חושבת בקול דרך המקלדת

אש אש

New member
חושבת בקול דרך המקלדת../images/Emo92.gif

כמה באמת חשוב הסקס בקשר זוגי? בהנחה שהסקס וואווו אבל לא מדברת רק לגביי ההנאה מינית, יש הרבה מעבר להיותינו שם,לא?(מלבד החישקוקים). למשיכה המחמיאה,לביחד,לחום,למגע,לנתינה לתשומת הלב,ולעוד מרשה לכם למנות עוד כמה דברים. אז למה יש כאלה שעייפים?

עד כמה חשובות הארוחות המשותפות

בקשר הזוגי ? אש אש, הפתעת אותי את דרגות החשיבות כל אחד מסמן בעצמו המילה זוגי או יחד הרבה יותר חשובה מהסקס או האוכל כי אם יש יחד ויחד בשבילי היא מילה חלופית לאהבה אז כל הדברים שמרכיבים אותו חשובים אני המון פעמים שומעת סקס מאד חשוב לי גם מגברים וגם מנשים ותאמיני לי אני ממש לא מבינה על מה הם מדברים זה כמו שתגידי לי אוכל נורא חשוב לי או יין נורא חשוב לי סקס, כמו יין כמו אוכל הוא הדבר הכי טבעי שיש בין שני אנשים שהם יחד לפעמים עושים אותו גורמה ולפעמים סתם מתפשטים בסלון אולי תסבירי לי את השאלה אני אודה לך מאד ואני מדברת ברצינות אני ממש לא מתחסדת

אש אש

New member
איך אפשר לדרג את הסקס,נמוך בסולם

ולפעמים להתעלם ממנו כלל? כמה משתמשים בזה כנשק? כמה מתרצים כאבי ראש? כמה מתרצים ב"עבר עליי יום קשה"? כל זה לא מובן לי כן אני שם תמיד ממקום כזה ריגשי,אוהב אין תירוץ בעולם,שאגיד לא לליל אהבה שכזה. ואם לא הבנת את השאלה,אז במה הפתעתי אותך?

כי השאלה שלך לא בדיוק הסתדרה לי

עם אישיותך (אבל כידוע אני לא מכירה אותך ומתרשמת רק ממה שכתוב) כשמתעלמים מסקס מתעלמים מעוד המון דברים שקורים ביחד זה לא שקורים המון דברים בביחד וכשמגיע הערב מתעלפים לתוך כאב הראש או השינה יש המון דברים שלא קורים למעט סידורי עבודה הנהלת חשבונות שלא כמו במקרים של זוג שחווה חיים ביחד אפשר להדלק בלי חשבון על מישהו או מישהי אקראית ורק בגלל הטקסטורה של האור והעינים המצועפות לסקסס לילה שלם ובבקר לא לזכור אפילו את שם השחקן או השחקנית במשחק הסקס הפרוע כשזוג חי יחד כאבי הראש מגיעים ממש בסוף ההידרדרות מתחילה הרבה קודם והיה רצוי לשאול למה כבר לא אוכלים לאור נירות או למה לא הולכים לשמוע ג'אז או למה לא צועדים יד ביד על החוף כי הנ"ל הן צמתים הרבה יותר מרומזרים אבל כולם חוצים באדום ורק כשמגיעים לסקס מתחיל התסכול

אלמרה

New member
../images/Emo124.gifאפשר לדעת היכן היית עד היום?

הלו??? אני הוזה או חולם? בעצם לא מבין איך לא אני כתבתי את המילים הללו... כבר אמרתי שיש תכונות משותפות לאימהות של ילד בשם איתי? גם לאסקורט (היכן את???) אמרתי לא פעם שהיא לעיתים מנסת אותי יותר טוב ממני...

אלמרה

New member
מסכים עם שתיכן.

איימי מוכרת לי כאישה ישירה ונטולת פוזה, חפה מפאסאדה. אבל אולי ברחה לה מילת קישור פה ושם. רוצה לחלוק בדעה עם האם של איתי בשיא הטבעיות הנקוטה לדבריה בגישה לסקס ובעיקר ליין.

שילה1

New member
ומוסיפה ומקשה:וכמה חשובות שיחות נפש

בקשר זוגי? ולעשות דברים "יחד",ולא רק סקס?(שלא ממעיטה מערכו,חלילה)

אש אש

New member
אין כמו שיחות נפש שילה

אני מעדיפה לעשות אותם תוך כדי סתאאאאאאאאם

למעלה