חורףףףףףףףףףףףףףף

mor000

New member
חורףףףףףףףףףףףףףף

בחוץ יורד גשם מטורף והיום מצאתי את עצמי כל היום מחוץ לבית וכך גם סער, לכן אנחנו מצטערים בשם המערכת על אי העדכונים של היום וכמובן שהכל יעלה מחר וכמה שיותר מוקדם!!! לכל החדשים וגם לכתבי הנוער שהצטרפו- ברוכים הבאים לפורום, תהנו פה וכמובן זכרו לשרשר ולא לפתוח סתם הודעות חדשות. אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזו את ההערות, השאלות, התגובות וכל דבר אחר בקשר לגליון השבוע שיצא היום לבתי המנויים ומחר יוצא לחנויות- כמובן שתוכלו גם לשאול שאלות את כותבי הכתבות שנמצאים כאן בפורום. [כתבים- מי שמעוניין שאני יהפוך את הניק שלו לאדום - שישלח למייל הפרטי שלי או לעודד את הכינוי שלו בתפוז. נא לא לעשות זאת דרך המסרים הפרטיים כאן.]

amit678

New member
לצערי...

גם אני מצאתי את עצמי כל היום מחוץ לבית ועד שחזרתי במקום להיכנס עמוק מתחת לפוך עם השלט ביד וכוס שוקו ביד השנייה נאלצתי ללמוד למבחן בפיזיקה שיש לי מחר
הייתי שמחה לדבר על מה שאהבתי לא אהבתי וכו' על הגיליון אבל האמת העצובה היא הוא עדיין שוכב בתיבת הדואר... אוףף אני כ"כ שונאת את היום הזה!! ובנימה אופטימית זו...הפיזיקה קוראת לי

סער ג1

New member
ומוסיף להתנצלות של מור

אכן גם אני וגם מור נאלצנו לבלות היום לא מעט שעות מחוץ לבית בגשם, ולכן העדכונים, המאמרים והכתבות יעלו מחר. בינתיים אתם מוזמנים להשאיר תגובות, פידבקים, חוות דעת ו'אהבתי\לא אהבתי' בכל מה שקשור לגיליון המגניב והגדוש שיצא היום (ותראו מי מככב על השער). אז תנסו לשרוד את הגשם שנפל עלינו סוף סוף והמשך שבוע רגוע.

amit678

New member
אהבתי את מולי ../images/Emo13.gif

סוף סוף, העיתון אצלי!!

עדן חח

New member
היי . .

אני אוהבת את מעריב לנוער אני אוהבת פוסטרים של ריאנה יהיה נחמד אם תפרסמו כתבות על האי בובות אני מתה על יי חח . . סבבה אז מי שרוצה לדבר לתת לי עצות איך אני אקבל פוסטר מוזמן לשלוח מסר תודה תודה לכולם אני מתה על יי /tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo13.gif

mor000

New member
ברוכה הבאה לפורום [=

אני מור כ"נ במעריב לנוער. את מוזמנת לשלוח את כל הבקשות שלך למייל [email protected] תהני פה.

למעלה