חוששת ולא יודעת איך להתקדם

קרן הפז

New member
חוששת ולא יודעת איך להתקדם

אני עובדת 8 שנים באותה חברה כאשת מכירות. התוצאות שלי לאורך השנים היו תמיד טובות, הקשרים האישיים שלי בענף מצויינים. בשנה האחרונה דברים התחילו להשתנות. קשה לי לשים את האצבע ולהגדיר במדויק, האווירה והיחס כלפי בהדרדרות. ואני מתחילה לחוש שזה כבר לא זה. אני חוששת ולא יודעת מה עלי לעשות. אשמח לכל עזרה

קצת סדר

שלום, ישנן משמעויות רבות בלהתמיד 8 שנים באותו מקום ובאותה עבודה, הייתי מנסה לערוך ניתוח שיעזור להבין מתוך מה התמדת : הכוחות ואולי גם הצרכים שמתוכם נשארת. לגבי הדרדרות האווירה והיחס. כנראה שכאן מצוי מידע רב ערך. האם את חשה שאת יכולה להקשיב ולנתח לבד או שנדרשת לך עזרה כדי להבטיח הקשבה שקטה ומדויקת. פעמים רבות עמדות המוצא הרגשיות שלנו יעוותו את פירוש המציאות ופעמים אחרות דווקא הרגישות שלנו היא המצפן הכי מדויק. לכן חשוב לוודא שאת מפרשת נכון ולא משליכה. זאת הבדיקה הנוספת שהייתי עושה, ומשם ממשיך להתקדם. כמו שלכל אדם יש תחליף כך גם לכל מקום עבודה.

קרן הפז

New member
בלאגן

דבר אחד הולך ונהיה לי ברור מיום ליום - אני חייבת לעשות שינוי. ממש מרגישה את זה חזק בבטן. ברור לי שאף אחד כבר לא מתייחס לוותק ולהישגים שלי, אני מרגישה איזה שהוא קוצר רוח כלפי אני יודעת מה היכולות שלי שהביאו אותי להישגים ואולי אני צריכה להשלים ידע טכני - אבל לא זאת הבעייה קודם כל חייבת לזוז - זאת התחושה הברורה שלי עכשיו

כלים לקראת יצירת שינוי

שלום לך קרן הפז זה נראה מתוך מה שאת אומרת שלמרות קריאת המציאות עדיין יש בתוכך, נקרא לזה, סוג של וויכוח. חלק בתוכך ששומר נצור את הזיכרון, הוותק, לצורך השיחה, וההישגים בעבר, ומולו יש חלק שמחובר למציאות כאן ועכשיו, שקולט ללא בלבול את ההתרחשויות, גם מתחת לפני השטח. והחלק הזה שולח מסר רגשי חזק וברור - תעופי ! זה נשמע שיש לך צורך בפונקציה פנימית של מתווך. שיודע לנהל מוך הקשבה את השיחה בין שני החלקים הללו. אצל הרבה אנשים הוויכוח הזה גוזל אנרגיה אדירה וכאשר הם מבינים שהם צריכים לעשות שינוי זה כבר הרבה אחרי הזמן שבאמת היה נכון. מתוך ההיכרות שלי עם הדינאמיקה הפנימית הזאת, מצד אחד, ועם הצורך לעשות צעדים ממשיים במציאות, בתחומי חיים רבים, פיתחתי קונספט חדש של תהליך שאני קורא לו פיתוח מיומנויות שינוי. את מוזמנת להכיר ולראות האם זה יכול לעזור לך יום טוב

למעלה