חורף

yaron4all

New member
חורף../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

כן-כן, אנשים, החורף כבר כאן
העונה הכי קרה, רטובה וגשומה בשנה
לא יודע מה איתכם, אבל בשבילי החורף זה גשם, פוך, שוקו, וגם מישהו חמוד להתכרבל איתו.
חוצמזה שחברות האופנה סיפקו לנו אחלה קולקציה השנה - מה שאומר שזה הזמן לחדש את המלאי
אז, מה דעתכם על החורף

מה קרה היום?

בד"כ התמונה שיש בשער העמוד היא של טום וולינג, היום כשחזרתי מבי"ס היא הייתה של בריאן וג´סטין, ועכשיו היא של הפנים של טום וולינג. מה קורה היום?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif חורף?

אהה... חורף זה העונה הכי טובה..
לפניי הגשמים( או בגירסת הטיפטוף שהיה אצליינו היום) אפשר לחוש את האוויר צונן ומרענן כזה... שמיים אפורים מדהימים, וטיפוץת גשם שמרטיבות אאת כולם.. והאווריה מסביב? מדהים!! ארג.. להתעורר בחורף.. לשמיים אפורים.. שמבשרים שהולך לרדת גשם/ברד/ ופעם בכמה שנים איפה שאני גרה... גם שלג
ובגדיי חורף ארוכים וחמים כאלה.. וסתם ימים שבהם מתכרבלים בפווך עם כוס תה/שוקו/כל דבר אחר שמתפקד כמשקה חם.. אחח.. חורף..

וואי אני ממש מתה על החורף../images/Emo6.gif

חורף בשבילי זה לראות את ה
שוקעת ב- 3 בצהריים ולשבת מול ה
באח ו
בתוך הפוך...עם
שוקו..אוקיי זה לא בדיוק ככה! אז מה...: אני אוהבת חורף זה ממש עושה לי כזה זכרונות

כמה דברים על החורף:

1.חורף היא אחת מארבע עונות השנה(וכולם במקהלה: "כאילו דהה??").. 2.חורף היא העונה הכי רומנטית(מבחינתי).. 3.חורף היא עונה יפה, ואין מי שיעיד אחרת! 4.חורף זו עונה מצוינת על מנת להתחיל קשר.. תמשיכו לשרשר

אווו..רוני לא אוהפת חורף ../images/Emo9.gif

חורף זה קר.וזה נחמד דוקא וזה בגדים ארוכים שזה דבר נורא נחמט , וזה נורא כייף לרקוד בגיישם! אבל אני מוצאת יותר חסרונות בחורף מאשר יתרונות חורף זה אומר הרבה הרבה הרבה בית! רוני לא אוהפת בית להיות בבית זה בעע
חורף/עברי לידר ואז נהיה חורף העלים הירוקים כבר צהובים ואז נהיה חורף חברים הולכים, חוזרים ואז נגמר קיץ, כבר לא יורד אל הסלון בתחתונים נגמר קיץ, אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים ואז נהיה חורף, שהביא איתו תשוקה למכשירי חשמל וכמה שגבוה וכמה שנמוך אני לא נבהל נכנס אל המיטה בלי להוריד בגדים כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים ואיפה יופי, יושבים מול החלון הענקי ות שליזה כמו מראה אל תוך המחש ואז נהיה חורף, שהביא איתו עשן לרחובות ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים ואיזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה, אל תוך המחשבות שלי כשנכנס אל המיטה בלי להוריד בגדים זה כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים איזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה, אל תוך המחשבות שלי -הייתי חייבת
-

sarah

New member
איזה שיר... ../images/Emo13.gif

אם היה לי כוח לקום הייתי שמה את ´האנשים החדשים´
)

אני לא מסכימה לך ../images/Emo3.gif

זה לא קשור לחורף . אבל תמיד אפשר לבקש את אישורי לשים את ´גשם אחרון´ או משו..

sarah

New member
הממ

אבל כתוב בשיר ´חורף´, זה לא אומר משהו?
אבל הדיסק הזה מאוד קייצי משום מה... והגשם האחרון?! זה שיר שמדבר על המלקוש (מלכוש?) שזה בעצם... סוף החורף, הממ? (חורף גורם לי לדבר כמו יודה
) באעבה, שרה

sarah

New member
החורף שלי התחיל כך: ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ישבתי בבית ספר לבושה בשימלה (האא!!) לא מחממת במיוחד ולפתע נהיה קר ואפל ונעים והגרון שלי התחיל לכאוב. לא יכולתי לקנות שוקו מהמכונה כי אני נמנעת ממוצרי חלב
בכל אופן, היו לנו היום את ההתרמות של ´האגודה למלחמה בסרטן´
אז חברי להתרמות אותו נכנה באות צ´ נעלם לי בזמן שהלכתי הביתה כדי להחליף לבגדים פחות קרים, ואז... בדיוק ברעם הראשון (
) התייאשתי מלמצוא אותו, בסוף הכל הסתדר וירד עלינו גשם מאובק חביב שהקשה עלינו את ההתרמה... כמעט התפגרנו היום, את רוב ההתרמה הבילינו בישיבה על חומות/ספסלים/מכוניות שונות בתלונות על החיים, עד שננוח מספיק כדי להמשיך ללכת
אבל החורף האמיתי בדר"כ הוא בשבילי מאוד מצויין... כשלובשים את הבגדים הנכונים, יושבים ואוכלים משהו חם
(אל תדאגו לי בעניין השוקו-אני מכינה עם חלב סויה
) ו..המממ... החורף היא עונה מדהימה, קודרת ונעימה. המזג האוויר הקודר נותן לי תמיד הרגשה שלם חום ושימחה מעורב עם קצת עצב
והכי טוב: אפשר ללבוש סוודרים!!
)
וצעיפים... ניהיהיהיהי... ומגפיים, כמובן, ולהתכרבל בתוך עצמך וזה אפילו נוח!! אני שברוב השנה לא יכולה אפילו להישען לאף אחד על הכתף מפני שזה נורא מכאיב לאנשים (אומרים לי שהראש שלי כבד
) או בכלל --כמעט בכל פעם שאני נוגעת במישהו אחר כואב להם במידה כזו או אחרת (מזכיר את רוג מX מן, הא?
) כך שבעונה הזאת... אני פחות מכאיבה לחבריי בגלל שהעצמות המכאיבות שלי מכוסות הייטב. המממ...
באעבה, שרה
|חורףחם|

dannnnnna

New member
חורף...אויש איזה כיף! אז החורף

שלי התחיל בבוקר נחמד של הברזה מביתספר וישיבה בבית ריק של חברה שלי עישון סיגריה ושתיית קולה (שתי הדברים האהובים עלי)ודיבורים על כמה שחורף זה כיף... ואחרי זה היא עשתה איזה עבודה לביתספר ואני ישבתי מול החלון והרצתי נוסטלגיה בראש... חורף זה כיף.. זה יפה זה נחמד והכי כיף לאכול גלידה בים בחורף... או לעשן בגשם בחוץ (מתחת לגג כזה אבל בחוץ:) )... חוץ מזה שהפלוס הכי גדול של החורף זה שאפשר כל הזמן להתחבק עם כולם דנה שמחפשת חיבוקים בכל מקום שהיא יכולה לקבל אותם:) )

"גשם כיסה את אספלט

הכביש, ביום ההכי קר בשנה..."..שרה נורית גלרון ב´אתה פה חסר לי´. אני אוהב את החורף, נולדתי בחשוון, חודש היורה...´בחשוון ירה יורה ועל גגי רקד´.. חורף זו העונה, אני אישית ישן(כשאני לא בהוד השרון) כמעט כל השנה עם מזגן ופוך...מה לעשות, מתגעגעים לחורף.

TwelveEyes

New member
חוררררףףף!

אני רוצה שלג :\ נו טוב, אני אסתפק גם בגשם. אמרו שיהיה גשם מקומי היום - יש!! ואתמול ירד - יש!! ואתמול סחבתי את אמאבא לגראנד קניון ועשיתי את ארנקיהם קלים יותר בכמה אלפים - יש!! >:)

למעלה