חורף...

חורף...

רציתי לנסות איזה תחום באקסטרים עכשיו הבעייה היא שעכשיו חורף גלישה וקייטסרפינג ניראה לי מסוכן מידי עכשיו בחורף חשבתי אולי וויקבורד ואז שמעתי שסוגרים את הפארק דרום בינואר פברואר... סקייטבורד ורולר אני לא רוצה (בכיתה ט' ניסיתי ולא נמשכתי) מה נשאר לי? סנוובורד? אני נורא רוצה לעסוק במשהו לפני שאני נכנס לצבא ואני לא מוצא =[ רציתי משהו מוטורי אבל הדבר היחידי שאני יכול זה קארטינג (למרות שזה אחלה) גם כן פעם חשבתי על אופנוע ים (נסעתי באיה נאפה על אחד וזאת הייתה אחת החוויות), אבל צריך להוציא רשיון ואז לקנות אחד. אז חשבתי אולי טרקטורון, אבל זה גם ניראה מיותר... אני נואש! חח

מה דעתך על...

ספר קריאה?

השתגעת???

מכל הדברים ספר קריאה דווקא??? קראתי בחיים שלי אולי שני ספרים שלמים והם היו "התפשן" ו"העבד" שנתנו לנו בשיעור ספרות לקרוא

חחחחח...

יש הרבה ספרים מאוד מעניינים... אתה יכול למצוא גם הרפתקאות (האהובים עליי) וגם ביוגרפיות (משעממות) והכל!!!! אני לא רוצה להישמע כמו חנונית משעממת (אם כי זו מי שאני... חחחח...) אבל יש מגוון רחב מאוד של דברים שאפשר למצוא בסיפריות!!!! אני כ"כ אוהבת ספריות... טוב עד כאן עם ה"דורקיות"...

קרבון

New member
סע לשבוע סנובורד ותחזור לקייט באביב

שמע חבובניק, אין לך הרבה אפשרויות בקטע הזה. תתחיל עם שבוע סנוסורד באיזה קלאב טוב באירופה. תשקיע 6000 ש"ח... אם תידלק על זה אז תעשה קורס קייט בארץ ותתחיל לתת עבודת אקסטרים.

קודם...

אני אעשה יום סנובורד בחרמון... ניראה איך זה יהיה ואם אני ממש ממש אוהב אז מי יודע, אולי אני אצא לשבוע באירופה. בקשר לאופני הרים זה לא מי יודע מה מושך אותי, וצניחה חופשית בחיים אני לא אעשה חח

למעלה