חורף, קדימה חורף!!!!!

חורף, קדימה חורף!!!!!

כרגע קיבלתי הודעה שבתאריך ה31 לנובמבר אני טס לחופשת הסקי השנייה שלי!!!! (אני יודע שהתאריך קצת מוקדם אבל משום מה ההורים שלי לא רוצים שאני יפסיד לימודים, ופעם שעברה טסנו בפסח ולא ירד מספיק שלג אבל בכל זאת נהננו...) אז מצאנו אתר שנפתח ב5 בנובמבר ונסגר ב30 לאפריל! (וואל דיזייר..) בהתחלה תכננתי ללמוד סנובורד אבל אמרתי לעצמי שלא שווה לבזבז שבוע ימים על למידה שאפשר להנות מסקי שאני כבר יודע לעשות!(אחרי הכל תחשבו סבא שלי כן כן סבא שלי עושה סקי... ואחותי ודוד שלי ודודה שלי עושים סקי לבד ואני תקוע עם מדריך... לא ממש מוצלח הא?) בקיצור לכל מי שיש לו מידע על האתר (לא רק האתר אינטרנט) מידע על חנויות שמשכירות ציוד וכו´ וכו´ תכתבו פה!!! (אתם מאמינים??? רק עוד חודשיים!!!!) ביי ביי!!! ותודה מראש

galgal15

New member
../images/Emo9.gif יש לי רק דבר אחד לומר:

כיף לך!!!!!!!!!!!!!!
אווווףףףף זה לא פיר!! רגע אז אם ההורים שלך לא רוצים שתפסיד לימודים למה אתם נוסעים בנובמר? זה חופש חנוכה?

...

מה31 לנובמבר עד ל7 בדצמבר זה חופש חנוכה... וד"א ב6 עד ה9 בדצמבר (כלמור יומיים מתוך הימים שאני יהיה שם) יש מן תחרות בין האתרים (המאוד מאוד קרובים!) אליפות האיזור... וואל דיזייר -נגד- טין (או טיגנס שחכתי את השם המדוייק) זה הולך במדרון של המתחילים (מעצבים מסלול סללום מיוחד לזה...) ולפי מה שאני זוכר שנה שעברה התחרה מנהל אחד המלונות של וואל דיזייר מול טבח אחד של טין/טיגנס והמנהל מלון זכה!!! (זה היה בממיר הדיגיטלי לפני חצי שנה בערוץ ריאלטי טי וי שדרך אגב כל יום רביעי או חמישי יש תוכנית על האתר (וואל דיזייר...) בשעה 18 וחצי... נ.ב יש סיכוי קלוש שאני לא יטוס לצרפת (לסקי אני טס בטוח, אבל יש 1% שאני לא טס לצרפת) בגלל שסבא שלי לא אוהב את הסקי בצרפת ומה לעשות שהוא מקור המימון של הטיול אז מקשיבים לו... שאלה: לכל מי שהיה מה עדיף? שוויץ איטליה (ובאיטליה מה עדיף? דולמיטים או אלפים?) אנדורה אוסטריה (הכל חוץ מזיפלד הייתי נהנתי אבל מחפש משהו חדש...) או כל מדינה אחרת שתרבות הסקי מפותחת בה (חוץ מארה"ב כי לא שווה לטוס לשם רק לשבוע...) תודה מראש... עמית, שמצפה בקוצר רוח להחלטה הסופית של סבו!

galgal15

New member
איטליה.

אם אתה נוסע לאיטליה תסע לאלפים. אני לא יודע איך זה בדולמיטים אבל בחורף שעבר הייתי באלפים באתר סקי אחד הגדולים באיטליה שנקרא Marilleva שהוא פשוט בית חרושת לסקי...בלי סוף מסלולים, די קרב אליו נמצא האתר המפורסם Maddona de Campagio שגם הוא סבבה..

liran87s

New member
אני חושב שהאוסטרים מעולים (לא כי

זה האתר היחיד בו הייתי (סולדן - אוסריה חוץ מהחרמון) היו מלא אנשים שפשוט נהנו שם יותר מבמקומות אחרים. אני רוצה השנה לטוס לאנדורה... נראה מה יהיה...

BlackPanther

New member
עמית יא../images/Emo76.gif

מה המצבבבבב אתה יודע מי זהההההה אם אתה נוסע לחופשת סקי, ואתה בכל מקרה תרצה ללמוד סנובורד, אז או שזה יהיה עכשיו או בחופשת סקי אחרת עם המשפוחס שלך, אז לא משנה מה תחליט, אתה בכל מקרה תפסיד שבוע ( אלא אם כן ויתרת על הרעיון של סנובורד בכלל ) אבל לפי דעתי, קח כמה שיותר מוקדם, כדי שלפחות תרגיש את זה פעם אחת ולא תוותר על זה סתםם, ואז תמשיך בסקי שלך אם לא אהבת... אז בהצלחה ונראה אותך מחררר

אמיר!!!

´sup? לא וויתרתי על הרעיון של סנובורד פשוט אני כנראה אדחה את זה לחופשה שלי עם אבא שלי (פסח) כי אז גם הוא ילמד משהו (סקי..) ואני לא מתכוון לגלוש לבד באתר אז אני גם ילמד וביומיים האחרונים נעשה ביחד! (זה בתנאי שהבית הגדול והמז**** הזה ימכר כבר!!!! כי זה טיול יקר!!! (מזל שיש לפחות סבא אחד שלא חסר לו כסף!!! peace dog!!!

למעלה