חורף וקרררר

n i s h a

New member
חורף וקרררר ../images/Emo186.gif ../images/Emo185.gif

(אני יודעת שבמזג האויר בארץ כרגע, קשה לדמיין חורף...) איזה סרט תביאו מהספרייה לראות בבית מתחת לשמיכה? (גם המלצות ל"סרטי קיץ" יתקבלו בברכה
)

isidora

New member
Ocean's 11

תמיד. לא משנה באיזה מזג אוויר
או
וגם (ותסלחו לי על הרדידות העולה מתשובתי - אבל אלה, בכנות, הסרטים האהובים עלי): ריקוד מושחת Top Gun My Big Fat Greek Wedding אלו הסרטים שיכנסו אצלי ל d.v.d כשאין מה לראות ב
(כן, קניתי לי את כולם
)

מעיןבר

New member
singing in the rain

המחזמר הקלאסי שתמיד תמיד עושה לי טוב לראות אותו. "אישה יפה" כל סרטי האקשן הזבליים עם המוני הפיצוצים ("מת לחיות"/סרטי שוורצנגר בימיו הטובים) סרטי דיסני - כיף לראות עם הילדים, קלאסיקות שלא נס ליחן.

T noki

New member
איך אני אוהבת את "שיר אשיר בגשם"

קניתי אותו לבעלי ליומולדת (חובב סרטים קלאסיים) ומאז גם עודדי התאהב בסרט הזה, והוא שר את כל השירים (באנגלית... למרות שאין לו מושג מה זה אומר)

המבחר עצום...

בריג'יט ג'ונס 1 +2 4 חתונות ולוויה, נוטינג היל שיקגו גרין מייל קולד מאונטן אמלי כל סרט באורך מלא של דיסני

סתם בשביל ההתחלה

האלמנט החמישי הנסיכה הקסומה, מונטי פייתון, כשהארי פגש את סאלי אנני הול

שוקולד! (הסרט וגם הממתק)

וגם "מהומה רבה על לא דבר" (Much Ado About Nothing) של קנת' בראנה, ג'רי מגווייר, אמלי, The Prime Suspect, העוקץ הספרדי.

בנות ../images/Emo70.gif

לא כתבתן את שתי סרטי הקיטש הגדולים של כל הזמנים: אישה יפה כשהארי פגש את סאלי (האמת היא שכמעט לא משנה איזה סרט זה - אני ארדם דקה אחרי שהוא יתחיל)

מאז

New member
ככה עושים להריוניסטית בתשיעי?

שמרגישה כמו תנור מהלך? ושמש נצחית בראש צלול הוא סרט מצויין

הגרי3

New member
"אין כמו אלבמה", "עגבניות ירוקות

מטוגנות", "בריג'ט ג'ונס", "נוטינג היל", "על אהבה וטעמים אחרים", "החיים הם שיר" ועוד ועוד ועוד....

עגבניות ירוקות../images/Emo45.gif

ושכחתי את: "הסיפור שאינו נגמר" "בלוז לחופש הגדול" - שהוציא גם את אחד השירים הישראלים הכי יפים שיש (הולכת את מעימי) "תפוס אותי אם תוכל" .

daldan

New member
ממליצה על אלו שכאן ועוד..

יש לך מייל בזמן שישנת נדודי שינה בסיאטל כולם מתאימים להתפנקות מתחת לשמיכה

neta2

New member
הו הו יש הרבה../images/Emo13.gif לפי ז'אנרים:

סרט דרמה קיטשי אהוב כל-כך: "אשה יפה". וגם "השעות"-מצויין. סרט קלאסי מקסים :"אפריל הקסום" ו"החנות מעבר לפינה". סרט הרפתקאות: "שר הטבעות" כל הטרילוגיה. סרט אקשן: "אושן 11" סרט מתח: "שתיקת הכבשים". אבל הכי הכי...כל סרטי אלמודובר.

למעלה