חושש לספר לחברה...שבהתחלה שכבתי עם...

עקצוצון

New member
חושש לספר לחברה...שבהתחלה שכבתי עם...../images/Emo53.gif

אני יוצא עם בחורה כבר 4 חודשים והקשר שלי איתה הוא נורא רציני ואנחנו ממש מאוהבים . אני בן 27 וזה הקשר הרציני הראשון שלי הפעמים הראשונות ששכבתי עם בחורה היו עם נערות ליווי - 7 פעמים (ככה איבדתי את הבתולים גם) אנחנו מספרים אחד לשני הכל - ממש הכל ואני לא רוצה להסתיר ממנה את זה אני מרגיש ורוצה ללספר לה הכל עלי , אבל אני חושש מהתגובה שלה לעניין . אני מפחד שהיא תעזוב אותי אבל מצד שני אני לא יכול מבלי לספר לה אני לא חושש ממחלות וכל זה - אני עשיתי בדיקה פעם אחת לאיידס וכאלה ולא היה לי כלום , אני פשוט חושש מהתגובה שלה . כשהלכתי לנערות ליווי לא הייתי מודע למחלות ולכל מה שכרוך בזה עם כל הסחר בנשים וכל הרוע שבזה - לא הייתי מודע לזה ! אם הייתי מודע לזה בזמנו - בחיים לא הייתי עושה את זה . הייתי רוצה לקבל את התגובות של הבחורות פה - אם הן היו במצב כזה שהחבר שהן אוהבות - אבל אהבה אמיתית היה אומר להן את זה , איך הן היו מגיבות ?

magenta73

New member
אני מבינה שאתה רוצה

לספר לה, בשביל להרגיש כן, בשביל להרגיש קרוב אליה וכו'. אבל יש דברים שעדיף לא לספר. זה אחד מהם. בשביל שהיא תכיר אותך אתה לא צריך לספר כל פרט ופרט מההיסטוריה שלך, כי מה שחשוב זה אתה עכשיו ואיך אתה מתנהג ונוהג איתה. ככה היא תכיר אותך, באמת. היא לא תכיר אותך יותר בגלל שתספר לה שבגיל 4 איזה ילד עשה לך בושות בגן... נכון? תסתכל על זה באותה ההשקפה. מה שחשוב זה פה ועכשיו. זה האתה האמיתי.

זה ממש לא אותו הדבר ולו רק בשל העובדה

שהוא לא מתלבט אם לספר לה או לא על מעשה שקרה בכיתה ג'3 אבל כן מתלבט אם לספר או לא על ההליכה לנערות ליווי.

הבנתי למה התכוונת! רק בלי מיליון??????????

בסדר?
את לא חושבת שהוא צריך לספר כי זה פרט שהיה בעבר.. אני אומרת שאם הוא מתלבט אז כנראה שהוא לא מרגיש כמוך.. ואולי בגלל זה הוא כן צריך לספר לחברה שלו. יש מבין? אחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זמשוש

New member
אתה לא הנער היחיד שאיבד בתולים אצל נערת ליווי

או שהיה אצל נערת ליווי... אבל אני לא חושבת שזה משהו שאתה צריך לספר לה מיוזמתך... אם היא תשאל אותך על הפעם הראשונה שלך, אז עדיף לא לשקר ולספר לא יודעת איך הייתי מגיבה.

bulb

New member
לא יודעת איך היית מגיבה? אז בואי ונמחיז...

הלוקיישן: מיטת אפיריון אי שם במרכז הארץ הזמן: הפסקת 5 דקות לאחר סשן של 3 שעות סקס סוער זמשוש: אני חייבת לנוח רגע |מתנשפת| באלב: שום דבר. בדיוק התחלתי להתחמם... זמשוש: אבל כואבות לי הברכיים, נשבר לי הגב, צנחו לי השחלות ונסדק לי האגן באלב: ההפסקה נגמרה. קדימה לעבודה! זמשוש (מנסה להרוויח זמן): ספר לי על הפעם הראשונה, השניה ,השלישית והרביעית שלך. באלב: זה היה בליל סגריר והקבוצה הפסידה. הוא היה מטורף, אמר פוליטיקאי משופשף זמשוש נותנת זאפטה לגויאבה של באלב והוא מתחיל מהתחלה: אני זוכר היטב... באותה תקופה הייתי נער ליווי צעיר ותמים שהגיע מהקיבוץ אל העיר הגדולה. חשתי מבוזה ובושתי על שנשים עשירות ומשועממות השתמשו בי ככלי לסיפוקן המיני בלבד. חסר לי הרגש, ההתכרבלות, הצפיה ב"אישה יפה" ו"בנות גלימור" יחד עם בת זוג לצידי. טוב, מספיק לדבר. הלילה צעיר ועבודה רבה לפנינו... זמשוש: אבל זה לא נוח לי ודי צפוף באלב: אל חשש, יקירתי. זה כמו סטרץ' - זה מתרחב. |המסך יורד, הקהל קם על רגליו ומריע|

זמשוש

New member
../images/Emo6.gif

וכל זה אחרי שפעם קודמת נשארתי למטה באוטו ועוד בלי מגש פיצה... היחסים שלנו משתדרגים מהר באלב, תעשה לי ילד!

bulb

New member
הכנסתי את מספר הטלפון של המוניות לחיוג מהיר

שלא תגידי שאני לא משקיע בזוגיות.

זמשוש

New member
הפתעת אותי... לטובה...

מתאים לך יותר להגיד לי לקחת אוטובוס... נשמה טהורה.

Gvido Zivers

New member
עקרונית אין שום בעייה שתספר לה

זאת לא בושה ללכת לנערות ליווי בשביל סקס. אתה הלכת לשם בשביל סיפוק מיני כי רצית סקס ולא כי רצית אישה ספציפית. אין פה מקום לקנאה. במיוחד אם תוסיף שאיתן לא היה משהו וזה יטפח את האגו לחברה שלך. אין צורך למרוח את זה לסיפור ארוך. יש סיכוי שהחברה שלך תאכל קצת סרטים בגלל זה, תיכנס למחשבות ולא תהיה במצב רוח כמה ימים, אבל אין בזה רע של ממש. אני מניח שהיא תעריך את הכנות שלך וזה עדיף שתסתובב עם הנטל הזה שאתה מדחיק ותוציא אותו בתור כעסים בעתיד.

אממממממממממממ

אני והאקס שלי (שיח'...) היינו משתפים אחד את השנייה בהכל. לפעמים יותר מידי. דברים שלא סיפרנו מעולם לאף אחד. יש דברים שאני נחרדתי ממנו ושהוא נחרד ממני. בסופו של דבר אהבתי אליו גברה ככל שהבנתי כמה פעם הוא היה 'דרק' ועכשיו הוא הכי מקסים שיש. היום, אחרי הפרידה, יש דברים שעולים בי שוב מהדברים שהוא שיתף אותי בהם ואני לא יודעת אם כל אחת יכולה לקבל את זה. אולי כי היה לשנינו עבר שעדיף להשתיק.... לכן, אני חושבת שאולי עדיף לא לספר אבל מצד שני, במידה והנושא עולה, לא להסתיר כלום.

זוגיות נבנית על אמון הדדי.

אני בעד לספר - רק צריך לעשות זאת בדרך הנכונה, בשעה של שיחת נפש בניכם - ולא לפני או אחרי סקס.

mika tal

New member
תהיה כנה זה הכי חשוב במערכת יחסים...../images/Emo140.gif

אז היית עם כמה נערות ליווי לפניה, מה זה בעצם חשוב? היה מה שהיה... עכשיו אתה איתה, ואם תספר לה כמו שסיפרת כאן לנו, האמן לי הכל יהיה בסדר... :)

למעלה