חו"ל

חו"ל

חברה שלי טסה לה לחו"ל עם חברות שלה ביום שישי, ומאז לא שמעתי ממנה, (בהתחלה זה ממש ביאס, אבל אחרי זה היסתבר שגם ההורים שלה לא דיברו איתה מאז שהיא טסה...חצי נחמה...), קיצר, השאלה שלי היא מה אתם חושבים על זה? אם היתם טסים לאנשהו היתם יוצרים קשר פה ושם עם החבר/חברה שנשאר בארץ, או שזה לא היה מזיז לכם לא לדבר איתו/איתה שבוע?

s h i r k u s h

New member
הייתי מתקשרת אבל לא כל הזמן...

תן לה להנות שם עם החברות, אולי היא זקוקה קצת לשקט הזה, ללבד עם החברות. עובדה שזה לא משהו נגדך, היא גם לא התקשרה להורים. יאלא השבוע יעבור בטיל... עוד קצת

בשלולית

New member
לא בטוח בכלל שיש לה אפשרות להתקשר..

עובדה שהיא גם לא צלצלה להורים...

גם אני חושבת שצריך לשחרר קצת

לא מדובר בטיול לתיאנלד לשנה.. בסך הכל שבוע! גם אני נוסעת שבוע הבא, לשבוע. אני מקווה מאוד שאצליח ליצור קשר עם חבר שלי וגם אם לא, אז לא נורא... היא נוסעת כדי לבלות, להנות. היא לא בוגדת בך או משהו. ואני בטוחה גם שהיא מתגעגעת!

resputin

New member
מממ,

תראה.. לא בטוח שיש לה ממש מאיפה לצלצל, זה יסביר למה לא ההורים שלה ולא אתה שמעתם ממנה. אם הייתה לי את האופציה כשהייתי בחו"ל כמובן שהייתי מתקשר, הייתי מתגעגע מאוד (טוב, לחבר יותר היה לחוץ לי להתקשר מאשר למשפחה אם לומר את האמת, אבל הייתי עושה את שניהם מן הסתם).

your pussycat

New member
ברור שצ&#

מה הקטע שלה??? תברר את זה... אני לא מבינה איך אפשר לא ליצור קשר עם החבר ובמיוחד עם המשפחה.....

TheWhiteTigris

New member
אם אתה רוצה ניסין אישי שלי

(על אף שאני בן...), אני לא התקשרתי כלל מהחופשה במשך 5 ימים, למעט פעם אחת ביום הרביעי, וגם זה שיחה שהייתה פחות מדקה, ורק הודעתי לאימי שהכל בסדר אצלי. לעומת זאת, אחותי התקשרה פעמיים במהלך חופשה של שבוע, ודיברה עם כל המשפחה... כל אחד והאופי שלו...

MAX D

New member
כמה שאלות-

דבר ראשון- לאן היא טסה? 2) יש לה פלאפון איתה? אני הייתי שולח פעם ביום-יומיים SMS, עולה פחות

היא טסה לקוס

ולא היה איתה פלאפון, אבל לחברות שלה היה, היא חזרה שילשום ואמרה שהיא ממש מצטערת ושפשוט לא היה לה נעים לבקש מחברות שלה, והיא היתה באיזה מלון סוג ד בלי שיחות חוץ...

בשלולית

New member
נו אז אתה רואה שהכל הסתדר.....

מעצבן ומרגיז שהיא לא בקשר אבל עובדה שלא היה לה איך
הכי חשוב שהיא חזרה

MAX D

New member
אז זה שטויות-

לא נורא כל כך לקחת קצת זמן במרחק, זה עושה טוב

למעלה