חו"ל עם הילדה

מאיה 11

New member
חו"ל עם הילדה../images/Emo53.gif../images/Emo8.gif

אני ובעלי רוצים בקיץ לטוס לארה"ב. בתנו תהיה בת שנה. אני עדיין מתלבטת אם כדאי לנו לקחת אותה איתנו (להשאיר אותה כאן עם סבא וסבתא לחודש נראה לי מוגזם). האם מישהי לקחה איתה תינוק לטיול בחו"ל? ההתלבטות היא גם שגיל שנה זה גיל שהיא לא יכולה להיות במינשא כמו תינוק קטן ומצד שני כל הריצות אחריה נראות לי לא לעניין כשרוצים לראות משהו. מה דעתכן? זקוקה לעיצות. תודה!

zimes

New member
לקחנו תאומים בני 8 חודשים לשבוע

באיטליה. הסוד - זה כן גיל של מנשא: מנשא גב, זה שהוא כמו תרמיל. הילדים שלנו עכשיו בני שנה, והם מאוד מאוד אוהבים את המנשאים הגדולים. הם ממש נרגעים כבר מלהתישב בו, או לכל המאוחר כשמרימים את המנשא. מה שכן - אנחנו לא התפשרנו, וקנינו מנשא יקר ובעל מערכת גב רצינית. (ואודה, ב "למטייל" היחיד שמתחרה בו שראינו היה של דויטר, ב"ריקושט" - "kids comfort 2", אל תתפשרו על "1"). לגבי המטוס - תשקלו לשלם על מקום לילד. תבררו עם סוכן הנסיעות מה התחזית לגבי תפוסת המטוס. אבל - תזכרו שזה לא טיול של שניכם לבד. תבנו על פחות נסיעות באוטו (אלא אם היא ממש אוהבת נסיעות), תכנית פחות צפופה (כדי שלא תתבאסו כשתעשו פחות ממה שתכננתם) - אתם שלושה, ויש לכולם רצונות. הבנה שזה המצב מאפשרת להנות מבילוי עם הילדים.

vered4

New member
אנחנו טסנו איתו בגיל שנה וחצי

לאנגליה.לקחנו טיסת צרטר, בלי מקום לילד, כל הטיסה הוא היה על הידיים, אנחנו בקושי ישנו. הגענו בבקר ממוטטים. בקיצור הטיסות זכורות לי כסיוט. הבעיה היא שמחיר מושב עלה 600 $ והשאלה אם רוצים לשלם, ואז אפשר לקחת כסא בטיחות למטוס שזה מאוד נוח, או מעדיפים לחסוך. שאר הטיול היה נפלא. אנחנו לקחנו טיולון והיה לנו מאוד נוח. אני מאמינה שגם מנשא נוח. אצלינו הוא כבר הלך, אז דאגנו לשלב קטעים שבהם הוא יכול ללכת חופשי (פארקים למשל). ולמקומות שרצינו ללכת "הסתכלנו" גם מנקודת מבט שלו, אם זה בכלל אפשרי. למשל היינו בביקור בטירה ולקחנו סיור מודרך, זה היה מעניין אבל אחד מאיתנו כל הזמן רדף אחריו. חוץ ממנו יש לנו עוד שני ילדים גדולים, אז התחשבנו גם באחיו. לנו לא היתה אפשרות להשאיר אותו בארץ, אבל בכל מקרה נהנו מאוד ושמחנו להיות כולם ביחד. אם אפשר היה "להשתגר" לנקודת היעד היה הרבה יותר טוב

עשינו זאת...

טיול של חודש וחצי, כל ארה"ב מחוף לחוף באוטו, עם תינוק בן שבעה חודשים. היה מעולה. למזלינו הוא עוד לא הלך וגם לא זחל. ינק ואכל גרבר. ארה"ב מאוד נוחה לטיול עם תינוק, בכל rest area ("אזורי מנוחה") יש תנאים להחליף חיתול בנוחות. אנחנו דאגנו לעצור בערך כל שעה למתיחת איברים. היינו פורסים שמיכה על הדשא ונותנים לתינוקי להתגלגל ולהמתח. ברור שלא יצאנו בערבים למופעים. וגם המעטנו בביקור במוזאונים. מספר פעמים ישנו בפרקים באוהל. התניידנו עם מנשא גב שקנינו שם ועגלה מתקפלת נוחה. שימי לב אם אתם מתכננים להיות בלאס וגאס, קחו בחשבון שלנו לא נתנו להכנס עם תינוק ישן בעגלה לאזור ההימורים בתוך בתי המלון כי הוא מתחת לגיל 18. (ובאנו במשך היום - אבל אמריקאים הולכים לפי מה שכתוב בחוק...) בעיניי זו חוויה לטייל עם תינוק אפילו שמוותרים על חלק מהתוכנית. טיפ - היה לנו חשוב שהוא ישן תמיד באותה מיטה ולכן קנינו סירה מתנפחת, מזרון ספוג דק שגזרנו לפי הצורה של תחתית הסירה והתאמנו שני סדינים. כל ערב היינו מנפחים את הסירה=מיטת התינוק ובבוקר מוצאים האויר, מקפלים ומכניסים לאוטו. בימים שישנו באוהל גם היינו רוחצים אותו באותה סירה שהפכה בן רגע לאמבטיה...
תהנו.

אנחנו היינו בפריז

לשבוע, בגיל חצי שנה... הטיסה עברה ממש בסדר (כל הדיילות נשבעו שאף פעם לא היה להן תינוק כזה רגוע...) קיבלנו עריסה, אבל בקושי השתמשנו בה (אבל מקבלים רק עד גיל שנה, וצריך לבקש מראש) בפריז היינו עם העגלה (שלקחנו ממש עד כבש המטוס) ועם מנשא, וביקשנו מראש מיטת תינוק. בקיצור, היה ממש נוח, ומכיון שאני מניקה, אז לא היתה שום בעיה של אוכל... אבל, ילד בגיל שנה זה סיפור קצת אחר... אז - תעשו את השיקולים שלכם, אבל בכל מקרה... תהנו!

היינו עם יובל בחו"ל בכמה גילאים

בגיל שנה וחודש - שבועיים בהולנד - היה נפלא. יובל עדיין לא הלכה. היה מצוין. היא ישבה רוב הזמן במנשא, סבלה נסיעות באוטו בלי בעיה והיה אחלה. בגיל שנה וחצי, שבועיים ארה"ב - היה נורא. היא בדיוק התחילה ללכת ורצתה כל הזמן ללכת ולא לשבת בעגלה וזו הייתה קצת בעיה שם (היינו במיאמי ולא בטוח לשחרר שם ילד לבד).יתר הגילאים לא רלוונטיים ולא אלאה בפרטים. נכון שיש דברים שמשתנים כשמטיילים עם ילד (קשה לאכול ארוחות ערב במסעדות כי אם היא בדיוק ישנה וכו´, למרות שאפשר להניח אותה בעגלה ושתישן ליד), אבל צריך להחליט מראש שזורמים עם זה ולוקחים הכל בסבבה, גם אם זה אומר ויתורים לפעמים. תהנו!

ולגבי הטיסה עצמה:

בריטיש היא חברת התעופה הכי הכי מומלצת לטיסה עם ילדים. יש להם ממש סלקלים כמו באוטו (רכים יותר כמובן) או מיטה קטנה כזו, ששמים אותה ממש מולך. ממש נוח, אם זה מתאים מבחינת יעד הטיסה. לדעתי מיותר לשלם על מושב,רק חשוב לדאוג שיהיה סידור לפעוטות (בצרטרים אין). אם את רוצה טיפים ממש, כשתחליטו לנסוע, יש לי המון, חבל לי להלאות כבר עכשיו.

Iris G

New member
גם KLM מאוד נחמדים אל ילדים

טסתי איתם עם ילדה בת 18 חודש לטיסה ארוכה מאוד (ישראל-מערב ארהב) היו נהדרים

אורית ג.

New member
ואני לא יודע מה נגמר בסוף עם

סוויסאייר - אבל אם הם קיימים (סליחה שאני לא בעניינים ... ) - הם מקסימים לילדים. הרבה פעמים - עוד לפני שהיו ךי ילדים וגם אחרי התפעלתי מהיחס . והמלצה חמה : לא לנסוע עם אל-על ועם ילדים. מבטיחים מקום בשורה ראשונה - ואין. מבטיחים שהמשפחה תשאר מאוחדת - ואת מוצאת את עצמך מנסה להגיע לילדה שלך ששמו אותה בשורה אחרת או מתחננת לאנשים שיחליפו אתך מקום
שלא לדבר על טיסה שלמה שטפטפו לי מים על הראש מלמעלה (לא יודעת מאיפה) - ולא לדבר על העליה למטוס ועל הרגשת ה"אתה בחרתנו" שיש לדיילי הקרקע בארצות חו"ל. ועל האובר-בוקינג. הכל הכללות - נכון. וסליחה אם יש פה עובדי אל על משתדלים ומצליחים. הבעיה היא המדיניות וההנהלה. אורית ג. ששקלה לחלק לנוסעים התקועים אתה בחדר מסריח באחד מהנמלים חולצת "מי שטס באל-על - מ ג י ע ל ו !!! "

anat30g

New member
ארה"ב מותאמת לילדים

לטייל עם ילדים ברחבי ארה"ב זה הרבה יותר קל ממקומות אחרים בעולם... בכל חור יש מתקני החתלה ושירותים להורים. אבל מה צריך לזכור שטיול עם ילד הוא לא כמו טיול בזוג... למשל יציאות בערבים - מועדוני לילה של כל הלילה, קזינו, מופיעים... זה לא סוג הדברים שמתאימים לילדים בכלל ובטח שלא לגיל שנה... אפילו דיסנילאנד לא מתאים לגיל שנה.

limori

New member
ארה"ב המקום האידיאלי לטיולים עם

ילדים בכל הגילאים...מעבר לאטרקציות המגוונות. הנגישות וההתחשבות בנכים ובהורים לילדים היא מקסימלית.... לישראל יש הרבה מה ללמוד.... הענין הוא פשוט מאד קונים טיולון במשקל נוצה ומטיילים... אנחנו טיילנו עם רואי המון גם בגיל חצי שנה וגם בגיל שנה ולא היתה שום בעיה. גם כשיצאנו בערב רואי ישן בעגלה ובילינו במסעדות בתי קפה או סתם הסתובבויות. שיהיה לכם טיול מהנה לימור

למעלה