מוגבי,
כבר כתבתי לך לא פעם, שלך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב מה שאתה רוצה
עוד פעם "מוגבי" ו"מוגבל שכלית" כשאתה זה ש-11 גולשים שונים אומרים שהוא מפגר
בדיוק אחרי שהפניתי את תשומת ליבך לכך שכש-11 גולשים אומרים שאתה מפגר, מן הסתם אתה לא נמצא בעמד לדבר על מוגבלים ומוגבלים שכליים
העיקר אחר-כך אל תשכח לשאול למה 11 גולשים אומרים שאתה מפגר (וזה רק מה שמצאתי)
כש-11 גולשים שונים קראו לך מפגר, מסתבר שהם ידעו על מה הם מדברים
השאלה היחידה היא למה אתה כזה מפגר. התשובה לא הייתה ברורה במשך זמן רב, עד שיום אחד התגלה פשר העניין, ולכולם נפל האסימון והם כתבו "טוב, זה מסביר הרבה"
מותר לך להקפיץ שרשורים ישנים רק בשביל לכתוב תגובה להרמה להנחתה.
אומר זה שכותב "מוגבלים שכלית" לאנשים אחרים כש-11 גולשים שונים מעידים שהוא מפגר
דיברגנט חדש? יותר כמו דגנרט ישן
דרכתי לך על יבלת מאוד כואבת

שאתה כל הזמן ממחזר את תגובותך.
כן, אני רואה מי דרך למי על יבלת
מי ידע שכשמאזכרים את ילדותך העשוקה והטראומתית באתיופיה כילד עני מרוד שהטראומה השאירה אחריה קליפה ריקה וגרמה לו לפתח תחביבים רבים כפיצוי על הריקנות שמקננת בו מאז, אתה נפצע יותר חזק מכשמדברים על עמך ועביך?
אעדכן מיד את certified בהודעה פרטית על התגלית החשובה
לא נורא, ככה זה שהחיים ב-

נכון, מפגר
אמר זה שיש לו הרבה תחביבים בשביל לחפות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות הטראומתית בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהשאירה אחריה קליפה ריקה ותו לא לזה שכולם מקנאים בו על חייו
שלא לדבר על זה שעוד פעם אתה מדבר על מפגרים כשאתה זה ש-11 אנשים אומרים עליו את הדבר הזה בדיוק
יאללה, שים, שוב, את אותן צילומי מסך שעושים אותך כה מפגר
עוד פעם "מפגר" כשזה מה ש-11 מעידים עליך

שלא מבין לשון סגי נהור שצוחקים עליך,
ברור שזה מה שתרצה להאמין בו בתור מסכן שלא ראוי למחמאות (בטח שלא על השכל, כמו חלק ניכר מהמחמאות שאני מקבל).
אך מה לעשות ככה זה שאתה נחות מ
נעל בית 
אתה, אפילו, נחות מהסולייה של
נעל בית שדרכה על צואה מצחינה
איזו פציעה קשה וכואבת פצעתי אותך

מי ידע שהילדות העשוקה והטראומתית בתור ילד עני מרוד באתיופיה היא נקודה כה רגישה (אף יותר מעמך ועביך)? כאמור, אני שולח את ההודעה הזאת ומיד מעדכן את certified בהודעה פרטית
כאמור, 11 אנשים שונים אומרים שאתה מפגר. עשרות, אומרים שאני גאון. מכיוון שאני מכבד את חוקי הפורום, לא אצרף את התמונות. יש לך מזל, אתיופי מחמד יקר של certified
לא נורא, הרופאים כבר יספקו לך

מתאימה
לא נורא שאתה רעב, העובדת הסוציאלית תספק לך תלושי מזון