חותמות
א אלפי החדשה New member 17/2/06 #4 ../images/Emo187.gif והנה הפוקות מאתמול....היייי אל תתחילו עוד פעם
א אלפי החדשה New member 17/2/06 #6 ../images/Emo187.gif יצא לי כזה ../images/Emo12.gif אין לי מושג איך להמשיך וחוץ מזה נראה לי שאני לא עובדת נכון. איזה באסה עוד הפעם
../images/Emo187.gif יצא לי כזה ../images/Emo12.gif אין לי מושג איך להמשיך וחוץ מזה נראה לי שאני לא עובדת נכון. איזה באסה עוד הפעם
א אלפי החדשה New member 17/2/06 #7 ../images/Emo187.gifולנתוש של אריה...גם אני יודע ...ת... (עוד פעם מפסיקים אותי באמצע ) לפתוח שולחן..... אבל את שלי חייבים לאסוף.. זה השולחן של המטבח וכו'. וגם רציתי לשאול משהו אבל זה בפרק הבא.... סליחה בתמונה הבא....
../images/Emo187.gifולנתוש של אריה...גם אני יודע ...ת... (עוד פעם מפסיקים אותי באמצע ) לפתוח שולחן..... אבל את שלי חייבים לאסוף.. זה השולחן של המטבח וכו'. וגם רציתי לשאול משהו אבל זה בפרק הבא.... סליחה בתמונה הבא....
ת תומסקה New member 17/2/06 #17 חכו עד שתראו את השולחן שלי... ../images/Emo3.gif אלפי אלפי... אולי תחתכי את הגליל ותראי לנו איך הוא נראה באמצע? ככה אי אפשר לראות טוב לגבי הלכלוך- עובדים על אריח ואז מעבירים מגבון ותוך שניה הכל מתנקה
חכו עד שתראו את השולחן שלי... ../images/Emo3.gif אלפי אלפי... אולי תחתכי את הגליל ותראי לנו איך הוא נראה באמצע? ככה אי אפשר לראות טוב לגבי הלכלוך- עובדים על אריח ואז מעבירים מגבון ותוך שניה הכל מתנקה
א אלפי החדשה New member 17/2/06 #8 ../images/Emo187.gif גם לכן זה מתלכלך ככה ../images/Emo35.gif איכס....תוך כדי עבודה. מה שאומר שהיא אפשר לעבוד עם יותר מידי צבעים במקביל...ועבודת פרך לנקות את זה...
../images/Emo187.gif גם לכן זה מתלכלך ככה ../images/Emo35.gif איכס....תוך כדי עבודה. מה שאומר שהיא אפשר לעבוד עם יותר מידי צבעים במקביל...ועבודת פרך לנקות את זה...
א אלפי החדשה New member 17/2/06 #9 ../images/Emo187.gif לסיום בגלל שבשורה 3 זה לא יצא.... וגם בגלל שכולכן ישנות ואני לא ואני שוב שיכורה. אז אני כותבת לעצמי ועונה בעצמי ואם אין אני לי מילי. הי למישהו יש קפה שחור ? טוב, להת' בבוקר. שנת מלכים, שנת פז
../images/Emo187.gif לסיום בגלל שבשורה 3 זה לא יצא.... וגם בגלל שכולכן ישנות ואני לא ואני שוב שיכורה. אז אני כותבת לעצמי ועונה בעצמי ואם אין אני לי מילי. הי למישהו יש קפה שחור ? טוב, להת' בבוקר. שנת מלכים, שנת פז
Ƒ ƒan†a New member 17/2/06 #14 וואי וואי כמה חותמות..מאיפה האוסף הגדול הזה? כמה יש שם בתוך המזוודה? וכמה עלה? חתיכת רכישה עשית לך
א אלפי החדשה New member 17/2/06 #15 הם לא מעולים. אבל ...בסדר כזה זה חותמות מיני מסיליקון. 96 בחבילת משחק לילדים. עלה לי נדמה לי 39 ש"ח אבל אם את קונה עוד משחק מאותה סדרה אז את השני את מקבלת בחצי מחיר.
הם לא מעולים. אבל ...בסדר כזה זה חותמות מיני מסיליקון. 96 בחבילת משחק לילדים. עלה לי נדמה לי 39 ש"ח אבל אם את קונה עוד משחק מאותה סדרה אז את השני את מקבלת בחצי מחיר.
Ƒ ƒan†a New member 17/2/06 #16 פששש שווה... אבל באמת רואים שהם לא יותר מידי מוטבעים בפימו.... כאילו החותמת לא בולטת מספיק...
ק קיפודים New member 17/2/06 #18 וואו סחתיש על האוסף חותמות אפשר לדעת באיזה משחק מדובר או מאיזו חנות?...
א אלפי החדשה New member 17/2/06 #19 כל משחק חותמות שתמצאי בכל חנות צעצועים. יש גם משחקים שעולים 54 ש"ח (שני בחצי מחיר) ויש שם 120 חותמות. החותמות שם יותר גדולות. אולי זה שווה.
כל משחק חותמות שתמצאי בכל חנות צעצועים. יש גם משחקים שעולים 54 ש"ח (שני בחצי מחיר) ויש שם 120 חותמות. החותמות שם יותר גדולות. אולי זה שווה.