חוש הומור או שהתסביך מדבר ?

The Lilit

New member
חוש הומור או שהתסביך מדבר ?

באי פורום יקרים ! ( איזה כיף שאפשר לפרגן פה חופשי , בחיים אני לא קוראת למישהו `` יקר ``, למרות שהוא יקר לי ) אני רוצה לשתף אתכם במשהו שמציק לי לאחרונה , וקרני אמרה שאתם ממש טובים בלתת עצות או לפחות להביע דעה רלוונטית . אז ככה , יש לי חוש הומור , איך להגדיר אותו , מגעיל ! אני מרשה לעצמי לדבר בגסות , ולא תמיד אני חושבת על איך זה נתפס בצד השני - חייתי עם זה בשלום עד ששכן שלי , שהוא שייך לחיים שלי בבית, שם אני ילדה טובה ולא סוררת , התחיל איתי באופן מיני באופן בוטה ולא מעודן- זה קצת העליב אותי בתור אישה , אבל גם גרם לי לבחון איפה אני טעיתי שהגעתי למצב בו בחור שיודע שאני ``בחורה טובה מבית טוב`` מרשה לעצמו לדבר אלי ככה . חברתי משכבר הימים הצביעה על בעיה חמורה והיא ההומור הסקסיסטי שלי , בהתחלה התנגדתי בכל תוקף ואמרתי שחוש הומור הוא חוש הומור וכל השאר הם כל השאר ... חשבתי וחשבתי והבנתי שאולי אני צריכה להיפרד מהפן המלוכלך של הפה שלי , זה עדיין רק אולי וזה מאוד מעציב אותי . אז אני שואלת אתכם גברים , כשאתם שואלים חברה שלכם , `` נו, אז מה את עושה ? `` והיא עונה לכם ( בהומור כמובן) `` ביד `` -( כי אם היא הייתה עושה ביד היא לא הייתה אומרת לכם ) , מה אתם חושבים עליה ? האם מבחינתם היא זיון פוטנציאלי או שהיא בחורה עם חוש הומור ששווה לבדוק מקרוב , גם מבחינה אינטלקטואלית ? ואתן בנות , האם זה מגעיל אתכן או שלפעמים זה יכול להצחיק אתכן, האם זה מרתיע , האם אתן מדברות ככה ? מחכה לתת אור ירוק לפה שלי לסגור את עצמו , או שאם תשכנעו אותי אשאר כמו שאני ושכולם יחפשו נשים אחרות שיהנהנו בראש ,ישתקו ויהיו קישוט נחמד להתפאר בו בפני החברה כשהם יושבים בבר , שותים בירה , מעשנים ומספרים בדיחות גסות . מחכה לכם בקוצר רוח ... The Lilith

moran-b

New member
יקירתי..

אם את אוהבת את חוש ההומור שלך וחייה איתו בשלום כנראה שסוג כזה של אנשים שלא רואים את זה בעין יפה.. פשוט לא מתאימים לך! תמיד יהיו את אלו שיגידו את צריכה לעשות ככה, וזה לא טוב.. את פותחת לעצמך פתח מסוכן.. עכשיו זה הפה שלך שלא מתאים ולאחר מכן - מה? אולי המיני שאת לובשת קצר מידי לטעמם של אחרים ? אולי האודם שאת שמה אדום מידי לטעמם של אנשים? אני חושבת שאדם הוא אדם... ותמיד ימצאו אנשים שיעבירו עלייך ביקורת. ולכן לדעתי אם טוב לך עם עצמך ואת אוהבת את חוש ההומור שלך.. את גם תמצאי את האנשים שיואהבו את אותו חוש הומור בין אם זה מתוך אהבה אלייך ובין אם זה מתוך הבנה של חוש ההומור עצמו. בהצלחה במציאת הדרך הנכונה להעביר בה את חייך!

Dovsha

New member
לילית מכירה את אלו?

שאומרים יש את הדרך הנכונה ויש את הדרך שלי - או באנגלית כי זה נשמע יותר טוב There`s the right way and than there`s my way... אז באמת כמו שמורן אמרה תמיד יהיו את אלה שיגידו שזה לא טוב ושאת זה את צריכה שלנות אבל פאק דם! עשי מה בראש שלך. תגיבי באינסטינקט, ואל תתחשבני לאף אחד.

The Lilit

New member
דובשלה יקירה !

דובשלה ! אני מאוד נוטה להגיב כמוך לעניין, אבל זה פשוט מדהים שכל הבנות אומרות לי אותו דבר וכל הבנים אומרים לי את ההפך , אבל גם הם כולם אומרים לי אותו הדבר . אני חושבת שמפה זה כבר קשור למה אני רוצה מהסיטואציה , ולכן אולי לא תהיה לי תשובה חד משמעית לעניין, אני אצטרך לחשוב בכל פעם שאני פותחת את הפה שלי אם זה מתאים או לא ... תודה אניווי ... The Lilith

naknik

New member
תסביך שמסביך

lilith שלום לך אגב .. טוב מה שאני חושב ובלי להכנס לכל מיני דיונים מיותרים זה שכל אחד עושה את מה שהוא רוצה וחופשי לעשות את ההחלטות שלו בלי שאף אחד יגיד לו מה לעשות ואיך לעשות אאאאבבבבללל (כן יש כזה לפי דעתי..) לפעמים יש מקומות ומצבים בחיים שדורשים שינוי של היחס ולפעמים גם יש מעבר שלב בחיים אפשר לקרוא לזה מעין מטמורפוזה ואז אחרי שנים או תקופה מאוד ארוכה שהתרגלנו להתנהג בצורה מסוימת פתאום פוקחים את העיניים (אם אני מגזים עם התיאורים אז בבקשה להתעלם..) ושמים לב שזה לא מתאים פתאום .. בקיצור העובדה היא, לפחות ממה ששמתי לב שאת הסתדרת טוב מאוד עם ההתנהגות שלך עד שקרה משהו .. המשהו הזה אולי הוא מעין זרז או הקש ששבר את גב הגמל .. אבל את שמת לב לזה לבד ואת זו שהתחלת לבדוק את עצמך שזו השיטה הכי טובה לפי דעתי , בסופו של דבר אנשים תמיד יעוצו עצות וימליצו המלצות וגם ינסו לשכנע אבל כשזה מגיע לבד זה אומר שהבנאדם עכשיו צריך לבצע את השינוי/החלטה/פעולה/כל דבר דומה או בעל חשיבות ככה שזה עכשיו נתון לשיקולך ובקשר לשאלות שלך .. כל אחד שווה בדיקה מעמיקה ולא רק סיבוב על פני השטח , אבל זה תלוי בשני גורמים זה שבודק וזה שנבדק כל אחד ירצה את זה ככה או אחרת אי אפשר להגיד לאנשים מה לעשות וגם אי אפשר לדעת את הרצונות האמיתיים של האדם (לפחות אני עוד לא מצאתי את הדרך , כשאני אמצא אני אודיע לכם...) זהו עד כאן נקניק

אנטוני

New member
הומור לא בהכרח מתבטא בניבול פה וגסות

כפי שציינת בעצמך איך ההרגשה שאדם פנה אלייך בגסות? להומור פנים רבות ,זה תלוי עם מי אנו נמצאים,ומי האדם ממול. גם לכך דרושה השעה הנכונה ,והעיתוי הנכון. לאחד כמוני שההומר אצלו -דרך חיים,ומתנה היא להרגיש כך ... אך יש הבדל עצום איך משיגים את ההומור,נכון ואולי הבריחה מלשמוע אנשים שאומרים ,``אני ככה וזה מה שיש`` נשמע ,``מעצבן`` כניסיון לשנות את מה שאני. כנראה שאנשים אלו אוהבים אותך ואכפת להם ממך , לכן הם מנסים לך להשתנות. אישית אני חושב שהניבול פה לא מתאים להומור ,וגם אם את ``ילדה טובה ירושלים`` עדיין זה מצביע על חוסר טאקט ,ה-``אני`` קובע וחבל. לעיתים זה יכול להבריח אנשים ממך ,אם בעבודה,במקומות שונים שבהם את נמצאת , תחשבי לרגע אם אדם אחר שמעוניין להכיר אותך ופתאום הוא מגיע למשמע אוזניו ,פתגמי הניבול וכו`... מה נראה לך הוא ירצה להתקרב יותר? יש זמנים בודדים שאפשר לספור ,שאפשרי כדבר הזה ,וזה מתבטא בחברה טובה חברת אמת ,שהשעה לה יפה לפתגמי חוצות של הניבול . אך מה יפה היא דרך ארץ לדבר כאדם עם תבונה ,עם תרבות שכל הישמע את אוזניו יפתח.

אנטוני

New member
הייתי חייב להוסיף ברשותך...

קראתי כמה תגובות להודעתך.... יש שיגידו שזה נכון ,תהי את ,להחליט את ההחלטה האחרונה בוודאי שזו תהיי אך ורק את. אל תשכחי עץ עקום קשה להחזיר, הווי אומר אופי דבר שאנחנו בונים, וכמה שיגידו שזה את ותהיי רק את , זה יפריע באיזה שהוא שלב. תסתכלי קדימה יותר לחייך ,וראי מה יקרה אם לא תשתני... הרי את אכן ילדה טובה כפי שהגדרת, למה למהר ללשון בלי לחשוב. ושוב הומור זה בריא יש הרבה מילים סיטואציות שאפשר לחדד ,שיהיו צחוק לעומד מנגד והנה הוא צוחק. לפעמים הצחוק אולי ממבוכה ,אולי מצחוק אך אל תשכחי שלפעמים צוחקים ממך ולא מהבדיחות. אנחנו מנתבים את חיינו לטוב או לרע ,וגם אם תברחי השעה תגיע לשינוי תדמית .

The Lilit

New member
תודה !

אנטוני ! תודה על התגובה הכנה והאמיתית, אני בטוחה שהיא תשפיע על ההחלטה שלי, במיוחד לאור העובדה שהתייחסת למשהו שאני שכחתי הרבה זמן : להתייחס לצד האחר שנחשף אליי, לא חשבתי איך זה נתפס אצלו, וזה מאוד מועיל שאני שומעת מה גבר חושב על זה , כי אני בת ויכולה לשער מה בנות חושבות , אבל לא מה בנים . תודה על הכנות ... The Lilith

למעלה