חוששת לקראת הפגישה המחודשת

wildflower**

New member
חוששת לקראת הפגישה המחודשת ../images/Emo29.gif

אז ככה יקיריי......... החבר שלי שאהבתי בכל לבי נפרד ממני לפני תחילת החופש בתירוץ של:הוא לא רוצה מחוייבות...... היה לי מואדדדדדדד קשה להתגבר עליו כל החודשיים האלה.... ואתם לא מתארים לעצמי מה עברתי.כי האהבה שלי אליו הייתה מטורפת... ועכשיו..כשאני מתחילה ללמוד עוד יום....{כן..אני מתחילה מוקדם...} אני מפחדת. זה לא שאנחנו לומדים באותה כיתה.... אני אהיה בצד האחד של הב"ס... והוא בתד השני...... אבל אנחנו ניפגש בחדר אוכל......... למה אני מפחדת? כי מצד אחד אני רוצה שהוא יידבר אתי..כדי שזה ייתן לי הרגשה שהוא עדיין שם עליי...ואוהב אותי.... ומצד שני... אוף! אני לא ידועת איך להתנהג! הצילו! בר

liran b

New member
ממממ תשובה מעניינית........

את עדיין אוהבת אותו? אם כן אז.......(ואני לא בטוח .... ) אז אולי תרמזי לו בתקווה שאולי הוא עדיין חושב עליך. אם את לא אוהבת אותו אזי תתנהגי כמו שבא לך ...... ואם הוא לא שם עליך... אז בעיה שלו ... מקווה שעזרתי..

תנסי...

להתנהג בטבעיות ותראי לאן זה יוביל אני חושב שזה רק טבעי שתחששיהלב שלך עדיין מפרפר מאהבה. שלומי

wildflower**

New member
:)

תודה...... ואני לא יודעת אם אני אוהבת אותו...... לא ראיתי אותו ש=חודשיים...... אבל...... אולי ההרגשה הזאת רומזת לי שעוד לא התגברתי עליו......

יכול להיות!

לפעמים המוח שלנו שומר בתאים שאריות מחוויות שונות בחיינו ושולף אותם לא תמיד בשליטה שלנו ומפתיע אותנו שלומי

עדן*

New member
אל תדאגי...

די ברור וצפוי שתחששי אבל שלומי צודק, תתנהגי באופן טבעי. ולדעתי אפילו אם הוא מדבר איתך, אל תשלי את עצמך יותר מידי. כתבת שלקח לך זמן להתגבר עליו, אז לא כדאי לך להתלהב יותר מידי ובסוף להתאכזב אני מקווה שייצא בסוף הכל לטובה

למעלה