חורבה סיכום...

tankgirl21

New member
חורבה סיכום...

טוב אז בגלל ששבוע הבא יכול להיות שאני לא יהיה שם... אז אני מקווה שהפעם יתנו לי לסכם. אז ככה הייתה מוזיקה מצויינת למרות שהפסדתי את רוב השירים הטובים
אבל נהניתי בטירוף... קודם כל ראתי את אחותי המתוקה ביותר וסיכמנו שיום הולדת אני יגיד לה רק ביום הולדת, בתקווה שנעשה משהו ביום הולדת שלה. דבר שני ראיתי את אחותי השנייה. טלי טל האישה , המיתוס. והאגדה אם את רואה את זה סורי שלא התקשרתי בסוף (סתם חולרה שכמותי). חוצמזה שראיתי את כל הידידים שלי חלקם שלא ראיתי שנים. ועכשיו חזרתי הבייתה ואני מתה לישון ... לתפוס
רציני כזה. אז
בוקר מצויין לכולם ויום טוב
......
או במקרה שלי לילה טוב
...... talk 2 u later.......
אוהבת אותכם המון המון
!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחר אולי נפליגה בספינות...../images/Emo65.gif../images/Emo8.gif

סיכום של החורבה??????? אממממממ...........יש הרבה דברים מה לספר.............. חוץ מהחלק העקרי שפגשתי את שתי אחיותיי המתוקות בטירוףףףףףףףףףףףףףףף אבל את זה כבר יודעים.....
רקדתי???? כן! נהנתי???? כן! זרקו עלי שמפניה????? כן! השתכרתי?????? משום מה אחרי וודקה רד בול שמפניה ובירה לא השתכרתי!
חברה שלי השתכרה??? כן! חחחחחחח משוגעת התחילה להקיא על אנשים
הרימו אותי על כסא לכבוד המומולדת ????????? כן! ראיתי מלא אנשים שלא ראיתי שנים ולא זיהיתי אותם?????? כן! ועוד המון חויות שעברתי אתמול.................
אז לסיכום: היתה אחלה חגיגת מומולדת לאחר שהבאתי מלא חברות שזאת היתה פעם ראשונה שלהן במועדון
עשיתי גם ייחצון למועדון כדרך אגב....
אפילו הבאתי את ידידים שלי מרמת השרון וחברות מראשון לציון במיוחד
בכל מקרה מחר זה היום הגדול!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת את כולכככככככככככככםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!! ושייקה אם אתה רואה את זה אני מאוד מתגעגעת אליך פה בפורום...אז תחזור!!
LOVE ענת(חחחחחח תסתכלו בכרטיס אישי).

אחותי ראית מה עשו לי???

כבר שינו לי את הגיל בכרטיס האישי.....ומה רשום לי מתחת לתמונה
LOVE ענת(שחוגגת מחר מומולדת
).

tankgirl21

New member
נו מה ....

אני לגמרי גלמודה.... בודדה...... וערירית...... איפה ילדת היום הולדת שלי איפה שמופי טייגר vegi force 1980 (מקווה שלא טעיתי בשם) משיח גילי מישהווווווווווו?

ויאללללללהה בלללללאגגגגגגןןןןן../images/Emo8.gif

אחותייייייייייייייייייייייייי ´געגעתי אליך בטירוף!!!!!!!!! אני אומרת לך מאתמול איך שיצאתי מהמועדון כבר התחילו הגעגועים!!!!!
חולייייייייייייתתתתתתתתת עליךךךךךךךךךךךךךךךךך
LOVE ענת(שחוגגת מחר מומולדת
).

tankgirl21

New member
את......

אם כבר מישהי התגעגעה אל מישהי פה זאת אני? דרך אגב...ולא דרך הבטן את עושה משהו מחר? שולחת לך מסר....

בקשר למחר......

אני יודעת שידידים שלי מתכננים לבוא אלי......... וכל מי שרוצה מוזמן לקפוץ אלי לכוס קפה עוגה.....או קולה או יין חחחחחחחחחחח ולשייקה אני אכין כמה ג´וינטים
(לא לקחת אותי ברצינות פה זה רק ביני לבין שייקה ואוחתי
) אממ....חוץ מזה אני לא מתכננת שום דבר מיוחד.....ההורים שלי רצו שנלך כל המשפוחה למסעדה אבל נראה לי שאני אאלץ לוותר על הרעיון הזה,כי לא בא לי
יש הצעות????????????????????????????????????????????? LOVE ענת(שחוגגת מחר מומולדת
).

tankgirl21

New member
הייתי באה.....

אבל לא קיבלתי הזמנה רישמית בדואר חחחחחחחחח וואטס דה פאקין קשר. הקיצר שגם לא נראה לי שיש לי איך להגיע!!!!!!!!!

tankgirl21

New member
טוףףףףףףףףף

אז אני זזה כי אין סימן לאחותי או לכל נפש חיה נראה אותכם אחורי זה.

לאיפה?????????

אני עדיין פה......ובעוד כמה שעות אני מזדקנת!!!!! מה עושים? יש הכנות מראש לזה??????????????
חחחחח אני מתחרפנת אחותי........................
וכשאני חושבת על זה,כל הזמן אמרתי שאני מתקרבת לגיל הסניליות וזה באמת הוכח לי אתמול.......
פגשתי הרבה אנשים שאפילו יצתי איתם ולא זיהיתי
אוווווווווווווווווווו מה קורה לי??????? חחחחחחחחחחח LOVE ענת(שחוגגת בעוד כמה שעות מומולדת
).

tankgirl21

New member
נו אז מה אני יגיד.....

זה הגיל ועוד כמה דברים חחחחחחח אוחתי יודעת טוב מאוד למה אני מתכוונת.

tankgirl21

New member
סתם באתי....

לבדוק אם יש נפש חיה אם לא
שיהיה לכולנו לילה מהמם

למעלה