ת"א מיוחדת אבל עמוסה,צפופה,בעיית חנייה,מלאה בקורקינט חשמלימרגיש כאילו נוסע לחו"ל.
יום בת"א.
צריך להוציא ויזה למי שמגיע מהצפון הרחוק?
איך "הנוף" בת"א?
מתרגש כמו ילד שקנו לו פלייבוי.....
כל מקום שאתה לא תמיד מגיע אליו הוא חו"ל.מרגיש כאילו נוסע לחו"ל.
יום בת"א.
איך "הנוף" בת"א?
כל מה שאינו פריפריאלי.כל מקום שאתה לא תמיד מגיע אליו הוא חו"ל.
שאני נוסע לצפון - אותה התחושה.
מה הדבר שאתה היית רוצה למצוא בתל אביב?
אישוניאיש.
מחפש ריגוש חדש.
עזוב שטויות, הכי טוב לך על בחורה צנועה מבית שאןמרגיש כאילו נוסע לחו"ל.
יום בת"א.
איך "הנוף" בת"א?
חם שם למות....עזוב שטויות, הכי טוב לך על בחורה צנועה מבית שאן
זה לא שאני הולך לעשות מרתון בכל ת"את"א מיוחדת אבל עמוסה,צפופה,בעיית חנייה,מלאה בקורקינט חשמליאהה,,,,ויש מלא פאבים ומסעדות
☕️☕️☕️
אני ממש ליד, ודבר לא מתקיים לי בתחומי הנשים.זה לא שאני הולך לעשות מרתון בכל ת"א
יש לי ישיבה קצרה בעזריאלי, ואז בטח אעשה סיבוב שם, מקסימום שרונה ואולי כיכר החטופים....
אבל בכל זאת, לספוג קצת ת"א, קצת מרכז, קצת נשים יפות מהסוג של הביוקר ברחוב ובקניון....
אני? פריפריאלי אני....![]()
שאני מצפה למשהו שיתרחש....אני ממש ליד, ודבר לא מתקיים לי בתחומי הנשים.
אז הכל פ'סדר.
בהצלחה לך.
אישוניאיש.
חייב אהבה חדשה.
זה לא
שאני מצפה למשהו שיתרחש....
אין לי שום היכרות עם מישהי מת"א ואני לא מתכנן לשלם לנערת ליווי
אבל לראות נשים יפות מהסוג שרואים בטלוויזיה.
אני אוהב נשים אמיתיות.
אבל כיף מדי פעם ליהנות מהחוויה של לראות נשים כמו במגזינים....
שוב.... פריפריאלי פשוט...........
בהחלט יש. אמנם מתמקדים באזור גיאוגרפי מסוים הגיוני. תל אביב היא עיר גדולה. מדריך מוביל קבוצה וכל אחד נותן כמה שהוא רוצה.קבל טיפ:
בכל עיר באירופה שמכבדת את עצמה יש מה שנקרא free tour ושם אתה יכול לפגוש אנשים מכל מיני מקומות בעולם (בתנאי שתבחר את זה שבאנגלית למשל).
ולפעמים יש שם מישהי שהגיע לבד.
אבל בתל אביב?
סורי, אין.
לא נראה לי שתפגוש תיירת מחו"ל בימים אלה ב free tour בתל אביב...בהחלט יש. אמנם מתמקדים באזור גיאוגרפי מסוים הגיוני. תל אביב היא עיר גדולה. מדריך מוביל קבוצה וכל אחד נותן כמה שהוא רוצה.
חפש ״סיורים בתל אביב״ אולי תמצא.
הוא מחפש אשה שבאה לבד. את זה הוא ימצא בהחלט בסיור שכזה. מה אכפת לו אם היא תיירת.לא נראה לי שתפגוש תיירת מחו"ל בימים אלה ב free tour בתל אביב...
תמיד יש בהוסטלי תיירים למשל,לא כמו בעונה מה שנקרא,מי שרוצה צעירות ולא חושק רק בחזה גדול והוא נעים ומקסים ימצא לו שם,רק לא להתעסק עם שכורות ועל כדורים למינהםלא נראה לי שתפגוש תיירת מחו"ל בימים אלה ב free tour בתל אביב...
נמצא הרבה בתל אביב. למעשה גרתי שם הרבה שנים ויש בה באמת הכל עיר קוסמופוליטית אמיתית. אבל בנושא הנשים היפות נראה לי מחוז צפון זוכה. לפחות נשים בוגרות לא נערות. אז תחזור צפונה ותשוטט ברחובות.זה לא שאני הולך לעשות מרתון בכל ת"א
יש לי ישיבה קצרה בעזריאלי, ואז בטח אעשה סיבוב שם, מקסימום שרונה ואולי כיכר החטופים....
אבל בכל זאת, לספוג קצת ת"א, קצת מרכז, קצת נשים יפות מהסוג של הביוקר ברחוב ובקניון....
אני? פריפריאלי אני....![]()
בירת הגייז של המזרח התיכון ,כסטרייט כבר אתה מרגיש מוזר שםנמצא הרבה בתל אביב. למעשה גרתי שם הרבה שנים ויש בה באמת הכל עיר קוסמופוליטית אמיתית. אבל בנושא הנשים היפות נראה לי מחוז צפון זוכה. לפחות נשים בוגרות לא נערות. אז תחזור צפונה ותשוטט ברחובות.
( במיוחד יש שם אחת אדומת שיער ששמתי עלייה עין כבר מזמן)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.