חושבים שאתם צלמים מוכשרים??

חושבים שאתם צלמים מוכשרים??

אז למה שלא כוווולם יראו??? שלום, קוראים לי רחלי, אני סטודנטית לעיצוב גראפי ואני עומדת להפיק פרוייקט תדמית- נחשו על מי? בדיוק! עליכם, צופי ים. אני עומדת לעשות פוסטרים, פליירים, חוברות ועוד מוצרים שבהם אתם תהיו הכוכבים. בשביל מה זה טוב? כדי שיהיה לכם תקציב לציוד טוב יותר וחדש יותר, כדי שתוכלו ליזום עוד פרוייקטים ולהמשיך את אלה הקיימים- ובקיצור- שכולם יידעו מי אתם ויתחננו להצטרף!!! אז יאללה, אם אתם רוצים לראות את התמונה שלכם על פוסטרים, ואם אתם רוצים לתרום לתנועה שלכם- שילחו אלי תמונות מצחיקות/ מגניבות/ מרגשות שיגרמו לאנשים להבין ש--אין על צופי ים!!! צרפו אותם בהמשך לשירשור או שילחו לאימייל: [email protected] תודה, רחלי

קוחו

New member
אם את רוצה תמונות ...

תיכנסי לאתרים של השבטים השונים בארץ באתר הזה יש קישורים לכל האתרים בארץ :WWW.DAKKAR.CO.IL

יש מלא בגלריה שלי

הכתובת כאן מצורפת תמונה מההשקה של הנתן.. אחת המושלמות יש גם בהשקה של הבלהה תמונה מושלמת!!!!!!! אהה כן ויש גם את השבירת שמפניה של שלושת הסנוניות החדשות שלנו

SecretDan

New member
עוד תמונות באתר של צופי-ים חיפה

http://www.tziah.com ובקרוב עוד תמונות עדכניות

goomal

New member
אולי תפרטי

איפה כל זה התפרסם? לאיזה שבט זה מיועד? מה הקשר שלך לצופי ים? ועוד כל מיני שאלות....

אני סטודנטית לעיצוב במכללת הדסה,

יש שיתוף פעולה בין המכללה לצופים, ובתוכם צופי ים. אני עומדת לעשות פרוייקט גמר שהמטרה שלו לקדם פרוייקטים של צופי ים ואת התנועה בכלל. כרגע זו רק ההתחלה, כך שאני עוד לא יודעת בדיוק באיזה שבטים זה יופץ, אבל מבטיחה לעדכן אתכם בהמשך. מכיווון שאתם אלה החיים את ההווי של הצופים, אני מעוניינת בתמונות משלכם. אני לא מבטיחה להשתמש בכל התמונות, אבל בהחלט בחלקן.

תוספת חשובה../images/Emo70.gif

אני לא משתמשת בתמונות מאתרי אינטרנט כי אני צריכה לוודא שהצלם מסכים לכך. ראיתי חלק מהתמונות שצירפתם גם כאן וגם במייל והן מאוד מוצאות חן בעיני. אני רוצה לוודא שזה בסדר מבחינתכם שאני ארגיש חופשי להשתמש במה שאני אמצא לנכון לצורך הפרוייקט. אני מדגישה שהפרוייקט הזה הוא ללא מטרות רווח, אני עושה אותו ללא תמורה כפרוייקט גמר ללימודים שלי, והמטרה שלי היא לעשות עבודה טובה שתקדם את צופי ים. בגלל שבין היתר קהל היעד שלי הוא חניכים ומדריכים כמוכם, אני מאוד רוצה להיות איתכם בקשר, לשתף אתכם בתהליך היצירה ולשמוע מה דעתכם.

Anogs

New member
לי יש גם הרבה מאוד פה בתפוז

כל מה שהוא לא עם אופניים משם, הוא מצופי ים.. יש אלבומים מקורסים (מחנה ימי בחופש הגדול), טקסים, הפלגות ושאר דברים מצופי ים.. אני אשלח לך גם לאימייל עוד תמונות.. והנה הגלריות שלי בתפוז

UV YAM

New member
היי!!! זאת תמונה שאני צילמתי!!

יש לי אותה במחשב בגודל מלא. אם מישהו מעוניין נא לבקש ממני.

omri angel

New member
אין לי מושג מי

צילם אני מצאתי אותה באתר של הרצליה ואהבתי אותה

UV YAM

New member
יש לי אותה באיכות מלאה על המחשב.

זה 709K, לאן לשלוח אם בכלל?

Sweety Shiri

New member
הפגסוס

למעלה