חותכנים

חותכנים

הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות חותכנים זולים בצורות של פרחים עלים וכד' (הייתי ב4 שף זה מתחיל ב80 ש"ח ועולה)

net the jet

New member
זולים אפשר למצוא מפלסטיק בערכות

של משחקי בצק של ילדים. או סתם בסופרמרקט. ( פלסטיק )

את כל צורות הספארי יש לנו

אבל אני רוצה פרחים קטנים חמודים כאלו, מישהי נתקלה הזה הערכות בצק של ילדים?

לא ממש נתקלתי בחותכני פרחים

מלבד ה"מקצועיים". בגלל שמדובר בגדלים קטנים וצורות עדינות זה לא מתאים לילדים. אם מישהי תמצא אשמח לדעת

orisheli

New member
אני קניתי אצל חייק בת"א

קופסא שמכילה 13 חותכנים קטנטנים בצורות שונות(לב,פרח,סהר,כוכב ועוד) שילמתי 28 ש"ח . החותכנים ארוזזים בקופסאת מתכת יפה שנשמרת

סליחה על הבורות - אבל איפה זה?

אני... לא מכירה כלום בת"א.

מה קורה לגבי הזמנה מאתרים מחו"ל

אם תוכלו לצרף לי כתובות אתרים מחו"ל שעוסקים בתחום ומחזיקים חותכנים, אולי זה יותר זול, תודה

הבעיה העיקרית שיש דמי משלוח

ואם ההזמנה לא מספיק גדולה אז זה לא משתלם. אני מזמינה, שולחת לחברה שבעלה מגיע מדי פעם לארץ, וזה הכי משתלם

ארה"ב?

בעלי טס לשם עוד שבועיים...אפשר להזמין מאיזושהי חנות שיעשו לו משלוח למלון? זה משתלם? יש חנות כדאית בארה"ב?

את יכולה דרך ווילטון ברשת

אם תאמרי את שם העיר אליה הוא טס אולי נוכל לתת לך כתובת של חנות שם. אין לי מושג האם מקובל לשלוח למלון, אני מניחה שתצטרכו לתאם את זה עם המלון ולקבל אישור

net the jet

New member
יש המון מקומות להזמנה מארה"ב....

יש מלא קישורים פה ובפורום השני.. הבעיה היא שא-חלק מהמקומות לא מקבלים כרטיס אשראי, וב- אין לך עוד המנון זמן ( וילטון למשל שולחים יחסית לאט ) אם את רוצה לדעת יותר-שלחי לי מסר ( אם לא בא לעשות חיפוש על הענין ) תבדקי ב אתר שנקרא www.beryls .com הם גם מקבלים כרטיס בינלאומי מפה, וגם המשלוח שלהם די מהיר...

noyus

New member
בדיוק אתמול הייתי....

בחנות בקניון בת ים " להיט בראש" היה שם כל מיני חותכנים מפלסטיק... ב-5 שקל התלהבתי מוות חחח אבל בגלל שכבר קניתי איזה 5 חותכנים ב 5 מ"ששת" אז ויתרתי... אהה הערכה [בקניון] כללה גם מארוך נחמד שעושה צורות חחחח וכן
זה בשביל ילדים קטנים ,לבצק.....

לילית462

New member
נו, בדיוק בדברים האלו 'לילדים' אפשר

להשתמש ולעשות דברים משגעים בלי לקרוע את הכיס.....

למעלה