חושבת בקול איתכן יחד

odeia

New member
חושבת בקול איתכן יחד

אור עוד מעט בת 11 חודשים, יונקת ואוכלת אוכל של גדולים. נרדמת רק על הציצי וכל שעה או שעה וחצי קמה לינוק. יש לי הזדמנות בקרוב להתחיל ללמוד בקורסים של רפואה משלימה רובם בחינם וחלקם בסכום סימלי. השעות הן משעה 5 אחה"צ עד 9 בערב. המרחק הוא של כחצי שעה נסיעה לכל כיוון. בעלי עובד במהלך שנת עבודה לפחות חצי שנה עד 6 אחה"צ ולפעמים קצת יותר. כנראה שתתווסף עבודה ואז זה אומר עוד ימים עד 6 בערב. מה עושים? סוף סוף אני מרגישה שאני יכולה לצאת קצת, אז נכון שעוד יש גושים בבטן איך הוא ייסתדר עם אור ועם ההרדמות שלה, אבל בכל זאת, הבעיה העיקרית זו העבודה שלו. להמשיך לחכות עוד שנה שנתיים אולי יהיה יותר זמן? זו לא אופציה בייביסיטר בגלל כסף למרות שאפשר לנסות לגייס את המטפלת של אור, שגם אודיה מאוד אוהבת אותה, אבל זה יוצא לי יקר מידי כרגע. אשמח לקבל רעיונות.

אולי לקחת רק חלק מהקורסים,

נניח יום אחד בשבוע,שעה וחצי תוספת למטפלת נניח,ואח"כ שהבעל יתחייב לחזור מהעבודה.

odeia

New member
זו בעיה, כי הקורסים הם רק פעם או

פעמיים בשבוע וכל כמה זמן לומדים משהו נוסף/אחר, לומדים אנטומיה, עיסויים שונים, שיאצו ועוד, מורים שונים, אותו מקום, אותם ימים, זוהי שנת לימודים מלאה בעצם שמובנת ע"י שיעורים שונים ממורים שונים.

odeia

New member
אנחנו עוד לא יודעים אם אצליח לעבוד

בזה בעתיד.

משוש30

New member
האם את יכולה לעשות תוכנית חלקית

ולהגיע לחלק מהקורסים? אני מבינה שאין הורים ברקע שיכולים לעזור? לקחת אותה איתך לשעה הראשונה בא בחשבון? (ושבעלך יאסוף אותה משם) לדעתי כדאי לעשות מאמץ חבל לוותר על ההזדמנות

odeia

New member
לא יודעת על קורסים חלקיים

אני יודעת שזו סידרת לימודים. לגבי שאני אקח אותה ואח"כ בעלי יבוא לאסוף, בהחלט לא מציאותי. קודם כל יש לי 2 בנות. שנית יש לנו רכב אחד, איך אני אסע לשם והוא יאסוף אותן? ולא, אין הורים שיכולים לעזור. השאלה היא כמה ללחוץ עליו שיפסיד שעות עבודה עם סכנה לאי הסכמה מצד הבוסים שלו.

אולי תעשי הסכם עם איזו שכנה/חברה

שאת שומרת לה על הילד פעם בשבוע ותמורת זה היא תשמור לך על הילדים בזמן שאת הולכת ללמוד

odeia

New member
כמו שכתבתי אין מצב של בייביסיטר

חיצונית. אין לי כאן חברות ועם השכנות אין לי קשרים.

odeia

New member
לא רלוונטי, היא כבר לא יכולה להעביר

כמה שעות ללא תעסוקה.

למעלה