חוששת מהעתיד

Danab220

New member
חוששת מהעתיד

שלום,
אני יוצאת כמה חודשים עם בחור מקסים. כרגע שנינו גרים 10 דקות נסיעה אחד מהשני והקשר מתקדם בצורה ממש מצויינת ולכיוון רציני.
באוקטובר הקרוב שנינו מתחילים ללמוד - אני במרכז, והוא בחיפה. זה גם אומר כמובן שאני אגור במרכז, והוא יגור בחיפה.
אני מפחדת להמשיך את הקשר ולהמשיך לפתח רגשות כי אני יודעת שהתואר שהוא ילמד אינטנסיבי בטירוף (5 ימים בשבוע)
אני אמנם אהיה עם לו"ז פחות עמוס, אבל גם - עמוסה מאוד.
אני רוצה את הקשר הזה. אני בנאדם סבלני, אני יודעת שאתן לו את הזמן שלו ללמוד, לא אלחץ עליו - אני באמת באמת רוצה שהוא יצליח, אני יודעת שמדובר על שעה וחצי נסיעה בערך כל כיוון, ואני יודעת שגם ככה בקושי יהיה זמן, כנראה רק בסופ"שים....
אני אמנם קופצת קצת רחוק אבל אני באמת חוששת מכל העניין הזה... מפחדת לאבד אותו, מפחדת שזה לא יצליח.
לא דיברנו על זה. אני מרגישה שזה קצת מוקדם לדבר על זה..... אבל הוא באמת נכנס לי ללב, הוא אדם שארצה איתו עתיד - והמחשבה שמרחק ולימודים יכולים להרוס את זה ממש משגעת אותי
מה דעתכם?

Shamy

New member
שכשמפסיקים לפחד מהפחד

אז הכל מסתדר..תנסו את הקשר המרוחק מבלי דאגות אם יש מספיק הבנה אהבה והדדיות אז אני מאמינה בלב שלם שזה יסתדר..תפגשו בסופש תגברו פחות בטלפון ורכבת לחיפה היא עניין של לא מה בכך ויש מספיק אוטובוסים לחיפה מהמרכז לא הייתי מודאגת מזה..

את צודקת

זה באמת מפחיד.
זה מפחיד שישבר הלב ויכאב.
אבל אני מציעה לך פשוט לחכות ולראות מה קורה.
כי אם תסיימי איתו את הקשר עכשיו- תמיד תשארי עם הספק של: מה היה קורה אם הייתי נותנת צ'אנס?
&nbsp
אם תמשיכו להתראות בסופשים ולתחזק את הקשר בטלפון במהלך השבוע- מעולה לכם.
ואם תרגישו שזה לא עובד, לא מספק ועדיף להפרד- אז תדעו לפחות שניסיתם.
&nbsp

זה אפשרי.

הסתובב באחד הפורומים מהאשכול הזה סיפור של זוג שהכירו כאן בנעוריהם.
הקשר שרד לא רק את הצבא והלימודים אלא גם סיפור של אחד מהם שגר בחו"ל תוך כדי. בסוף השני/ה הגיע למצב של סיום
חובותיו כאן (אקדמאיות או מה שלא היה) והם שוב חזרו לנקודה של קשר רגיל ולא בשלט רחוק. אני חושב שהם שרדו בגלל סוג הקשר, ובגלל סוג האנשים שהם. רוב האנשים מוותרים עוד לפני שמשהו התחיל ויש גם בחורות שמצפות שילחמו בשבילהן וישלמו עליהן ויתאמצו להכיר אותן כי הן שוות את זה. אבל הן לא מראות שום ערך, ייחוד נחמדות, פתיחות ושווי על ההתחלה אז אף אחד לא מתאמץ מספיק בשביל להכיר אותן.
&nbsp
לא כל אחד יכנס לך ללב, לא עם כל אחד תרצי עתיד. אבל הלימודים יסתיימו מתישהוא, והמרחק הוא ממש יחסי. בארץ אנשים מפונקים בצורה לא רגילה בקטע הזה. אני אומר תעשו תחרות מי מסיים ראשון בלי סחבת ואת התואר השני תבחרו ביחד איפה לעשות או שזה שסיים ילמד את השני בעיר של ההוא שעדיין לומד.

תראי

או שהקשר ישרוד, או שהקשר לא ישרוד. להתעסק בזה כרגע בצורה כזו זה לא פרודוקטיבי.
&nbsp
כאילו, את יכולה לחתוך אח"כ כי המרחק מקשה וזה יהיה כואב, או שאת יכולה לחתוך עכשיו כי המרחק אולי יקשה וזה יהיה כואב, אז מה את מפסידה? כמה חודשים מהחיים? מבאס, כן, אבל בטח סיכון ששווה לקחת אם את באמת רואה עתיד עם האדון, לא?
&nbsp
בהצלחה

סינבד

New member
אתמול היה המחר שכל כך חששנו ממנו שלשום

מה דעתך במקום לדאוג למה יהיה (תדאגי לזה אם וכאשר זה יגיע) תתמקדי במה שיש?
אם זה לא ילך (ובינינו, אם רוצים זה הולך), די ברור מה יהיה הדבר לעשותו. אבל באימ'שלי, אני לא מבין למה מישהי מחפשת להרוס קשר עם בנאדם ש"באמת נכנס לה ללב" רק בגלל איזה שהם קשיים עתידיים.
&nbsp
אני יכול להבטיח לך שאם תתגברו על הקושי הזה שלפניכם, צפויים לכם עוד הרבה הרבה קשיים בעתיד, שגם עליהם תתגברו יחד בכוחות משותפים.
&nbsp
זו המהות של זוגיות וחיים משותפים.
בהצלחה רבה באהבתכם.

pov2

New member
לא הבנתי למה שלא תדברי איתו על החשש שלך?

אם אתם חברים טובים, אז אמור להיות מקום לשיחות גלויות ובוודאי שגילוי שכזה לא ירחיק אותו אלא רק יקרב.
אם את חוששת ששיחה שכזו כן תפגע בקשר- סימן שאינו אוהב אותך.
&nbsp

למעלה