לא הבנתי את התגובה שלך
מן הסתם אני לא אוכלת כל יום חזה אווז. יותר לכיוון של פעם בכמה חודשים. גם אז אני מרגישה שכמות השומן בו לחלוטין מוגזמת בשבילי ולכן מעדיפה למוסס חלק ממנו, את השומן שמתמוסס הרבה פעמים אני שומרת ואכן משתמשת בו.
אני מבינה שאתה מעוניין להוריד אותו לפני שאתה מתמוסס וזאת אופציה: אולי לנסות עם סכין חדה להוריד בצורה אופקית שכבה שלו. במקרה כזה, אם זה מה שעשית, אז אולי לא תצטרך את הצליה האיטית לפני אלא יספיקו 3-4 דקות צליה מכל צד.
 
אגב, למען הסר ספק, בשיטה בה אני עושה אע"פ שזה ממוסס כ60-70% מהשומן להערכתי, עדיין נשאר הרבה מאד שומן, אז אם החשש שלך זה שלא תהנה מהנתח כי לא יהיה בו שומן- הסר דאגה מליבך.