חושל ישראלים בארגנטינה - מישהו שמע עליה?

חושל ישראלים בארגנטינה - מישהו שמע עליה?

ואם כן איך מגיעים לשם ומה יש שם בדיוק תודה :]

natyh

New member
מצטרף לשאלה

נשמע מאד מענין דורון אראל מטפס ההרים סיפר באחת ההרצאות שלו על שהיה בחוה בפמפס בדרום ארגנטינה . חויה שמאד רציתי לעבור אך פיספסתי אותה , לדאבואר החותן של נלי אולגין (האישה עליה עשיתי את הסרט שליי אגדת יבשת אישה מדהימה שבקאזה שלה בפורטו נטאלס שהיתי חודש וחצי לאחר נקע חריף ברגל) יש חוה באיזור אך עקב הפציעה לא הצלחתי לשהות שם בביקורי הראשון ב 1987 ובביקורי השני במאי 1994 היה פשוט קר מדי. אך כל פעם כאשר אני שומע על חוה אני נזכר בחויה הזו שאמורנ להיות מדהימה ופיספסתי אותה. , אם תמצאי אל תותרי על שהיה במקום להיות גאוצו ולו לתקופה קצרה זו חוויה מדהימה .

yaelgro

New member
בוא נפריד בין החווה שדורון אראל

היה בה, לבין החווה של הישראלים. החוות בפמפס והחיים לצד הגאוצ'וס נשמעים לי חוויה מדהימה. בתור אחת שמאוד אוהבת את הפולקלור המקומי, הייתי שמחה מאוד לדבלות איזו תקופה של שבוע-שבועיים בחווה כזו. החווה שעליה מדברת שואלת השאלה, היא החווה של הישראלים, ONDA AZUL ב-LAGO PUELO, על יד העיר אל בולסון. למיטב הבנתי המקום מאוד נחמד(שוב, לא הייתי בו), ושיש המון פעילויות בטבע וטיולים שבעלי החווה מארגנים(לא יודעת אם הם גם המוציאים לפועל, או שזה כבר עם חברות מסודרות). אם אני זוכרת נכון יש להם אתר אינטרנט. ממליצה לחפש בגוגל ואם כן להכנס, ואולי אפילו לשלוח להם מייל.

תודה :] בכל מקרה..

אולי מישהו היה בחווה הזו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אבל אולי לא רשמתי מילות חיפוש נכונות

natyh

New member
בבקשה

הגל הכחול אונדה אזול : גל טוב בספרדית בואינה אונדה והנה החוה בקרוב הודות לך בקישורים שלנו בקטיגורית מדינות תת קטיגוריה ארגנטינה תחת איזה סעיף צריך עדיין להחליט .

natyh

New member
הקישור אצלנו

קישור לחוה החיפושים נגמרו

galitay

New member
אני הייתי שם שעתיים

המקום נמצא ממש קרוב לאל בולסון שנמצאת שעתיים נסיעה באוטובוס דרומית לברילוצ'ה. מאל בולסון אפשר לקחת מונית (10 דקות) או להשכיר אופניים (נסיעה של שעה). המקום מאד יפה ושקט, אבל את האמת אני לא התרשמתי מהאווירה כי זה לא מה שחיפשתי. הייתה אווירה של ישראלידה, רק רק רק ישראלים שכל היום עושים סמים, חלק ישנים 10-15 אנשים בחדר שמעתי אפילו ש20 בחדר (לא ישנתי שם אז אני לא יכול להגיד בוודאות). אם את מחפשת חומוס וישראלים וחמין בשבת וגם סמים זה המקום בשבילך. לדעתי האישית את כל הפעילויות שמוציאים משם אפשר לעשות גם בלי "החווה". אני רוצה לציין שזו לא ביקורת שלילית - יש כאלו שזה מה שהם מחפשים וזה אחלה, שיהנו, אני לא אהבתי את האווירה. מצד שני אל בולסון היא עיר מקסימה, יש בה אחלה הוסטלים אווירה טובה שוק כל כמה ימים, אוכל טוב, והגלידה הטובה בעולם חאוחה - שם זה המקור של הגלידה הזו - אפשר אומנם למצוא גם בברילוצ'ה אבל שם זה הטופ! אפשר להשכיר אופניים ולע/שות טיול ללאגו פואלו שנמצא ליד החווה (כ 17 ק"מ), יש שם כמה טרקים ואחד יחסית מתויר שנקרא HIELO AZUL - לא חובה לקחת אוכל או אוהל כי יש 2 רפוחיואים (מקום לשיון בו) - שזה בעצם בקתת עץ ממש נחמדה מחוממת, ואפילו מכינים שם בירה. טרק מאד יפה ולא קשה כל כך במיוחד אם לא סוחבים יותר מדי דברים. ליד אל בולסון (שעתיים הליכה או חצי שעה במונית) יש פארק עם פסלים בעצים. הרבה אומנים שבאו לפסל בעצים שנפלו. מאד יפה ומומלץ להעביר איזה חצי יום שם.

noamh23

New member
החווה

זה כל כך לא נכון העניין הזה של הסמים הייתי בחווה ואני לא מעשן וזה לא קשור מקום מדהים אנשים מדהימים אוכל כמו בבית,סידר לי את היציאות כל בוקר חבל סתם להגיד דברים על סמך שמועות או שעתיים ביקור שמהן לא ניתן להסיק כלום

למעלה