חור בלב

M o k a 3 2

New member
חור בלב

היי בנות (בת 34),כולן עברו את חוויית האקס המיתולוגי. ברצוני לבקש את עזרתכן. אני וידידי האקס, כן ,נהפכנו מחברים ליזיזים. כיום אני ידידה שלו ולא יכולה להוציא אותו מהוורידים. הוא חשוב לי ואני מעוניינת שיישאר בחיי.מסתבר שעדיין לא התגברתי, והוא יוצא עם חדשה. מתחרה שלי. אני מסגירה את רגשותיי ממנו, והוא משתף..... וזה כואב.מה עושים?

מירטל

New member
להתנתק.

את לא תוכלי להתגבר עליו כל עוד הקשר בינכם ישאר קרוב, תחליטי מה יותר חשוב לך - הידידות איתו או להמשיך הלאה.

uzipikar

New member
מתחילים לצאת עם המתחרה שלו...

כמו שנאמר "סבון על סבון - לא מעלה קצף".

magenta73

New member
מפסיקים להיות איתו בקשר

וממשיכים את החיים. בלעדיו. כמה פשוט... ככה קשה. אבל זה ככה. ואת יודעת את זה. היא לא מתחרה שלך. היא החברה החדשה שלו. FACE IT

mika tal

New member
להתנתק.. דחוף...../images/Emo24.gif

בהתחלה זה כואב.. אבל..עזבי אותך מיזיזות, עזבי מהשטויות.. לא הולך הקטע..את מאוהבת בו, הוא לא מרגיש כמוך.. הגיע הזמן לומר ביי ביי... עדיף סוף כואב, מאשר כאב בלי סוף..

bulb

New member
חור בלב? את צריכה ילד הולנדי

את מעונינת... הוא לא... סיפור ידוע ומוכר. תמשיכי הלאה. שני הפזוס בדבש לבוקר זה.

M o k a 3 2

New member
זו שוב אני הירוקה

תודה על התמיכה , אני באמת צריכה לבחור. היש מישהי שעברה את התהליך? נסיון אישי יכול לעזור. אשמח , שנה טובה .

magenta73

New member
מנסיון אישי

לשמור על קשר עם בחור שיש לך סנטימנטים ואהבה אליו, בתור ידידים, או גרוע מכך, יזיזים, לא עושה לך טוב. רק תוקע אותך. התקווה הזאת... שאולי יום אחד... לכן. להכות בברזל כל עוד הוא חם ולחתוך. קשה מאוד בהתחלה. כי אתם קרובים והוא תמיד סוג של משענת שאת רוצה לברוח עליה... כי הוא מכיר אותך הכי טוב... וכן הלאה. אבל... משתלם אחר כך. כי רק אז יהיה מקום למשהו חדש. שנה טובה גם לך.

M o k a 3 2

New member
מיואשת

ניסיתי, החזקתי חודש הבטחתי לעצמי שלא אשכב איתו.הגיע החג ומעדתי. אני כועסת על עצמי מאד. הייתי אצלו , היה מתח בערך שעתיים , בסוף התקרבנו... איך ממשיכים? האם כל שבועה שלי בנושא האקס שווה לתחת.(סליחה על הביטוי).אני בטוחה שהוא עכשיו מבסוט שהצליח לו. חבל שזה קרה.

magenta73

New member
אז די. פשוט די.

למה את עושה את זה לעצמך? אין לך ביטחון בעמך? ביטחון בעולם? שיביא לך מה שמגיע לך? די.

למעלה