חושבי שבחיפה כולם אבודים

easylivin

New member
אתה זה שאין לו טיעונים, כי השטויות שלך הופרכו

אינספור פעמים ואתה ממשיך להעתיק אותן שוב ושוב ושוב תחת עוד ועוד כינויים. אז אין ברירה, נמשיך לעקוב ולהאיר את עיני המשתתפים הרצינייים בדיונים על כך שאין טעם לייחס שום חשיבות לשטויות הסדרתיות שלך. וזה לא ייגמר עד שלא תפסיק להחליף כינויים בפחדנותך מפני הפרכת הדברים הלא נכונים וההזויים שאתה כותב.

maromy

New member
מה הופרך? תעלה מחר למטרונית בבוקר בקריות

מה הופרך? הצפיפות מחניקה ואי אפשר לעלות על חלק מהאוטובוסים
לא, אתה תושב חדרה הפרכת את מה שאמרתי בכמה קללות שלך נגדי, נכון...
אני מניח שכל מי שקורא את מה שאני כותב מבין למי משנינו יש תואר שני בתכנון עירוני חבר...

easylivin

New member
עד היום לא פגשתי אדם משכיל כמוך

שרמת כתיבתו כה גבוהה, ללא שגיאות כתיב, פיסוק ותחביר, שנושאי כתיבתו מגוונים כל-כך, ודבריו כה מלומדים ומעשירים. ויצא לי להכיר כמה וכמה דוקטורים ואפילו פרופסורים שמלמדים, חוקרים ומתפרסמים בכתבי-עת.

maromy

New member
לי ולתפוזו, שאתה משייך אלי

אין לך חוש הומור גם, מה?

אבישי ק

New member
צודק, אבל המצב כן השתפר

אני חושב שבצדק העיפו את כל החנויות של הרוכלים
קיוויתי שיפתחו במקום חנויות של רשתות שיהפכו את המקום למרכז של בילוי בימי שישי
בנוגע להדר הכל נכון
אולי עוד לא סיימו ואנחנו סתם חמורים שרואים רק חצי עבודה

אז בוא נצמד לעובדות שאני מכיר

4 קווים מהכרמל להדר? אילו קווים אלה, אם יורשה לי?
12? 37 (אחד הקווים התדירים בחיפה)? 24? 136? 132? 133? 3? הכרמלית? בינתיים הגענו ל-7, וייתכן ששכחתי חלק

נראה לי שאתה מבין בלא מעט נושאים שקשורים לתכנון עירוני, אבל בנושאי תחבורה אתה ממשיך כל הזמן עם אי דיוקים.

maromy

New member
אז בוא נצמד לעובדות שאני מכיר

קו 37 לוקחת 55 דקות בלי פקקים ומעל שעה מהאוניברסיטה לעיר התחתית. אתה באמת מצפה מסטודנטים שלומדים
באוניברסיטה לגור שם במצב כזה?
קו 24 לוקח מהאוניברסיטה 45 דקות בלי פקקים. הוא עושה שני סיבובים מיותרים ברוממה הישנה והחדשה לפני שהוא
יורד להדר ומשם לעיר התחתית.

הכרמלית נותרה לא רלוונטית בהעדר רב קו משותף עם האוטובוסים. מספר הנוסעים בה מאז ששופצה עומד על 2500-3000
נוסעים, כשהצפי המינימלי ביותר בעת ששופצה עמד על 5000. פשוט מאד: לא משתלם לקחת כרמלית לגן האם ומשם
להמתין שוב לאוטובוס, שגם מגיעים למרכז הכרמל כבר מלאים לגמרה אחרי שרינדלו בהדר והדר עליון..

מאזור מרכז הכרמל וצפונה, יש רק קו אחד שיורד לעיר ולהדר וזה קו 23 לשעבר או 136. הקו הזה בתדירות שאין לה שום
לו"ז בגלל שהוא מאד ארוך וגם עושה רונדלים ברוממה וצריך לעבור את כל ציר מוריה. בשעות הבוקר והערב, יתכן שיגיעו
שניים ואז 40 דקות הוא לא עובר. לך תמתין לקו 40 דקות, ואז נסיעה בסיבובים דרך הדר המושבה וקרית אליעזר ורחוב יפו
כדי סוף כל סוף להגיע לעיר התחתית.

מי שרוצה להגיע לרכבת מרכז מהכרמל, מוטב שייצא שעה קודם. אחרת רוב הסיכויים שיפספס אותה בגלל אורך הקוים
ובגלל המתנה מייגעת לקוים לעיר התחתית.
בערב המצב עוד יותר חמור, התדירות יורדת ויורדת כבר מ-8 בערב.

אין ספק שאיש לא לוקח אוטובוס מהכרמל לעשות קניות בעיר התחתית - פשוט כי זאת נסיעה מייגעת של שעה.
המצב בו נסיעה מרמת אלמוגי לעיר התחתית לוקחת שעה, כמו רכבת מחיפה לתל אביב, זה מצב לא סביר שפוגע בעיר.

התייחסתי למה שכתבת על הדר

לא נראה לי שניכנס כאן לדיון על כל מערך התח"צ בחלקים הוותיקים של חיפה. זה לא פורום תחבורה ציבורית. חלק ממה שכתבת בהחלט מייצג בעיות אמיתיות, אבל דבר אחד ממש שגוי: נושא כיסוי התח"צ בהדר. הדר היא האזור שעוברת בו הכי הרבה תח"צ בחיפה, מלבד אזורי התחנות המרכזיות.
השירות מהכרמל לעיר התחתית הא בעייתי, אבל נמצא במגמת שיפור

הטענה שלך בסוף אינה נכונה

רק אצלנו בשכונה אפשר לציין את התפתחותה המרשימה של שכם בצלע ההרים גריזים ועיבל. בוודאי יש עוד ערים כאלה...

jeshu

New member
אני חושב שהוא התכוון ביחס לחוף הים ששכם לא נתברכה בו.

אבישי ק

New member
תודה, שכחתי לציין את זה.

אכן שתי הערים התפתחו על ההר למרות הקרבה לחוף הים.

jeshu

New member
על ההר יבש יותר בקיץ ויש יותר נוף אז באופן טבעי, עולים להר. זה לא כזה מפתיע.

למעלה