חושבת שאני אנורקסית

• פותח הנושא a.l
  • פורסם בתאריך

a.l

New member
חושבת שאני אנורקסית

אני בת 17 , גובהי 164, ואני שוקלת 45 קילו. בתקופה האחרונה אין לי תיאבון, ואפשר לומר שאני מדלגת חופשי על ארוחות.. שמעתי שאנורקסיה זה לא רק שהגוף חולה אלא גם הראש.... ואני בדיוק מרגישה ככה. אני מתרחקת מהסביבה ומהחברים ושרויה במעין דיכאון. רואים עלי שאני רזה מידי, אך בבדיקות לצבא למשל לא אמרו לי על זה כלום, הרופאה שלי הבחינה בכך, עשיתי בדיקות דם ועכשיו אני לוקחת חומצה פולית בעקבות חוסר ברזל. אני חוששת שאני מידרדרת ולא יודעת מה עלי לעשות בבקשה , עני לי מהר

עזרה ראשונה

a.i היקרה!!! אני חושבת שניתן להגיש לך עזרה ראשונה מיד. קודם כל תרגעי. לפי נתונייך בכללי את אמורה לשקול מקסימום 54 קג`. אמנם חסרים לך 9 קג`. לא סוף העולם. אם תרצי עזרה לא קונבנציונלית של מרפאים באנרגיה כנסי בבקשב לדואר האלקטרוני שלי השאירי פרטים מזהים ואני אקשר בינך ובין המומחה לעינינך. בהצלחה מיכל

תשובה לאנורקסיה

שלום לך אם את עצמך כבר חושדת בענין אז כנראה שיש לך סיבה טובה. בשלב ראשון את צריכה לערב את הורייך שהם מקור התמיכה החשוב ביותר שלך. בהמשך את צריכה לפנות לטיפול משולב של פסיכולג ודיאטנית. אשמח להפנות אותך לפי מקום מגורייך. חשוב מאוד לטפל כי הבעיה לא חולפת מאליה אלא רק מחמירה בהצלחה ליאורה חוברה

למעלה