חותכים את הענף שאנו יושבים עליו

המורחק1

New member
חותכים את הענף שאנו יושבים עליו

במקרה יצא לי להיכנס לאתר שנקרא מגה צימר,שם מופיעים צימרים כאילו מובחרים,שמחירהם בסוף שבוע מינימום 750 ש"ח ללילה אחד ו-1500 ש"ח לשני לילות,ברור לי כמו שאני תמיד אומר שהשוק הוא שוק חופשי ואם יש מי שמשלם אז יש מין שמציע,אבל בכל זאת אני חושב שמחירים כאלה פוגעים בענף,ומקוממים אנשים רבים,ברור לי גם שיש כאן נסיון להבדיל צימרים מסויימים משאר הצימרים,כאילו בא לומר,יש צימרים רגילים שעולים 400 500 ש"ח ללילה ויש צימרים שעולים 750-1500 ש"ח ואז האנשים שיש להם כסף יחשבו שהם הולכים למשהו מיוחד וישלמו,כמובן שאנשים אלה יחזרו מאוכזבים,לא בגלל שהצימרים לא יפים אלא בגלל שהמחיר לא מצדיק את הצימר שבו הם היו,ומכאן מתחילות כל ההשמצות נגד הצימרים,לא ראיתי אפילו כתבה אחת על צימרים באינטרנט,שמיד אחריה לא באות התגובות המשמיצות והטוענות שהצימרים בארץ יקרים ואין הצדקה לשלם מחירים כאלה.לדעתי מחירים כאלה (750 ללילה ו-1500 ש"ח לשני לילות) גורמים בסופו של דבר לפגיעה בענף כולו,גם אם יש אנשים שמוכנים לשלם. תקנו אותי אם אני טועה

drtrip

New member
שלום לך מורחק

זה לא האתר היחיד שמפרסם את הצימרים הללו, כבר קמו הרבה אתרים אחרים לפניו כמו מומלצימר, יוקרה ועוד... יש את הטובים ביותר שמוכנים לשלם הרבה כסף... והרבה כסף כדי להיות שם. האתר היחיד שלפי דעתי הוא הכי אובייקטיבי זה הפסגה שלא עובד כמו שאר האתרים הללו. שם משלמים על קידומים אך האתרים נבדקים לפחות בקפידה. לכן אני חושבת שצריך לקבל חוות דעת על צימר ממישהו שהיה או מכיר וגם לבדוק שלאותו בן אדם יש את אותו הטעם כמו שלך!!!

drtrip

New member
ואוסיף כי הייתי שמחה לשמוע

מה הצעתך לייעל את הנושא הפרוץ הזה?

בדיוק יצא לי להרהר בכך

שזו באמת בעיה כי בחו"ל למשל, יש לובי צרכני חזק מאוד. אם המחירים נראים יקרים מדי, יעשו חרם צרכנים וזה באמת יעבוד. אך בארץ אין זה כך-- ציבור פראיר וישלם... לדעתי האישית 600 ש"ח לסופ"ש זה מחיר נורמלי בהחלט אבל לא יותר מכך... 800 ש"ח ללילה זה מחיר מוגזם מאוד! אבל כל עוד יש קונים הרי שהמחירים ימריאו... מה אפשר לעשות: חרם צרכני הגבלת המחירים- זה קצת בעייתי מכיון שלא מדובר במוצר הכרחי כמו לחם או חלב... כך שלדתע יאי אפשר כ"כ לעשות משהו... חוץ מאשר להצביע ברגליים.

harhanegev

New member
כל אחד ומה שהוא מחפש

יש מי שמחפשים מקום טוב ונקי ואסטתי עם שקט ונוף יפה ואווירה רומנטית, ויש עבורם המוני אפשרויות שלא מתקרבות אפילו ל-500 ללילה. לעומתם, יש כאלה שמחפשים ג'אקוזי וברזים משובצי יהלומים ומיטות מעץ מהגוני בעבודת יד עם מזרונים במחיר של מכונית וכו' וכו'. אז בשבילם, יש גם מחירים בהתאם. ממש כמו שיש במלונות "סוויטה נשיאותית" שמשלמים בה ללילה אחד סכום שרוב האנשים לא מרוויחים גם בחודש שלם.

למעלה