חושבת לעשות סקס רק עם ג'יגולואים

sad and lonely

New member
חושבת לעשות סקס רק עם ג'יגולואים

שלום!
אני בחורה בת 24 שאף פעם לא היה לה בן זוג של ממש.
היו לי סטוצים, יזיזים, יזיזות עם ידידים, קשרים בדסמ"ים עם אדונים שכללו סקס כמובן (אני אוהבת להישלט רק בתחום המיני)
בואו נגיד שאני לא ממש מרוצה מכל הקשרים האלה שהיו לי. מציק לי מאוד כשגבר רוצה ממני רק סקס ורואה בי רק אובייקט מיני ואני גם לא באמת רוצה שיהיה לי שם של "שרמוטה".
אני התחלתי לחשוב על רעיון מסויים- להיות רק עם ג'יגולואים כשאין לי קשר רציני: הם נראים טובים בדרך כלל והם יספקו אותי כמו שאני רוצה וזה דיסקרטי לחלוטין.
מה דעתכם? האם באמת ג'יגולו עדיף על פני סטוצים/ יזיזים/ יזיזות וסטוצים עם ידידים/ קשרים בדסמ"ים???

רואה 6 6

New member
ולהבין למה אין לך מערכת יחסים רצינית את לא רוצה?

(ולמה לזרוק כסף על מה שניתן לך בחינם?)

sad and lonely

New member
אין לי מערכת יחסים רצינית כי לא פגשתי גבר מתאים

גם אני צריכה לשנות כמה דברים בעצמי קודם לפני שאהיה מוכנה לקשר רציני.
ולמה לזרוק כסף על מה שניתן בחינם? 1) הג'יגולו נראה טוב בדרך כלל ויספק אותי כמו שאני רוצה 2) לא רוצה יותר סטוצים ויזיזים

רואה 6 6

New member
אז משהו בחשיבה שלך מאוד מבולבל.

את מאמינה שאם את עושה סקס חופשי את שרמוטה ואם את עושה עם ג'יגולו אז את לא,את מציעה רק מין ומתלוננת שזה מה שרוצים מימך בלבד.
פרוליין, את צריכה לפתור בהחלט כל מיני פלונטרים לא נחוצים,את נשמעת מאוד מבולבלת. מאוד. מאוד חבל שאת קוראת לעצמך שרמוטה ומאוד חבל שאת מוכנה לבזבז כסף בשביל ג'יגולו ולא עבור הבנת עצמך.
ללכת לג'יגולו זה לגמרי נראה כמטפורה לריחוק מוחלט, עוד משהו שירחיק אותך מאיזה כאב. יש לי שאלה קשה, עברת אירוע קשה בתחום?טראומה כלשהי? אני רצינית ושואל מתוך אמפתיה לחלוטין.

רואה 6 6

New member
אני ממליצה בכל לשון

שתפני לקבל ייעוץ. זה נראה לי מאוד לא יעיל מה שניתן לעשות כאן בפורום עבורך. בבקשה, אל תתמהמהי.

שלום

לא מכובד להשתמש בשירותי זנות, זה גם מסכן בעיסוק עם עולם הפשע ויכול להעביר מחלות. הכי טוב שתחפשי מערכת יחסים אמתית וטובה, אז יהיו לך גם הנאה גופנית וגם הנאה נפשית.
&nbsp

לא מובן

את בעצם לא מרוצה שגבר רואה בך אובייקט מיני ותו לא, אבל מצד שני את גם לא רוצה קשר רציני אלא רק סקס?

sad and lonely

New member
כרגע אני לא רוצה קשר רציני אבל בעתיד הקרוב ארצה

וכן מפריע לי מאוד כשגבר רוצה ממני רק סקס כי זה עושה לי הרגשה ממש מגעילה

sad and lonely

New member
אני עכשיו לא מרגישה מוכנה לקשר רציני

קודם אני צריכה לפתור את הבעיות המשקל שלי (הייתי מכורה לאוכל ורק לאחרונה התחלתי להיגמל והורדתי 10 קילו עד עכשיו וצריכה להוריד עוד... אני לא שמנה אלא רק מלאה כרגע) וגם אני צריכה להסתדר לגבי העניין של העבודה ככה שאין לי עכשיו ראש בישביל קשר רציני.
אני גם יודעת שיהיה לי נורא קשה למצוא קשר רציני כי אני נורא בררנית ויש לי יחסי אהבה-שנאה עם גברים (במשך שנים אני חיה עם כעס כלפי גברים וחושבת שרובם זבל) וגם באופן כללי זה נורא קשה למצוא אהבה אמיתית.

דוד שלח אותך? 100 שקל

לא כולל החזרי נסיעות, ועד עובדים, אמצעי הגנה, ביטוח מנהלים (אדונים..וואטאבר), ספנקים, חיבוקים +להשאר עד הבוקר ולענות למי שמחטט ומרכל ומציק לך ש"כן, אני הבן זוג שלך".

אני מקווה שאת רק חושבת
ועוד לא החלטת.
את מציגה דיסוננס קוגנטיבי. את משדרת דבר אחד כאשר את מאמינה בדבר אחר, הפוך לחלוטין.
גם אני חושבת שעברת משהו (איזו טראומה בהקשר מיני) שגורמת לך להרגיש ולחשוב כך.
תני לי לנחש שאת לא מחפשת לעשות סקס לשם ההנאה בלבד. יש בך צורך אחר שלא ממולא (והוא אינו מיני).
את אישה בת 24! יש לך הרבה מה להציע חוץ ממין. אבל את מפחדת למצוא לעצמך מערכת יחסים. למה? כי את לא שווה את זה?
לא כל הגברים יראו בך אובייקט מיני. תני לי לגלות לך סוד. זה תלוי בך! במה שאת משדרת. את משדרת מה שנתנו לך להאמין.
אני הייתי ממליצה בחום להיפגש עם איש מקצוע, פסיכולוג (אולי עדיף פסיכולוגית). אפשר לעשות את זה גם דרך קופת חולים.
לעשות משהו בשביל עצמך!
בהצלחה.

sad and lonely

New member
כבר ציינתי שיש לי טראומה בהקשר המיני

נאנסתי, גברים ניצלו אותי מינית וגם היה אחד שעשה לי טראומה רגשית לגבי סקס.
וכן אני לא רוצה סקס רק בישביל הנאה פיזית אלא גם בישביל צורך ריגשי.
ואני בהחלט מתכוונת לפנות ליעוץ
תודה

עצוב לשמוע
את אכן נשמעת מבולבלת וחסרת ביטחון. אל תחליטי כרגע החלטות. לערב איש מקצוע יועיל לך.
אני מאחלת לך מכל הלב בהצלחה. ותמיד תזכרי שאת שווה את זה ומגיע לך להרגיש טוב!

למעלה