חושבים שהייתם מצליחים לשרוד שם?

חושבים שהייתם מצליחים לשרוד שם?

בעקבות התוכנית חשבתי לעצמי האם הייתי מצליח לשרוד שם והגעתי מהר מאוד למסקנה שממש לא!! אפילו לא יום אחד אתם הייתם מצליחים לשרוד? אם לא ספרו למה לא? אני למשל לא יכול לחיות יום אחד בלי מקלחת פשוט לא מסוגל
הישרדות זה משחק ילדים?

MeWithoutU

New member
התשובה שלי היא...

לא!!! אין מצב שהייתי שורדת שם... כלומר...אני מאודדדדדדד אוהבת טבעעעע...עצים - בעלי חיים - ים וכו'... אבל להיות שם כל כך הרבה זמן בתנאים שיש להם?אין מצב! ויש לי הרבה סיבות...חחח הנה כמה מהסיבות...
לא יכולה להיות אפילו יום אחד בלי מקלחת!!!
לא יכולה להיות בלי איפור...
לא יכולה בלי דאודורנט...(39 ימים בלי דאודורנט...איכסססססססססס)
לא אוכלת בשר!...ולא יכולה ליראות איך לוקחים תרנגולת ושוחטים אותה כדי "לשרוד" (כן בטח...לשרוד...רוצחים!!!)
לא יכולה להיות עם אותו בגד...איכססססס
לא יכולה להיות בלי סיגריות!!!
לא יכולה להיות בלי מיץ תפוחים/לימון...או מה שזה לא יהיה

ואו! טוב את ממש טיפוס בייתי

אני כמוך אבל שמעי כן הייתי באוהלים יחד עם הילדים שלי וכן אני אוהב טבע אבל מה שקורה שם כמובן קיצוני מדי בשבילי
מעניין אם יש פה מישהו שחושב שיכל לנצח במשחק הזה

LiRs Lullaby

New member
ואני טוענת,

שכל בנאדם שהיה מושלך למצב כזה (לא בתכנית, אלא בחיים עצמם), והוא במצב פיזי סביר, היה מצליח לשרוד את זה. אם את לא מוגבלת בשום דבר, ואין לך בעיות של ממש, אני חושבת שכל אדם היה פשוט *נאלץ* לשרוד, וכן, זה כולל גם את הטיפוסים הכי בכיינים וקוטרים, אוכלי בשר או טבעוניים, אוהבים מקלחת פעם ביום או פעם בשבוע, תאמיני לי שהיו מסתדרים

MeWithoutU

New member
יכול להיות אבל...

אין שום סיבה בעולם שדבר כזה יקרה. שבנאדם יגיע למצב כזה לא בתוכנית אלא בחיים עצמם. אז בגלל שזה אף פעם לא יקרה... אני ימשיך להתקלח כל יום... וימשיך להיתאפר...וללבוש בגדים נקיים...ולאכול אוכל צמחוני ולשתות מיץ לימון
מה איתך? היית שורדת? אן לא...אז למה?

LiRs Lullaby

New member
למה לא יכול לקרות?

תחשבי שמחר יש צונאמי ענק, או שאחמדינג'אד זורק על ישראל פצצה שמוחקת את האזור שלך אבל את במקרה הצלחת לשרוד, גם את הפצצה וגם את הנשורת הרדיואקטיבית שאחרי, או שהמטוס שלך מתרסק ואת מגיעה לאי בודד (
) נראה לך שמה שיטריד אותך במקרה כזה הוא מקלחת ואיפור? את יודעת מה, אפילו בלי ללכת למקרה הכי קיצוני, אנשים בהודו מצליחים לשרוד גם בעוני נוראי, זה אמנם לא חיים, אבל עדיין - הם לא אוכלים 3 ארוחות מלאות ומזינות ביום, ומקלחת הם בטח עושים בג'ינגס חאן, שזה ג'יפה של מים......... הגוף האנושי שורד הרבה דברים, מה את חושבת שאבות אבותינו ההומו ספיינס עשו? לבשו קוקו שאנל ואכלו מנה חמה במערות שלהם?
לי אישית, הישרדות בתכנית שיש בה +אוכל+מים+52 יום בלבד נראה כמו קייטנה...... אז אוכלים המון קוקוס מי ישמע..... אם הם היו מצליחים להבעיר אש הם גם היו יכולים לטגן לעצמם דג או משהו.....אבל כשהכל ככה בתנאים ומישהו שמשגיח על מה שקורה ההישברות האמיתית יכולה אולי להיות נפשית, ורק אז החזקים באמת שורדים.......... אגב, נכון שמולי מטמטם? הוא לא יוצא לי מהראש הבחור

שמעו זה נכון

אנשים גרמתם לי ממש לחשוב על זה נכון שככה סתם בלי סיבה אין טעם לעשות את זה אבל חס וחלילה אם תהייה כאן נגיד..רעידת אדמה חזקה במיוחד והמון אנשים ימצאו את עצמם מחוסרי בית יש מצב לקטסטרופה נכון שזה לא יהיה באי בודד אבל יהיו תנאים נוראיים נקווה שזה לא יקרה

Fairywitch

New member
בלי איפור אפשר להסתדר../images/Emo6.gif

אבל לגמרי איתך בעניין הבשר. זה בכלל מרגיז איך אנשים נכנסים כאן להביטאט של חיות, ופוגעים בו ובחיות עצמן, וכל זה רק בשביל משחק

אני לא הייתי מצליחה מסיבה אחת ויחידה.

לא הייתי מסוגלת לעזוב את הקטנה שלי (גם, בת 7 חודשים). אבל אני מהחלט מעריצה את החמודה (שכחתי את שמה) על האומץ להשאיר תינוק ולצאת לחוויה של פעם בחיים.

yarden777

New member
קוראים לה נעמה..

גם אני מאוד מעריך אותה מאוד. להשאיר אבא במצב לא טוב ותינוק קטן
דרוש הרבה אומץ בשביל זה

Koki Girl1

New member
../images/Emo45.gifלעזוב תינוק בשביל משחק..../images/Emo182.gif

וגם את אבא שלה.

D e l i l a h

New member
../images/Emo45.gif גם אני

לעזוב תינוק בן פאקינג 7 חודשים עם אבא חולה? ממש ההפך הגמור מלהעריץ אבא חולה ממש לא יכול לתפל בתינוק , קודם כל זה קשה וחוץ מזה תינוקות הרבה יותר רגישים והמחלה יכולה לעבור בקלות אל האבא חוץ מזה שתינוק בן 7 חודשים עוד אמור לינוק וחוץ מזה לעזוב תינוק בשלבי ההתפתחות הכי חשוב, איך אפשר? איך אפשר לוותר על לראות אולי את הפעם הראשונה שהוא עומד? הולך? איך אפש לוותר על דבר כזה בשביל משחק סלחו לי אבל אני ממש ההפך מלהעריך אותה

Princess110

New member
אני חושבת ש..

לא הייתי שורדת, אם כמו שאמרו פה זה יקרה בחיים האמיתיים אין ברירה אז חייבים. אבל אם בתוכנית או משהו בסגנון לא הייתי יכולה להיות יום אחד בלי מקלחת ולא הייתי מסתדרת בלי טיפוח, כל הבנות יהיו עוד מעט עם שערות בבית השחי, גבותת מלאות ועוד הרבה דברים בסגנון, את זה באמת לא הייתי שורדת.ולחשוב שכל המדינה רואה אותי ככה

yarden777

New member
גם אני לא הייתי שורד

גם אני חושב שאם זה היה מקרה שבחיים האמיתיים אז הדברים הקטנים בכלל לא היו מטרידים אותי.. אבל לחשוב על לשרוד 39 ימים במקום עם אנשים שאתה לא מכיר, בלי ארוחות מסודרות ובלי היגיינה זה לא נראה לי דבר שכל אחד וגם אני יכול לעשות..

Fairywitch

New member
אני ממש לא../images/Emo88.gif

ולא בגלל חוסר המקלחות ונוחות השינה וכל זה- בזה אני לא מפונקת. אבל באוכל יש בעיה- אני צמחונית. וכולנו ראינו כמה קשה היה לקימי. באתגרי אוכל- לא הייתי יכולה להשתתף, ובזמן שכולם אוכלים דגים- הייתי צריכה לאכול רק פירות. נראה לי שהייתי מתמוטטת נורא מהר, או שהיו מעיפים אותי...

MeWithoutU

New member
האוכל זאת באמת בעיה

בהישרדות יש להם בשר...וגם כל הפרסים של האוכל הם - בשררררר אז מי שלא אוכל בשר יהיה לו מאוד קשה לשרוד ככה...ובעיקר מאוד קשה ליראות בהישרדות איך הם שוחטים תרנגולות...אייייייייייייייייייייי........לא יכולה ליראות את זה!ולחיות עם אנשים שעושים את זה לידי?הייתי מרביצה להם!!! מילא שאוכלים בשר... מה לעשות - לא כולם מודעים לסבל שהחיות עוברות כדי להגיע לצלחת!!חיים קצרים ומלאי בסבל (בררר אם אני אכנס לזה אני לא יפסיק!!!)!
אבל שמישהו יאכל לידי חיה ועוד ישחוט אותה לפני???זה כבר יותר מדי!!!...לא אוכל לסבול דבר כזה!

הייתי שורדת אולי אולי 3 ימים

אני לא יכולה בלי לצחצח שיניים בבוקר ובלי מקלחת ובלי דאודורנט. אין מצב!

N B I

New member
האמת שכן

אני חושבת שכן הבעיה שלי היא שאני אסמטית (בעיקר במאמץ) אז לא היתי עוברת את האתגרים האלה... אני לא בררנית באוכל, ואני גם מסוגלת לא לאכול הרבה מאוד זמן (פשוט לא מרגישה רעב, רק כשאני אוכלת אני מגלה שאני רעבה) אין לי בעיה לישון על הקרקע בכל מני שטחים פתוחים וכאלה מבחינת היגיינה, אתם יכולים לקרוא לי ג'יפה עד מחר. אבל בשביל חוויה של פעם בחיים אני אוותר על היגיינה ברמות של הישרדות...

N B I

New member
ובחלק האסטרטגי

גם נראה לי שכן אם כל הצניעות, או מה שזה לא יהיה במקרה הזה. אני אחלה שקרנית כשצריך (כן נו, אם אתה יודע שיש לך תכונה רעה, לפחות תעשה את זה כמו שצריך). אני מתחברת לאנשים מאוד בקלות, גם אם אני לא סובלת אותם. וכולם אומרים לי שאני תמיד חושבת יותר קדימה, וגם אני מעידה על עצמי שאני מניפולטיבית ותחמנית. אני חושבת שהיתי סוג של שחקנית כמו כריס או טווילה מעונה 9... אבל יש לי גם תכונות טובות!
אני לא רק כלבה! סתם נו...להגיד שיכולת להיות שחקן טוב בהישרדות זה בעצם להגיד שאתה מנוול מקצועי. אבל גם בכל מנוול יש איש קטן וטוב שרוצה לצאת החוצה!!

למעלה