חורים ב 2 האוזניים לגבר

tikrin

New member
חורים ב 2 האוזניים לגבר

אני רוצה לעשות חור אחד בכל אוזן. הכוונה ללבוש כל פעם עגיל באוזן אחת. ואולי לפעמים ב 2 האוזניים. האם לפי זה שיש 2 חורים לגבר זה נראה הומואי ? תודה

goldy

New member
נראה הומואי?../images/Emo151.gif

מבחינתי כל גבר שיש לו בדיוק עגיל אחד באוזן, והעגיל נוצץ וגדול, הוא גבר שמעדיף גברים. אם הוא מוכר בחנות בגדים וגם יש לו שני עגילים נוצצים וגדולים, אחד בכל אוזן, הוא גם גבר המעדיף גברים. ישנן לא מעט דרכים לדעת אם גבר מסויים מעדיף גברים, גם אם לא רואים את פניו ו\או אין לו עגילים בכלל: בעיקר ע"י הליכה ולבוש.

עגיל באוזן לא מסמל הומו או לא. היום הוא מסמל

" אני שונה" ולראיה הרבה נערים עושים חורים באוזזניים ושמים עגיל בלי קשר לנטיות המיניות שלהם. גם הבן דוד שלי לובש עגיל והוא בהחלט לא הומו. 2 חורים נראה לי מוגזם למרות הפרקטיות בהחלפה. תראה אחרים או/ו תשאל מה נהוג היום - בצד השמאלי או הימני. לי אין מושג.

eboy10

New member
האם אפשר להרחיב בנושא זיהוי ההומואים?

אשמח לטבלה מסודרת עם כל סימני הזיהוי בכדי שבמקרה שאתקל באחד אוכל לזהותו מייד.

goldy

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

זה לא באמת כזה קריטי. הייתי כותב, אבל אחרי מה שקרה בפעם האחרונה שכתבתי מילה שלא אחזור עליה, אני מעדיף שלא להדליק סתם. מישהוא שאל, אז עניתי.

komsi komsa

New member
תלוי איזה

יצא לי לראות ערסים עם 2 עגילים באוזן, והם ממש לא נראים הומואים. אם אתה נראה מאוד גברי ואם העגילים קטנים זה יכול להתאים לסטרייט לדעתי.

לא מבינה את השאלה

תסתכל על בחורים אחרים ותנסה להבין מה בהם נראה לך הומואי. לדעתי רוב הסיכויים שתגיע למסקנה שלא מדובר רק בדבר אחד כמו עגילים באזניים אלא במכלול של דברים, שכוללים גם שפת גוף וצורת לבוש.

Shy Guy

New member
בדיוק..! הכל תלוי במה שאתה משדר.

אני מכיר גברים סטרייטים עם עגילים בשתי האוזניים וגברים הומואים עם עגילים בשתי האוזניים וכמו כן, הומואים שלא הייתה עוברת לרגע מחשבה על כך שזו הנטיה המינית שלהם, כך שהכל תלוי במה שאתה משדר. אבל הדבר הכי חשוב, לא משנה מה אתה משדר, הוא אם אתה אוהב את זה ואתה חושב שתראה טוב עם עגיל בכל אוזן, אז פשוט תעשה את זה... למי איכפת מה אנשים אחרים חושבים?

../images/Emo45.gif

מסייגת את Shy Guy שכמובן שלא תעשה דברים שיגרמו לבוסים שלך לפטר אותך או יסכנו אותך, לכן אם אתה עובד כסוהר במעשיהו, אולי שני עגילי-יהלום בוהקים זו לא הבחירה הכי נבונה. מעבר לזה, עזוב את מה יגידו ואם יגידו. עגיל הוא דבר קטן ואומרים עליו מעט מאוד. עשה חורים ותחיה טוב עם עצמך. ממילא אם לא תאהב את התוצאה מאוד פשוט להוריד את אחד העגילים או שניהם ולתת לחור להיסתם.

komsi komsa

New member
אבל אם הוא יתן לחור להיסתם זה יהיה הומואי...

הייתי חייבת:p

Johnno

New member
פעם מי שהיה לו באוזן ימין

היה נחשב סימן זיהוי. הדברים האלה מזמן לא חלק מהעולם. היום גברים לובשים ורוד, עושים חורים איפה שרוצים, ומעבר למקרים מאוד בולטים של צבעים בוהקים וג'ינסים צמודים מאוד מאוד אי אפשר להניח שום דבר.

Johnno

New member
אגב, אני חושב שבד"כ עגילים בשתי האוזניים

זה מאוד יפה

למעלה