חושדת בחבר,לא ברור לי איפה אנו עומדים

חושדת בחבר,לא ברור לי איפה אנו עומדים

אני שומרת נגיעה וחבר שלי לא וגם שכב לפני ,אנו דתיים
אנו יוצאים כשלושה חודשים..בחודשיים הראשונים הוא ביקר אותי
ללא הרף הפתיע,השקיע,היה מתקשר המון ובחודש האחרון הוא פחות בא
ופחות מתקשר הוא גר בדרום ואני במרכז עד כה יה משכיר רכב כדי לראותי
ולאחרונה אין לי מושג מה עושה במלך היום,לעיתים לא עונה ונעלם
לילה אחד אמר שיצא לקניות ונעלם,בבוקר אחותו התקשרה לברר האם איתי
לטענתו הוא נרדם אצל חבר, מה שהתחיל לעורר חשד ובשבוע האחרון לא ביקר בכלל,כשסיפרתי למכרים על היחסים בנינו עם דגש על השמירת נגיעה הם ישר טענו שאין מצב שיצליח לשמור ושיש מצב שבוגד...אמש יצא לכדורגל בקשתי תמונה כדי להאמין והוא פשוט התעלם ואמר שהבין וסיים בלילה טוב,כתבתי לו הודעה ופשוט התעלם.

במהלך הקשר מעולם לא התעלם בצורה כזו
הקשר היה ממש רציני אפילו עברתי לקירבת עירו
כדי להתאים לעתיד לקרבת מגורים כשנתחתן כבר היו בטוחים שזה זה
נתתי לו בעבר הזדמניות ללכת ופתחתי את הדלת ומעולם לא הסכים לוותר עלי

לא יודעת מה לחשוב...האם חשדתי בצדק?
האם זה תגובה לגיטימית מצידו לאחד שלא בגד?
איך אתם יכולים לסמוך על הבנזוג שלכם?
מה אני אמורה לעשות מכאן?
לסיים עימו את הקשר או לחכות לתגובה ממנו?

sharpcookie

New member
זה לא נשמע טוב...

לדעתי את חושדת בצדק. נשמע שהוא אינו כנה איתך, אולי נפגש עם עוד מישהי במקביל, אולי משהו אחר שלא סיפר לך.
&nbsp
את מתארת מצב מאוד מורכב. אתם בקשר רק 3 חודשים וכבר עברת להתגורר בקרבתו כדי להתכונן לחתונה ומצד שני עוד לא באמת "הייתם" ביחד כזוג או חלקתם איזושהי אינטימיות. איך באמת אפשר לסמוך על אדם שאת עוד לא לגמרי מכירה, במיוחד לאור החשדות (הלגיטימיים) שצפו לאחרונה? קשה לענות.
&nbsp
עד כמה הוא משתף אותך בחייו? מכיר לחברים ומשפחה? גלוי לגבי הקשר ביניכם ברשתות חברתיות? לפני שאת מסיימת את הקשר, את יכולה לנסות לדבר איתו פנים מול פנים, לא בהודעות. תנסי לבחון את שפת גופו, האם הוא מתגונן? מנסה להאשים אותך? האם עונה בתירוצים?

הכרתי

את ההורים,מעט מן החברים
נפגשנו מלא והאמת שלא שומרים לחלוטין,אני כן מחבקת לעיתים אך לרוב שומרת על מרחק,הוא דיבר איתי וטען שיסביר לי הכל היום,ועדין אין לי מושג איך להתנהג

שמים1

New member
תני לו היום להסביר לך כל מה שהוא רוצה

אל תתקיפי , תקשיבי .
שימי לב לשפת הגוף שלו כאשר הוא מדבר , אם לא משיר אלייך מבט תביני שהוא משקר לך .
שאלי אותו מבלי ללחוץ מה הוא מצפה מהקשר בינכם , האם עצם העובדה שאין מגע מיני בינכם מרחיק אותו מימך ?
יכול להיות שכן ואז אולי תשקלי להפרד ממנו כי זה לא מתאים לך .
חשוב שתתני לו היום להיות הדומיננטי בהסברים , תיהי קשובה כדי להבין את כוונותיו מבעד למילים .

המון הצלחה לך .

דברנו

והכל הובהר הוא התעצבן כי חשדתי בו ולא ידע שנפגעתי ממהתעלמות
השכיר רכב כדי להפגש היום ולא הבין מה לא בסדר אבל כשנפתחתי בפניו גילה אמפתיה

שלום

נראה לי שיש בעיה בחברות. הוא מתעלם ממך ופחות יוצר אתך קשר. אולי הוא כבר פחות רוצה ואולי זה חבל. יכול להיות שעליך לבדוק שוב כמה חשובה לך החברות הזאת, ולנהל אותה בהתאם למה שאת באמת מרגישה ולמה שאת חשה בהתנהגותו שהוא מרגיש אליך.
&nbsp

למעלה