חושב ששייך לכאן.........

בוטנסקי

New member
חושב ששייך לכאן.........

http://picasaweb.google.com/butensky1/Habburger/photo#s5180559090566244498 המבורגר
 

pirge

New member
בוטנסקי יקר,למראית עין הענין די פשוט,אז

למה קיבלתי סחרחורת ו"חלושס" כשהתמונות עברו? רציתי להגיד במילה אחת: מ ד ה י ם.
 

בוטנסקי

New member
תודה....

בבשר אני מאמין בפשטות............... הבשר מורכב מנתח אנטריקוט טחון גס!! כתיבול אני משתמש רק במלח ופלפל שחור
 
אתה כמו לי איאקוקה ../images/Emo8.gif

גם הוא טוען שלמרות שהוא יכול להרשות לעצמו - הוא אוכל מאד "פשוט" - המבורגר עם ירקות, וזהו... כשבקשו פעם מהטבח שלו להדגים איך הוא מכין את ההמבורגר, זה בדיוק מה שהוא עשה: ניגש למקרר, הוציא ממנו נתח אנטרקוט (או שמא היה זה פילה?) משובח, קצץ, הוסיף בעדינות מלח ופלפל ואמר: א"תם רואים? למר איאקוקה באמת אין דרישות. הכל אצלו פשוט כל כך"...
 

MeetTheMeat

New member
לא רק מרשים, גם מעןרר תיאבון

יפה בוטנסקי. דע לך שזו בדיוק מנת הדגל ב"בלאק" של צחי בוקשתתר. נכון שם המנה 330 גר', אבל זה בדיוק הרעיון. חו"ג איכותי (במקרה הזה אנטריקוט) וההצלחה מובטחת. אין חוכמות. מבלי שטעמתי עקפת בקלי קלות את "אגאדיר". כל הכבוד על ההשקעה. הצילומים מרהיבים ומעוררי תשוקה ותאוות בשרים.
 

bigjack

New member
בהחלט ששיך לכאן ../images/Emo3.gif

הוצאת לי את כל המיצים עם המצגת המשגעת הזאת
אגב איזה גבינה שמת בתוך ההמבורגר
 
למעלה