חושך....

נ ו צ ה

New member
חושך....

מאז שחברי נהרג הכול חשוך, מאפיל, תהום אינסופי. אני יושב וחושב ומנסה להבין מאיפה יגיע האור שיאיר לי קצת בנשמה. אני קנה שבור רצוץ ודרוס, כל דבר קטן פוגע בי, אין משהו שלא גורם לי לבכות בלילות. אני מתעורר בלילות מחלומות אימה ופחד. מתעורר בבוקר עם עיניים נפוחות וסימנים של דמעות. אין לי למי לפנות כי אני מכיר טוב את הראש של הפסיכולוגים, הקב"נים שפניתי אליהם להתייעץ איך לעזור לחיילים שלי אמרו לי שאני יכול להחליף אותם והם יכולים ללכת הביתה. תמיד הייתי הביישן שלא מדבר הרבה שלא מבקש שום דבר ילד הטוב ששותק כשדופקים אותו, למה זה מגיע לי? אני חי בסיוטים ולא יודע מה יהיה... למה אני כותב הרי אין לו יעד ...

נוצה../images/Emo141.gif

מוות תמיד מעירר רגשות קשים, ביחוד מוות של אדם צעיר. רובנו ממשיכים עם היומיום והכאב הנורא מתפוגג לזיכרון כאוב. נראה לי שאתה במצוקה גדולה ולדעתי עליך לחלק את כאבך עם מישהו קרוב. דחית עזרה מפסיכולוג על הסף - וסיבותיך עימך- אך בכל מקרה נראה לי שאתה צריך לקבל עזרה... בייחוד בעניין של "תמיד הייתי הביישן שלא מדבר הרבה שלא מבקש שום דבר ילד הטוב ששותק כשדופקים אותו, למה זה מגיע לי?" שזה כבר לא קשור לאובדן של החבר.

ה מוזה

New member
נוצה ........

התמודדות עם שכול , עם אובדן של נפש קרובה ואהובה זה תהליך .. לוקח זמן , תן לעצמך להתאבל ,לכאוב ,לבכות .. לא נראה לי שיש לך צורך בקב"ן או פסיכולוגים , אתה עובר תהליך טבעי של אבל . לא לחינם קבעה ההלכה היהודית שנת אבל על נפטר .. כבר אז ידעו ללא פסיכולוגים שהנפש צריכה את תהליך האבל , להפרד ממי שהלך .. כל אחד בוחר את דרך ההתמודדות שלו .. אם מקל עליך לדבר עליו ,לספר עליו.. אם זה מקל אז בוכים ,צועקים זועקים וכן... כועסים עם הזמן ..התחושות יתחלפו .. באמת מאחלת לך שלא תדע עוד דמעות של צער .

למעלה