החורף שלי התחיל כך: ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
ישבתי בבית ספר לבושה בשימלה (האא!!) לא מחממת במיוחד ולפתע נהיה קר ואפל ונעים והגרון שלי התחיל לכאוב. לא יכולתי לקנות שוקו מהמכונה כי אני נמנעת ממוצרי חלב
בכל אופן, היו לנו היום את ההתרמות של ´האגודה למלחמה בסרטן´
אז חברי להתרמות אותו נכנה באות צ´ נעלם לי בזמן שהלכתי הביתה כדי להחליף לבגדים פחות קרים, ואז... בדיוק ברעם הראשון (
) התייאשתי מלמצוא אותו, בסוף הכל הסתדר וירד עלינו גשם מאובק חביב שהקשה עלינו את ההתרמה... כמעט התפגרנו היום, את רוב ההתרמה הבילינו בישיבה על חומות/ספסלים/מכוניות שונות בתלונות על החיים, עד שננוח מספיק כדי להמשיך ללכת
אבל החורף האמיתי בדר"כ הוא בשבילי מאוד מצויין... כשלובשים את הבגדים הנכונים, יושבים ואוכלים משהו חם
(אל תדאגו לי בעניין השוקו-אני מכינה עם חלב סויה
) ו..המממ... החורף היא עונה מדהימה, קודרת ונעימה. המזג האוויר הקודר נותן לי תמיד הרגשה שלם חום ושימחה מעורב עם קצת עצב
והכי טוב: אפשר ללבוש סוודרים!!
)
וצעיפים... ניהיהיהיהי... ומגפיים, כמובן, ולהתכרבל בתוך עצמך וזה אפילו נוח!! אני שברוב השנה לא יכולה אפילו להישען לאף אחד על הכתף מפני שזה נורא מכאיב לאנשים (אומרים לי שהראש שלי כבד
) או בכלל --כמעט בכל פעם שאני נוגעת במישהו אחר כואב להם במידה כזו או אחרת (מזכיר את רוג מX מן, הא?
) כך שבעונה הזאת... אני פחות מכאיבה לחבריי בגלל שהעצמות המכאיבות שלי מכוסות הייטב. המממ...
באעבה, שרה
|חורףחם|