חורף חורף חורף....

חורף חורף חורף....

ראש השנה
הוא סימן ראשון ומובהק לחורף
הבא וקרב.. וחורף, כמה שאני אוהבת את העונה הזאת.. יכול גם להיות עונה מאוד דכאונית. זה מבאס לצאת מהבית כי קר בחוץ.. אז מה עושים? נשארים בבית
וחושבים... וחושבים... וחושבים
. וככה אני מוצאת את עצמי בדיכאון
רוב החורף. מה בעיניכם עושה את החורף לעונה יותר רומנטית מהקיץ, ולמה לעזאזל, אצלי לפחות, תמיד כשמגיע החורף אני חייבת למצוא מישהו קבוע שיהיה איתי ויפנק אותי, ואת הקיץ אני מקדישה לכל מיני אנשים מזדמנים? זאת סתם מחשבה שכזו... יש מזדהים?? פליייז פלייייז!

בשלולית

New member
ברור שיש מזדהים!!! ../images/Emo24.gif

בחורף האחרון לא הייתי לבד.... ובגלל זה אני באמת מזדהה איתך... חורף זו ה-עונה להיות עם מישהו... להתכרבל בשמיכה... כי קר ומתים להתחמם עם מישהו שאוהבים... (שלוש נקודות....
) והחורף היא עונה יותר רומנטית בגלל מה שאמרתי... שקר וזה מה שעושה את הזוגות יותר קרובים... פיזית... ואת הקיץ את מקדישה לאנשים מזדמנים כי זו עונה שכולןןןן הולכות לים עם הביקיני וחושפות יותר... מה שמפתח יותר קשרים וסטוצים.... מה שנותן לך הרגשה ששום דבר לא חסר.. ואת לא חייבת להיות עם מישהו קבוע כי יש הרבה בשוק
ובחורף כמו שאמרתי... קר... ומעצבן לצאת החוצה... כי גשם... אז יש יותר את התחושה של "להיות עם מישהו קבוע"... מה שמביא לדיכאון אם אין... וואיי אחרי כל ההתפלספות הזאת.. הבנתי... שבאמת מגיע החורף!! צריך למצוא מישהו!!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif מסכים בהחלט!

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב! הקיץ היא העונה של הים, של הבגדים החשופים, של המסיבות, הבילויים בחוץ, החופש, השיגעון, של אילת, סיני, יוון, וכל שאר המקומות שהולכים אליהם רק בקיץ... בגלל זה גם במקומות כמו אילת, סיני, יוון, וכו' יש משהו שמשדר חופש וסקס... חורף זו עונה שנשארים בה בבית, במיטה, עם איזה שוקו חם מתחת לשמיכה.... בגלל זה אנשים מעדיפים שיהיה להם מישהו רציני כדי שיהיה להם עם מי להתכרבל ולהתחמם...

על האש

New member
אני לא אוהב את החורף

מזכיר לי בדידות יותר מידיי. אבל קיץ
זו העונה. ומי שרומנטי,יכול להיות רומנטי,בכל זמן ובכל עונה
. ואת לא לבד,מכיר אלפי אנשים שדווקא בחורף מחפשים את הקשר הקבוע,כנראה מפאת סיבות שפירטה הדס... ומסיבות שזו כנראה העונה לזוגיות,למרות שאצלי לא העונה משחקת תפקיד. אצלי זה חסר כל העונות :).

שייירן

New member
חופשייי

אני אישית לא בקטע של סטוצים... אני תמיד בעד קשר רציני אבל בקיץ מותר טיפה להתפרע..... חופשי החורף הוא בין העונות השוות... כשיש לך מישהו להיות איתו ולהתכרבל מתחת לשמיכה שבחוץ יורד גשם וקר... דרך להעביר את הזמן ולבלות זמן איכות ביחד עם מישהו שאתה אוהב אבל מה קורה שאין לך מישהו להיות איתו? החורף טיפה מדכא.. כי אין שמש והאווירה אפרורית כזאת..... ואיך לא?? הקור הזה בקצוות האצבעות....

yardenj

New member
רק חורף

אני חושב שזאת העונה הכי יפה והכי כיפית שיש(לא ממש כמו בישראל,כאן זה קיץ רטוב פשוט),כי בינינו-שחם,סקס זה לא כזה נעים-אלא אם יש מזגן חזק(ויש) אבל בחורף תמיד יותר כיף עם השמיים האפורים,הגשם,והכי חשוב-חושך מוקדם. ברגע שמחשיך בשעה 5 וחצי 6 יש יותר שעות בחושך מה שמאוד עוזר לכל ההרגשה הקודרת והנחמדה.

bali

New member
מנהל
מזדהה מאד!

יש משהו בחורף שהוא מאד רומנטי, אבל בגלל שהוא כזה, לעבור אותו לבד זה די מדכא. למרות זאת אני מעדיפה חורף על פני קיץ, זה בטוח.

למעלה