חורים בעלילה - דמויות שנעלמו.

חורים בעלילה - דמויות שנעלמו.

ידוע שבזינה יש יותר חורים בעלילה מאשר בגבינה שוויצרית. השאלה היא, איך היינו ממלאים את החורים האלה. אני מציגה לפניכם, את החורים בעלילה פה בזינה. (כבר אמרתי שלא ראיתי את כל הפרקים, אז אני אשמח אם תשלימו)... דמויות שנעלמו לנו... אוטוליקוס הפרק האחרון שאוטוליקוס הופיע בו היה Takes one to know one, ועד כמה שידוע לנו שזינה וגבריאל נצלבות אחרי שני פרקים, הוא עדיין לא הופיע בהמשך, וגם לא אחרי שהם הוקפאו במערת הקרח ל25 שנה... לאן נעלם אוטוליקוס? טוריס - אחיה הבכור של זינה הוא מוזכר רק בפרק Death mask, אח"כ בRemember nothing הוא לא מוזכר, וגם סיירין לא מזכירה אותו אפילו פעם אחת... הרקולס הרקולס הופיע בזינה שני פרקים. אבל מה קרה לו אחרי ההקפאה במערת הקרח, הוא הזדקן? הוא מת? הוא משהו? אנחנו לא יודעים כלום, רק על סמך הסדרה הרקולס, או על סמך המיתולוגיה, וכבר למדנו, שבזינה, לא מסתמכים על מיתולגיה. סלמוניאוס גם הוא, הופיע שלושה פרקים או יותר, פעם אחרונה בעונה השנייה, ונעלם מהחיים של זינה. דיאנה וליאה ידוע לנו מה קרה עם מג, אבל גם לא ידוע לנו אם היא מתה או משהו (חס וחלילה). איפה דיאנה? היא הוכתרה למלכה? היא מה...? וליאה? מה איתה? וולאסקה ידוע לנו שקאליסטו הצליחה לצאת מהלבה בעזרתה של הופ. מה עם וולאסקה? היא לא הצליחה לצאת? מיניה עוד פעם, פעמיים בסדרה, ושום רמז, לא מכתב, לא כלום. אוטרי יאקוט הפכה לשליטת האמזונות בEndgame, איך בכלל השבט של אפיני ויאקוט נהייה ביחד? ידוע שהשבט של אפיני היה יווני, ושל יאקוט היה משהו אחר. אבל לאן נעלמה אוטרי? דראקו אחרי lyre lyre הוא גם נעלם. רייף כבר דיברנו על זה פעם, לאן הוא נעלם, הוא והשני, מה שמו. טארה גם נעלמה אחרי פעמיים בסדרה... טלאסה מה קרה לה בסוף? אליסיה הילדה הקטנה והחמודה הזאת (איזה קרצייה!) לאן היא נעלמה? פילי/וונסה גם נעלמה. היא נשארה עם הפומירה, אבל מה בעצם קרה לפומירה? זירה בודיסיאה פוליאנה מthe plays the thing, היא ומיניה הפכו לחברות, ומיניה חוזרת אח"כ, איפה פוליאנה? טאליה הקאובוית הזאתי... מה קרה לה? ג'ייס/ג'ט איפה הם? ג'ניה מMany happy returns... מה קרה לה? זינן הוא וההיא, מה קרה להם? ומה עם כל שאר הדמויות שהופיעו לדקה וחצי? איפה הם?!?!?!? סורי, זה פשוט מעיק עליי...

עוד חורים בעלילה...

איך זינה קיבלה את הצ'אקרם מארס? מישהו יודע? למישהו יש תשובה? כאילו, בthe reckoning זה נראה כאילו פעם ראשונה היא פוגשת אותו, ובchakram מוזכר בבירור שארס גנב את הצ'אקרם של האופל... משהו, מישהו? סורי, פשוט אני לא מצליחה לישון, ודברים משגעים אותי... בלעעעע...

*neta*

New member
כמה דמויות שציינת

הן דמויות אורח שהופיעו בשניים-שלושה פרקים וזהו. סיימו את תפקידם. באמת אכפת לנו מה קרה להם בהמשך דרכם? כנראה שהרוב נשארו טובים כמו שזינה לימדה אותם להיות

gabrielle

New member
זה רק מראה...

איזה עונה 7 מוצלחת יכלה להיות לנו
אני רוצה שיחזירו את פרדיקוס לחיים ( זה לא כזה יוצא דופן... ) ואז הוא וגבי...

*neta*

New member
לא אכפת לי להיות במצב של אי-ידיעה

לגבי הדמויות רק שישנו את הסוף.

shanyz

New member
ככןןןןןן

יש לי דרך טובה מאוד איך להתמשיך את הסיפור איתם... גבריאל דבר ראשון מחזירה את זינה לחיים, ע"י כך שהיא מוצאת חתיכת בשר שלה, ודם שלה, ונותנת לאיזה מכשף, והוא מצליח ליצור איכשהו את הגוף של זינה:) חהה...לא יודעת איך, אבל הוא עושה את זה:) ואז גבריאל לוקחת את הגופה שלה ומשקה אותה במים ממעיין שנותן חיים ושגורם לאנשים להיות צעירים.. ואז זינה חוזרת לחיים:) יופי הכל טוב ויפה.. ואז, פתאום הן פוגשות את פרדיקס!! כשזהוא זקן...(הרי עברו 25 שעה או יותר).. ומתברר להם שמי שמת זה לא היה פרדיקס.. זה היה איזה גבר שהיה אובססי על גבריאל, והתחזה לפרדיקס כי הוא רצה לחטוף את גבריאל, והוא כלא את פרדיקס איפשהו, ואז כשפרדיקס השתחרר, זה היה מאוחר מידי וגבריאל וזינה עזבו והוא לא הצליח למצוא אותן בשום מקום:) ואז הוא שותה מהמעיין, ונהיה שוב צעיר:) ו.. גבריאל מתחתנת עם פרדיקס.. זינה עם ארס כמובן
וכולם חיים בעושר ואושר=)

danazi

New member
טוב אז ככה...

הלוואי שהיה עונה שבע ואני יודעת שאין סיכוי אבל אני עדין מקווה כי עם אני לא יקווה אני יתאבד כל מה שאמרת טוב ויפה אבל לא לשכוח שקוון סימת' ז"ל לצער כולנו ויהיה מוזר עם פתואם יהיה ארס אחר וגבי גיט (האח התאום של גקסר) אנחנו יודעים שבסוף הוא הלך לכלא לנצח..... וגינה היא פתחה מקום לאנשים נזקקים או משהו וזהו

shanyz

New member
מי זו גינה?

ובקשר לקווין סמית, את צודקת, לשניה ברח לי מהראש:( באמת יהיה מוזר עם ארס אחר.. די, אי אפשר עם משיהו אחר.. זה לא יהיה זה.. =(

danazi

New member
ג'ינה זאת.....

הבתולה שזינה וגבריאל הצילו שהיא רצתה לקריב את עצמה גם ואפרודטיה אלת אהבה למדה אותה שלא צריך להקריב חיים של אף אחד בשביל שום אל לא שהיא הצליחה ללמד אותה בהתחלה כי היא הפכה להיות כמוה במראה ואפרידיטה עשת לה קסם והיא התאהבה בבן של הפושע שגנב לזינה את הקסטה של השליח של האליהם שנותנת אפשרות לעוף זה היה בעונה השישית הפרק

shanyz

New member
כןן....

אני ידועת מי זו ג'ניה, פשוט לא הבנתי מי זו גניה:) חחה.. חפיף...

למעלה