חו"ד על נגן+ המלצות

oJAGUARo

New member
חו"ד על נגן+ המלצות

מה דעתכם על נגן זה ואולי משהו יכול להמליץ על נגנים אחרים מ E-BAY בסביבות ה 100$ אפשר קצת יותר. הדרישות הן 1)הכי חשוב זה האיכות! 2)גודל: שלא יהי גדול, שיהי נוח לרוץ איתו 3)נפח 1G

oJAGUARo

New member
בבקשה משהו

אני חייב לקבל החלטה כי עוד מעט הקרובים שלי חוזרים לארץ

weird dust

New member
הנגן לא ניראה לי

תחפש נגנים כמו IAUDIO G3 או RIO יש גם IRIVER מצויינים. חשוב להדגיש כי המחיר שלהם בטח יותר מ-100 דולר אבל צריך לחפש. אי בייזה לא מקום טוב לחפש בו נגן, נגן צריך לקנות מחברה או חנות שאפשר לצעוק עליה אי ביי יותר מידי איש אחד קונה מחברו וחברו מוכר לשכנו. (למרו הפאוור סלר וכ'ו).

oJAGUARo

New member
מה דעתכם על הריו הזה

הבנתי שהנגנים של ריו מאוד איכותיים מה גם שהנגן הזה הוא 1.5G ויעשלה לי 90$כולל משלוח!!! אבל הוא נראה לי די גדול לא? או שאני טועה? אפשר לרוץ איתו או שזה לא ממש נוח

weird dust

New member
ריו נחשבים טובים

מה שכן ראית משהו דומה של ריו 1.5 ג'יגה, אני לא זוכר איזה דגם בדיוק והוא היה קטן. זה דיסק קשיח והוא די קטן המכשיר כמו שהוא ניראה.

oJAGUARo

New member
כמה דילמות לגבי ריו הנ"ל

יש לי כמה דילמות לגביו האם אפשר לשים אותו על היד עם גומי כמו שכולם עושים או שהו גדול מדי לזה? האם יש פיתרונות אחרים איפה אפשר לשים אותו בזמן הריצה? זה לא יגרום לבעיות שזה נגן הרדיסק והוא ישמש אותי בעיקר לריצות? חברה אני חייב להחליט בימים הקרובים בשביל לא לאבד את ההזדמנות לקנות את הנגן הזה בארה"ב ובאיזה חנויות יש מבחר גדול של נגנים באזור המרכז?

ישנם נגני ריו המותאמים לספורט...

והם לא יהרסו לך מהר. הם גם איכותיים ומומלצים. אם אתה מוכן להגדיל את התקציב ולהתפשר על 512 מ"ב כדי להיות בטוח עם הנגן כשאתה רץ - אני ממליצה בחום על הנגן הזה - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37153

weird dust

New member
הנגן הזה לא ממש בנוי לריצות

כמו שאתה מתאר. אני כמו זזאת שמעלי ימליץ לך על ריו FOGE ניראה לי שגם CALI הם זיכרון פלאש. בעיקרון אפשר להזמין זול יותר נגנים כמו SANDISK אולי גם IAUDIO שגם הם טובים. נגני IAUDIO מסויימים הם בעלי 2 ג'יגה (אם כי קיימת בעיה אצלהם והם מכילים קצת פחות בינתיים).

DrLecter

New member
נגן מעולה אבל קצת מיושן...

הדור החדש של הנגנים HDD של Rio סידרת הCarbon בעלי קיבולת גדולה יותר וקטנים להפליא, בגודל של הנגני פלאש ודקים מאוד.והם כן מתאימים לריצה למרות שבתמונה ניראה כי הוא גדול הוא ממש לא. כמובן שיש את סידרת הפורג' זהיא מאוד איכותית ונועדה לספורט אך הקיבולת קטנה יותר וניתנת להרחבה על ידי חריץ SD.

למעלה