חותמות לציפורניים

עינב ג ל

New member
חותמות לציפורניים

כמו שאמרתי לכן - קניתי חותמות לציפורניים של ביוטיקר - קניתי ערכה אחת של חותמת, סכין ודיסקית (4 ש"ח) ועוד 2 דיסקיות בודדות (1.9 ש"ח כ"א). הדיסקיות באיכות טובה וגם החותמת, הסכין טובה קצת פחות - אני אנסה למצוא לה תחליף, היא לא מסירה את כל העודפים מהדיסקית. עוד חיסרון משמעותי ומפתיע - אין לביוטיקר לק מיוחד לחותמות. ניסיתי לעבוד עם הלבן של שיק (31), והוא אפילו לא חדש, וגיליתי שהוא לא מספיק אטום. במפתיע, הדיילות בסופר פארם היו סופר נחמדות וידעו לעזור לי - מכרו לי לק של לייף 237 (לבן טיפקס, 10 ש"ח) והבטיחו לי שהוא אטום וטוב - וכך היה. עם מעט תירגול הצלחתי להוציא את הדוגמא מעולה. נשאר לי רק לתרגל איך להניח את זה בדיוק במקום הנכון.... אשמח לשמוע עם איזה לקים אתן משתמשות לחותמות.

ליאני777

New member
אני משתמשת עם לקים ישנים שהם סמיכים.../images/Emo262.gif

וזה עובד לי מצויין עם החותמות.. אני ממליצה שתיקני לקים זולים ותשאירי אותם פתוחים כרבע שעה בערך עד שיהיו סמיכים ואטומים מקווה שעזרתי !

אני משתמשת בלקים המיוחדים לחותמות

יוצא יותר סמיך והדוגמה יותר ברורה אבל כמו שאמרו את יכולה גם בלקים רגילים יוצא גם יפה...

זה קצת בעייתי

תראי, מי שעושה לי בניית ציפורניים מתעסקת עם הדיסקיות הללו וממה שידוע לי שזה לק מיוחד שבא עם הדיסקיות (או שחור או לבן) ואני חושבת שכדאי לך להתייעץ עם נייל סטודיו בנושא - כי הם יודעים בדיוק איזה לק מתאים לדיסקיות הללו, יש להם סניפים בכל הארץ - תכנסי בגוגל ותראי. או אלא אם כן משהי פה יודעת... בהצלחה :)

הלק בא בנפרד...ויש עוד צבעים בדר"כ

אני ראיתי כחול אדום שחור לבן זהב כסף סגול וכו' אבל הלק יחסית יקר.. זה איזה 25 לפני מע"מ לבקבוק אחד..

עינב ג ל

New member
זה לא נורא... ת'כלס מפסיק לי צבע אחד או שניים

ממש לא צריך את כל צבעי הקשת. שחור לבן וכסף זה מעל ומעבר, ואם לבחור אחד מהם - אז לבן כמובן...

כן אם את קונה אחד שניים זה לא קריטי..

בכל מקרה המחיר שכתבתי זה למקצועיות

כן אבל שווה להשקיע על לק כזה

לטווח ארוך עד שהוא נגמר, כי יש כאלו שמחליפות עיצוב של ציפורניים פעם בשבוע, לא ככה? אבל שוב אני לא ממש מומחית בזה - אני רק יודעת שיש לק מיוחד לזה, לגבי מחיר גם אין לי מושג.

זהו אבל המחיר שכתבתי לך זה למקצועיות..

לא יודע כמה עולה ללא מקצועיות.. בכל מקרה ברור שזה שווה להשקיע כי יוצא יותר יפה עם הלק המיוחד..

למעלה