חותחני עוגיות בצורת קוף מישהי יודעת אם יש דבר כזה ואיפה אפשר לקנות?
N nila77 New member 2/11/04 #2 לא זוכרת שראיתי חותכן כזה אבל בהחלט יכול להיות שיש בערכה ענקית של 101 חותכני עוגיות של וילטון.
T t a l talim New member 2/11/04 #3 לא זכור לי שיש שם... אבל תנסי אולי בחנויות לצעצועי ילדים- יש יותר סיכוי למצוא חותכן כזה לפלסטלינה. אפשרות נוספת היא ללכת לחנות ב"ראש פתוח"- להסתכל על החותכנים ולבדוק מי יכול לעבור הסבה...
לא זכור לי שיש שם... אבל תנסי אולי בחנויות לצעצועי ילדים- יש יותר סיכוי למצוא חותכן כזה לפלסטלינה. אפשרות נוספת היא ללכת לחנות ב"ראש פתוח"- להסתכל על החותכנים ולבדוק מי יכול לעבור הסבה...
ע ענבר100 New member 2/11/04 #4 תודה רבה, אנסה למרות שהמטרה היא ליצור עוגיות שקשורות לסרט אלאדין, אז הנחתי שקוף יהיה הכי קל, אם יש רעיונות נוספים אשמח.
תודה רבה, אנסה למרות שהמטרה היא ליצור עוגיות שקשורות לסרט אלאדין, אז הנחתי שקוף יהיה הכי קל, אם יש רעיונות נוספים אשמח.
א אורן הבר New member 2/11/04 #5 יש ויש ........למה אין? הנה התמונה יש חותכנים של כל החיות שאת רוצה אחת מהפורום שלחה לי מנסה להזכר מי
P prettybaker New member 2/11/04 #7 ענבר - יש לי את הסט בבית - אני מוכנה לבדוק אם יש שם קוף ולהשאיל לך בשמחה!!