואים [ואני מכליל] את כל מחדלי נבחרי ציבור, עובדי מדינה ברשויות ממלכתיות בכלל ועירית אילת בפרט. ורק ב-3 שנים האחרונות התגלו לנו כתושבי אילת כיצד הוחלטו החלטות וכיצד הוקמו פרוייקטים בסיגנון- הפרוייקט האחרון שנחשף לראשונה בתכניתו של "אמיר אבגי" מקול הים האדום בתכנית "עצם העיניין", ומי כמוך יודע זאת כחבר מועצה, סגן ראש עיר ומחזיק תיק הנדסה לשעבר, ואני מתכוון ל...:- 1. כלובי הדגים..... 2. מצפה הכרישים/אי הצוללים..... 3. שמורת שחמון..... 4. המבנה/בית המלון התקוע מול המצפה התת ימי..... 5. המזח של רפי הוכמן בחוף הדקל..... 6. הכיכרות שנעשו בעיר..... 7. הכביש העוקף..... 8. הדרך המיותרת..... 9. חוף המגדלור..... 10. מועדון לצלילה/כמפינג בגבול טאבה..... והרשימה עוד ארוכה במיוחד בקדנציה הזו.....שאתה כיהנת בה עד לפני מספר חודשים.... מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה