חושבת לפתוח קצת את הטבעת

maracuja

New member
חושבת לפתוח קצת את הטבעת

שלום,
אני סגורה 10.75. יש לי עוד 5 ק"ג להגיע למשקל האידאלי בשבילי.
סגרתי רבע סיסי לפני כחודשיים (אולי שלושה), והיה בסדר בהתחלה, אבל עכשיו יש לי קצת ריפלוקס בלילה ובקושי מצליחה להכניס פירות וירקות, ואני לא אוהבת את זה.
מתלבטת האם לפתוח שמינית או רבע סיסי. אני קרובה ליעד שלי, אבל אין לי בעיה שזה יקח גם עוד 3 חודשים, העיקר לעשות את זה בריא.
אז מה דעתכן?
מה דעתך, אופירA? כמה לפתוח? באמת מציק לי שאני לא מצליחה לאכול ירקות.

קוביd1

New member
maracuja שלום לך

גבירתי לפתוח את הטבעת ועכשיו ,קצת ריפלוקס בלילה שיתגבר ויתגבר כל יוםעד שלא תיהיה לך ברירה ותצטרכי לפתוח בחירום אחרי שיגרם לך נזק.הגעת למשקל האידיאלי שלך פחות או יותר ,אז בשביל מה לסבול תפתחי ב1/4 תאכלי כמו בן אדם ירקות ומאכלים בריאים לא עתירי קלוריות ,ואני סמוך ובטוח שתרדי את חמשת הקילו שאת עוד רוצה להוריד בבריאות שלמה
עדיף להיות רזה ובריאה ולא רזה שחיפית וחולה
תחשבי על מה שאמרתי

קובי

maracuja

New member
ברור שאני אפתח

קובי, היה לי ברור שאני אפתח, וכבר קבעתי להגיע לד"ר אבינח ביום רביעי בשבוע הבא. רק התלבטתי לגבי כמה לפתוח.

אופירA

New member
מנהל
זה לא עניין של אוהבת/לא אוהבת את זה

וזה גם לא עניין של כמה נשאר לך לרדת עד המשקל האידיאלי.

יש לך דלקת במערכת העיכול, בוושט. מתחילה לך תקלה.
הטבעת מספרת לך שהיא כבר לא יכולה לעזור לך, מעבר למה שהיא כבר עזרה, והסגירה של 1/4 לפני חודשיים היתה גדולה עליה, והחזיקה מעמד רק חודשיים. אבל הוושט התאמץ יותר מידי והוא מתחיל להיות חולה.

וכשמערכת העיכול ניזוקה - לא עושים את החשבון של "כמה נשאר לי עוד לרדת". צריך לדאוג להחזיק אותה בריאה.
אף אדם ששקל מעל 35 קילו עודף, לא צריך לרדת את כל ה-35. גם עודף משקל של 5-10 ק"ג זה בריאות וזה נורמלי.
ניתוח הטבעת הגיע כדי לעזור לנו להיות בריאים ונורמליים, לא דוגמניות. מי שרוצה להיות דוגמנית - בבקשה, שיעשה הרבה פעילות גופנית ושיאכל רק דלי קלוריות בצמצום רב. (או לחילופין, שיזיק לבריאות שלו. אז בשביל מה הוא עשה ניתוח?...)

תפתחי מיד, כדי שהרפלוקס לא יחמיר. ככל שהוא מחמיר, כך חייבים לפתוח יותר.
על שמינית בכלל אין מה לדבר. אני מתלבטת בין רבע לחצי, כי כשיש רפלוקס בדרך כלל פותחים 1/2.
אבל אם את מרגישה שהמצב לא כל כך חמור, אז תפתחי 1/4, ותראי אם הכל מסתדר ואין רפלוקס בכלל בלילה. אם עדיין יש פה ושם רפלוקס, תלכי לפתוח עוד 1/4.
את הרבע השני תוכלי לסגור לאחר חודש מאז החלמה מלאה לחלוטין. הרבע הראשון כבר לא תסגרי יותר. זה המכסימום שהטבעת יכולה לעזור לך, ולגבי הרזיה נוספת, תעזרי לעצמך כמה שאת יכולה. גם שנה זה טוב בשביל לרדת 5 ק"ג אחרונים, כי 5 ק"ג אחרונים יורדים במאמץ הרבה יותר גדול מאשר 5 ראשונים.

וגם אם הם לא יירדו - תאמיני לי: אחרי 5 שנות ניסיון רב מאוד, עם המון אנשים, בלי להכיר אותך אני יכולה להבטיח לך שתעדיפי להיות עם עודף משקל, מאשר לשחק עם הבריאות שלך, עד שמרוב הלחץ הטבעת תחדור לקיבה, יהיה לך כאבים וערימות של מוגלה מהזיהום, וכמובן תצטרכי להוציא את הטבעת לכמעט שנה. נחשי כמה תעלי בשנה הזו בלי טבעת בכלל?

maracuja

New member
אחרי פתחיחה

שלום, אז בהמשך לסיפור הזה, פתחתי 1/2 סיסי לפני שבוע.
אין יותר ריפלוקס, אין הקאות, ומצד שני, גם עליתי 900 גר' בשבוע הזה.
אוקיי, אתן את זה לעצמי כ"התלהבות ראשונית לאחר פתיחה" כאשר הרבה אוכל נכנס.
עכשיו אני אחזיק את עצמי בידיים ואדאג לכל מה שנכנס לי לפה.
מזל שיש לי את שומרי משקל, זה עוזר המון.

למעלה