חורף, צריך ללבוש מעיל כל החורף... ומתכון

ש ר י ת 7

New member
חורף, צריך ללבוש מעיל כל החורף... ומתכון ../images/Emo13.gif

הגשם הראשון מספיק בשבילי בשביל להתחיל להכין מרקים טעימים כמנה ראשונה או עיקרית. אתמול הכנתי מרק אפונה עם בצקניות...
 

ש ר י ת 7

New member
המתכון../images/Emo27.gif

המצרכים: 25 ג' מרגרניה 500 ג' אפונה קפואה בצל גדול חתוך לרצועות 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות גזר גדול חתוך לקוביות מל"פ, כורכום, אבקת מרק בטעם עוף, אורגנו בסיר גבוה להמיס מרגרינה ולאדות את הבצל למשך מספר דקות, להוסיף תפוחי אדמה, גזר ואפונה ולהמשיך באידוי למשך מספר דקות נוספות. להוסיף 8 כוסות מים, תבלינים לפי הטעם ולבשל למשך שעה וחצי על אש נמוכה, עם מכסה. לטחון הכל במעבד מזון (מקל, אבל לא בהכרח - לי אין ולכן העברתי למעבד מזון) למרקם הרצוי (אני אוהבת שמרגישים קצת גושים, יש כאלו שאוהבים את המרק חלק יותר) להביא לרתיחה נוספת ולהוריד מהאש.
 

ש ר י ת 7

New member
הבצקניות ../images/Emo27.gif

המצרכים: ביצה בינונית 2 כפות קמח אגוז מוסקט מלח פלפל ההכנה: לאחר שהבאתם את המרק הטחון לרתיחה נוספת, להנמיך את האש. לערבב את כל החומרים לבלילה (סמיכה, אך אחידה) וליצוק לתוך הסיר - בכל פעם כפית. להשאיר על האש 10 דק' נוספות ולאכול בתיאבון!
 
יוו שרית מה עשית לי עכשיו../images/Emo24.gif

זה נראה ונשמע מעולה
תודה על המתכון תיכף מעלה למאמרים
 
למעלה