המתכון../images/Emo27.gif
המצרכים: 25 ג' מרגרניה 500 ג' אפונה קפואה בצל גדול חתוך לרצועות 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות גזר גדול חתוך לקוביות מל"פ, כורכום, אבקת מרק בטעם עוף, אורגנו בסיר גבוה להמיס מרגרינה ולאדות את הבצל למשך מספר דקות, להוסיף תפוחי אדמה, גזר ואפונה ולהמשיך באידוי למשך מספר דקות נוספות. להוסיף 8 כוסות מים, תבלינים לפי הטעם ולבשל למשך שעה וחצי על אש נמוכה, עם מכסה. לטחון הכל במעבד מזון (מקל, אבל לא בהכרח - לי אין ולכן העברתי למעבד מזון) למרקם הרצוי (אני אוהבת שמרגישים קצת גושים, יש כאלו שאוהבים את המרק חלק יותר) להביא לרתיחה נוספת ולהוריד מהאש.